ewelinka307
Fanka BB :)
koriander-ja tez sie zbyt nie przejmuje ale poprostu napisałam co mi siedzi na duszy wkońcu po to tu jestesmy
a piwko o z chęcią wieczorkiem przed bb:-)
a piwko o z chęcią wieczorkiem przed bb:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a piwko o z chęcią wieczorkiem przed bb:-)mi cos zalatuje czekaj....ee nie to skarpetki meza
A ja sie zabezpieczylam jesli chodzi o pieska Henryczka, po prostu kupilam od razu dwa i jeden lezy w szafie w razie smierci tego pierwszego bedzie go dublowal![]()
żebym wiedziała gdzie go dostać to bym i z 10 takich kupiła
on bez niego się nie rusza...nawet na sali operacyjnej był z Marianem co mnie zszokowało że pozwolili
nawet zdjecie wzięła, tylko on zakupiony w zupełnie innym miescie
...ale akcja MARIAN trwa
No czesc laski
A co ktoras ma kontakt z Ewus? heh
Moj men mi nie pozwala po poludniami na bb siedziec wiec niestety nie mam jak sie ustawic na browarka z wami ;-)
Hehehehe Milusia21 to EwusiaMamy chyba jakieś tyły z BB
![]()

Jas nie mial absolutnie nic a na szczepionki reagowal zawsze podwyzszona temp.Dzień dobry
Krystianek własnie drzemie, ale niedługo lecimy do lekarza na szczepionke. Nie wiem tylko, czy mozna szczepic z lekkim katarkiem, ale ma go, bo ida mu ząbki, wiec nie wiem co powiedzą.
Czy wasze dzieci były już szczepione na odre, swinke i różeczke? Jakies reakcje nieporządane?
Czuje się jak hipopotam w ciążyKażdy sie dziwi, ze juz mam taki wielki brzuch i na prawde nie wiem co to bedzie za 2 i pol miesiąca....chyba po prostu pęknę
Wszystkim życze miłego dnia![]()
dotarl, wypoczety, wyluzowany jak po wczasach a nie szpitalu:-)Klementinka i jak mąż? cało i zdrowo dotarł do domu