reklama

Czerwiec 2010

reklama
Gdybysmy wiedziały że tylu osobom zrobi sie przykro z tego powodu i poczują się pominięte , to miałaby ta akcja bardziej globalny przebieg:( Jak Kolenderka napisała wybrałysmy osoby które w ostatnich dniach poprostu bardziej się interesowały powrotem i życiem Ewuś:) To nic osobistego , nie mającego na celu urazic kogokolwiek a jednak wysżło jak wysżło.... (hm powtarzam się chyba:P:P:)

mi cos zalatuje czekaj....ee nie to skarpetki meza

A ja sie zabezpieczylam jesli chodzi o pieska Henryczka, po prostu kupilam od razu dwa i jeden lezy w szafie w razie smierci tego pierwszego bedzie go dublowal :tak:

i tu jest problem.......bo Mariankek był prezentem.....:wściekła/y: żebym wiedziała gdzie go dostać to bym i z 10 takich kupiła:-D on bez niego się nie rusza...nawet na sali operacyjnej był z Marianem co mnie zszokowało że pozwolili:szok:
ale juz działam,prosiłam siostrę żeby szukala takiego samego:-D nawet zdjecie wzięła, tylko on zakupiony w zupełnie innym miescie:eek:...ale akcja MARIAN trwa:-D

Perfecta powtarzasz sie fakt :P ale ja juz urazy nie mam, fakt najwazniejszy ze Milusia wrocila ;-)

Dziewczyny zna sie któras na prawie, i na tym wszystkim jak pracodawca wylicza z wyplaty kase która ma oddac komornikowi (przy zajeciu wierzytelnosci) na umowe o prace?
Jak cos to poprosze o prv...

moje robaki śpią od ponad pół godz, obiadek postawiony i ..... miałam udać się na randkę z żelazkiem ale mi się nie chce :)
popołudniowy spacer te z stoi pod ogromnym znakiem zapytania - choć słoneczko się niemrawo przebija zza chmur co jakiś czas ale wieje jak w kieleckim

ja też się pisze na wieczorne piwko przed BB bo mój do 22 w pracy dziś i jutro i w czwartek ( więc wieczory z dzieciakami spędzam :))

reklama
Dzień dobry :)
Krystianek własnie drzemie, ale niedługo lecimy do lekarza na szczepionke. Nie wiem tylko, czy mozna szczepic z lekkim katarkiem, ale ma go, bo ida mu ząbki, wiec nie wiem co powiedzą.
Czy wasze dzieci były już szczepione na odre, swinke i różeczke? Jakies reakcje nieporządane?

Czuje się jak hipopotam w ciąży :) Każdy sie dziwi, ze juz mam taki wielki brzuch i na prawde nie wiem co to bedzie za 2 i pol miesiąca....chyba po prostu pęknę :)
Wszystkim życze miłego dnia :)
Jas nie mial absolutnie nic a na szczepionki reagowal zawsze podwyzszona temp.
najgorzej przeszedl pneumokoki, teraz chca mu meningokoki podac ale sie zastanawiam
jednak z katarkiem nawet lekkim bym chyba nie szczepila, to dosc powazna szczepionka a nigdy nie wiadomo czy infekcja nie pojdzie dalej
ja tez sie czuje jak slonica, poce sie, dostaje zadyszke i jeszcze cis, dzis rano 90/50
teraz czekam az sie ochlodzi zeby z domu wyjsc
pocieszenie ze ciaza nie trwa wiecznie;-)
Klementinka i jak mąż? cało i zdrowo dotarł do domu
dotarl, wypoczety, wyluzowany jak po wczasach a nie szpitalu:-)
Emalia ladnie ze tak sie ex-tesciowie zainteresowali Ola

niezle wasze smyki maja zebow, nam ida gorne jedynki i cos przebic sie nie moga, juz z 2 tygodnie sie wybijaja

wspolczuje katarkow i chorob

ja tez chetnie bym sie piwka z wami napila ale u mnie tylko Alkoholfrei:-(
Ciechan miodowy jest pyszny, tak samo jak zywe piwo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry