reklama

Czerwiec 2010

myślicie że czereśnie i truskawki to zły pomysł dla roczniaków?

chłopcy śpia więc zaraz idę jakiegos biszkopta upieke może przełoże z babanami, albo brzoskwiniami...w galaretce....
Piwko chętnie i ja wypije, KTO STAWIA???KORIANDER??:)))))))))))))

reklama
milusia-moja już dawno truskawy wcina czereśnie nie bardzo bo za twarde a dziś pierwszy raz były maliny i bób wcinała jak szalona:-)
koriander-piwko ciechan miodowe pychotka jak ktoś miód lubi ja uwielbiam więc dla mnie pycha słociutkie trzeba lekko wstrzasnąć przed wypiciem mmmm przypomiało mi się też piwko w arkadii w wa-wie w knajpie jakoś na b pyszne piwka są niepasteryzowane bananowe np dawno tam nie byłam musze się chyba wybrać:-p:-p:-p

Ja tez juz daje wszystkie owoce i warzywa, ostatnio zjadlam z mala na spolke miske czeresni z ogrodka i bardzo jej smakowaly, a truskawki juz od kilku miesiecy podjada. Ostatnim hitem jest slodki dojrzaly arbuz :-)

ewelinka ale mi smaka narobilas tez uwielbiam miod, na pewno mi takie piwko podejdzie :tak:

Klementinka no ladnie taki pobyt w szpitalu ciekawe jakby sie czul jakby to bylo w PL :-)Super ze juz jest w domku mam nadzieje ze nie bedzie zbtnio marudzil :-D

dziekuję za odpowiedzi owocowe, jestem w szoku:szok::szok::szok: a ogórki małosolne to już w ogóle:szok::szok::szok::szok::szok: :-D

pytam bo mój Szym ma chopla na punkcie truskawek:-D jak zobaczy to aż sie trzęsie i płacze żeby dać:-D dzieki temu chodzi, bo szedł do truskawki, ale jakos się boję ale po woli i ja zaczne chyba wszystkie owoce wprowadzać

co do zębów to Szymonek ma 9, a Kubek 7?:eek:

jeden wlazł se na łózko, a drugi na fotek po przeciwnych stronach salonu,i teraz pytanie za którego najierw łapać:eek::eek::eek::eek::-D

emalia - super że eks teściowie tak pomagają, no ale w końcu Oleńka to ich wnusia, co nie?:)
co do owoców - to daję Jagodzie raczej wszystko, z warzyw jakoś się pomidora nie odwarzyłam...czekam aż urosną w folii

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry