reklama

Czerwiec 2010

Kasiulka no tak, napisze prv.
Lena moj Miki nie spal po poludniu i tez juz spi od 18:30:tak: ;-) jak sie wogole gaja czuje? przechodzi jej??? bidulka....:-(

Ostatnia edycja:
reklama
lena a od czego ta gorączka ząbki czy jakaś infekcja? mój też o dziwo śpi od 17;40 ciekawe czy to już na noc czy tak jak lila wczoraj
Michał też ostatnip dorwał się do bobu wcinał aż mu się uszy trzęsły trochę się bałam czy nic mu po nim nie będzie ale nie

Dziewczyny a jak podalyscie bob, po prostu gotowany i z maselkiem?
Juz chyba tez jest zielony groszek, pamietam jak Kajdusia rok temu sie czaila z brzuchem na niego :-D

izia w razie czego mozesz z nami popiwkowac do polnocy a druga reka zabawiac Michasia :tak:

Cześć!
Łukasz padł ze zmęczenia, zasnął przy butli. Mial dzisiaj jedną krótką drzemkę i cały dzień maruderkował j jestem umęczona na maksa i wściekła bo rodzice nie zajmują się prawie wcale małym, mój tata można powiedzieć że wcale. Mamie się nie dziwię bo pracuje ciężko ale mój ojciec 48 lat i na emeryturze, uwali się na kanapie naburmuszony i tak siedzi albo go nie ma. Pobawi się góra 5 minut przez cały dzień z małym. Zmieniłam zdanie o nim całkowicie. Jassuuu jaka jestem zła!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Do mówienia co i jak mam robić to oboje są, do tego stopnia że mama mi mówi że mam posmarować małemu tyłek, albo jak go karmię to mówi, ze jeszcze ma w budzi, dżizas za jakie grzechy. Jedyny plus mieszkanai z nimi to, ze nie muszę wszystkich obowiązków domowych robić sama, bo mama też robi.

Jestem dzisiaj już tak wkurzona, ze siedzę sama w pokoju bo już nie mogę z nimi wysiedzieć.

To się wyzaliłam, przepraszam ale musiałam to z siebie zrzucić.

Teraz idę Was poczytać, może lepszy nastrój na bb.

hej hej wieczorem

miałam ochote na fajny wieczór z piwkiem i Wami a tu taka dziwna atmosfera że chyba mi się odechciało:-(

zyraffka miałam pytać gdzie Ty przepadła na cały dzień dzisiaj ale juz wszystko jasne:tak:

Ewuś ;-) mój tez juz jadł niemal wszystkie owoce a truskawki uwielbia

Lena jak Gaja? wyjaśniło się skąd ta gorączka? od ząbków?

koriander ja gotuję i mieszam z przesmarzonym boczusiemi cebulką i duuuuuuuużą ią koperku
a popiwkować zawsze mogę tyle że za piwkiem nie przepadam chyba że z dużą ilością soku malinowego który jeszcze mam :-D;-)a że siedzę w domu sama jak palec to nie ma sprawy(tzn nie do końca sama jest Michaś);-)

Izia ja tak samo nie licząc śpiącego już Tomka, oglądającej bajki Asi i pochrapującego psa to jestem sama, mój do 22 w pracy

Klementinka dobrze że mężulo juz w domku, oby nie musiał tam wracać mimo że pobyt był miły

Gosiagro a ja z arbuzem jeszcze nie próbowałam, chyba muszę młodemu zapodać:-)

Ewuś i jak obaj uratowani? mój juz sztukę wchodzenia i schodzenia z łóżka opanował do perfekcji

e tam atmosfera, u nas ma byc zaraz burza stulecia, juz w radiu mowia zeby nie wychodzic i nie jechac samochodem, to dopiero bedzie atmosfera!

jak tam, towarzystwo wzajemnej adoracji juz piwka chlodzi? koktajle mleczne tez moga byc:-), zubrowki z sokiem, wsio!

zyraffko wspolczuje, a probowalas z tata porozmawiac??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry