zyrraffka
Szczęśliwa mama
olavip- w szoku jestem, zdolna Twoja córcia, mój Łukasz tylko na spacerze woła am zeby ciasteczko dostać, nic więcej nie mówi
lena- co to za gorączka, biedna Gajusia
emalia- fajnie ze dziadkowie Oli działają i gratuluje ząbka
asencja- my w czwartek jedziemy do Świnoujscia na szczepienie, ja bym z katarem nie szczepiła
eagle- u nas znowu pogoda była bajeczna
nadika- gratuluję jedzonkowego przełomu
)
kasiek- zdrówka dla Damianka, 10 ząbków, niexle u mas dopiero 6
milusia- mój Łui nie ma swojego Marianka wiec nie ma problemu
gosiu- lada dzień będziesz nam opowiadać jak Majeczka sprintem biega hehe
klementinko- brzuszku nasz, współczuję i przytulam, mam nadzieję, ze jutro lepiej będziesz się czuła, cieszę się że mąż się dobrze czuje
milusia- mój Łuki ma uczulenie na truskawy a czereśni mu jeszcze nie dawalam i nie dam w tym roku. Ogórka malosolnego wcinał
koriander szczerze to nie chce mi się z nim rozmawiać po tym jak zapytalam czy wyjdzie z Łukim z jezdzikiem i pochodzi chwile po osiedlu a on mi powiedział ze mu się nie chce.
ja mam redsa ale nie chce mi się wychodzi z pokoju, bo musiałabym przejść przez duży pokój do kuchni:/
lena- co to za gorączka, biedna Gajusia
emalia- fajnie ze dziadkowie Oli działają i gratuluje ząbka
asencja- my w czwartek jedziemy do Świnoujscia na szczepienie, ja bym z katarem nie szczepiła
eagle- u nas znowu pogoda była bajeczna
nadika- gratuluję jedzonkowego przełomu
kasiek- zdrówka dla Damianka, 10 ząbków, niexle u mas dopiero 6
milusia- mój Łui nie ma swojego Marianka wiec nie ma problemu
gosiu- lada dzień będziesz nam opowiadać jak Majeczka sprintem biega hehe
klementinko- brzuszku nasz, współczuję i przytulam, mam nadzieję, ze jutro lepiej będziesz się czuła, cieszę się że mąż się dobrze czuje
milusia- mój Łuki ma uczulenie na truskawy a czereśni mu jeszcze nie dawalam i nie dam w tym roku. Ogórka malosolnego wcinał
koriander szczerze to nie chce mi się z nim rozmawiać po tym jak zapytalam czy wyjdzie z Łukim z jezdzikiem i pochodzi chwile po osiedlu a on mi powiedział ze mu się nie chce.
ja mam redsa ale nie chce mi się wychodzi z pokoju, bo musiałabym przejść przez duży pokój do kuchni:/
Ostatnia edycja:

;-)
więc jest wojna!:-(ale co tam ważne że mam moich chłopaków więc dla nich dam radę