reklama

Czerwiec 2010

Agi oczywiście że będziemy trzymać kciuki, Polcia napewno będzie super grzeczna dziewczynką

Zyraffka a poczytaj sobie jeszcze wątek SMS I WIEŚCI Z PORODÓWEK jak świetnie się czyta o kolejnych pojawiających sie na świecie maluszkach

Perfecta daj " szukaj w wątku" - szczegółowe i tam wpisujesz swój login nieco niżej "znajdź post" wybierasz np sprzed roku i gotowe

tu chyba są wszystkie twoje w tym temacie https://www.babyboom.pl/forum/search.php?searchid=829866

Ostatnia edycja:
reklama
hehe eagle poczytałam troszkę, fajnie tak wrócić myslami do tamtych czasów.

mamakubusia- ja mam odwrotnie siedziałam na l4 a teraz żałuję i następną ciążę planuję pracować jak najdłuzej. Co za straszna historia z tą dziewczyną, tyle lat starań...ja tez czasem sobie myślę, jakie to szczęście mieć zdrowe dziecko, największe szczęście w życiu.

perfecta ja szukałam stronami, najpierw 2000 potem 3000 i wsumie chyba końcówka mojej ciąży na 2500była hehe

zdec to dla Ciebie hihih

Nie no holera jasna teraz to już ja też jestem wściekła:wściekła/y::wściekła/y:
Jak jeszcze jednego sms-a odbiorę, że którąś z was rodzi to normalnie z żalu pójdę się upić!!!!

jejku jak mi siehumor poprawił jak czytam te wszystkie modły zeby sie tylko poród zaczął hehehe

jade zaraz po syna do przedszkola i chyba kupie sobie loda big bambino z algidy;-)Zobacz załącznik 254903 . Brzuch mi sie od rana cały czas napina i tyle w tym Zobacz załącznik 254906, czary mary hokus pokus chlusnijcie wody :tak:Zobacz załącznik 254904

Zobacz załącznik 254905

i ostatni, nie będę zaśmiecać hehe

tak sie nie robi...nooo:(
zyraffka tez na porodowce:wściekła/y:
a dopiero tu byla

az mnie z emocji brzuch rozbolal;p

hehe taka cisza pewnie wszystkie się cofnęły rok wstecz hehe

lena albo gotowała bigosy albo kotlety pożerała hehe
Ale wy się zadręczacie tymi bólami;)Jak pradawne męczennice;)

Ja tam pałaszuję moje kotlety i mam wszystko gdzieś;)

Ostatnia edycja:
ale Was na wspominki wzięło....
ja nie lubie tego wspominac, bo dla mnie ciąża to była walka o chłopców i te wszystkie problemy...
ale fajnie poczytać że ktoś miło to wspomina:-)

eagle uratowani:-D ale czasami przydala by mi się jeszcze redna para rąk i nóg:-D

mama kubulki ja też miałam termin na 28...........i dla mnie tez ta data była magiczna, ja urodziłam 9:) cięko zapomniec takie ludzkie nieszczęścia...miejmy nadzieję że Bóg nad nimi czuwa...Ja utrzymuję kontakt z paroma dziewczynami poznanymi w szpiutalu:-)

agi kciuki są i życzę spokoju dużo:) napisz jak będziesz w pl
Gdzie jest zdec???????????????????

Ostatnia edycja:
Agi oczywiście że będziemy trzymać kciuki, Polcia napewno będzie super grzeczna dziewczynką

Zyraffka a poczytaj sobie jeszcze wątek SMS I WIEŚCI Z PORODÓWEK jak świetnie się czyta o kolejnych pojawiających sie na świecie maluszkach

Perfecta daj " szukaj w wątku" - szczegółowe i tam wpisujesz swój login nieco niżej "znajdź post" wybierasz np sprzed roku i gotowe

tu chyba są wszystkie twoje w tym temacie https://www.babyboom.pl/forum/search.php?searchid=829866

Ja nie umiem !!!!! Wyskakuje mi brak wyników!!!!! :(

a mi jest cholernie smutno ale nie bede wam smecic bo naprawde smutna historia
weszlam tylko poczytac o dupie marynie bo dobrze wiedziec ze swiat dalej sie kreci

tylko taka mysl mi przeszla przez glowe ze te problemy typu czy dostalam priva czy nie to naprawde nic nie warte g...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry