Milka Mi często głupio dopytywać się o niektóre osoby, bo się obawiam, że przez moje przerwy właśnie przegapiłam ich posty;-)
koriander, eagle, gosiagro Zdjęć nie mam. Tylko chrzestny Emilki robił zdjęcia, ale ich nie dostaliśmy. Może to dobrze, bo możliwe że się na jakieś załapałam, a byłam po ciężkiej, nieprzespanej nocy i kilkugodzinnej walce w kuchni, by wyszło coś, co da się zjeść bez grymasu obrzydzenia ;-)
lena Gaja chora?
milusia Emilka bardzo lubi truskawki i czereśnie
izia, ewelinka Moja mała też jest koneserką bobu
agi spokojnej podróży
zyrraffka Buziaki kochana. Tutaj możesz się wyżalić

a
cobra z tym: "tak się nie robi, noooo" mnie rozbroiła
perfecta Nie miałam okazji ci napisać, że jestem w szoku, jakiego masz mądrego gadułę w domu

Emilka wydaje z siebie tylko niezrozumiałe dźwięki
klementinka Też lubię ciechana miodowego i do niego troszkę wyciśniętej cytryny...mniam. Teraz by i się przydał, bo zamówiliśmy z P. śmieciowe żarcie i mnie suszy po ostrrrym pulpo

Nie wiem, co się dzieje, ale przytulam :*
zyrraffka Śliczna ta twoja rybka

Też chcę kupić taki malutki basenik i będę go zabierać... na plażę
asnecja Mi niespodziewanie przypadła w udziale działka, ale dla mnie to właściwie problem:-( To ziemia na wsi, bez samochodu ciężko stamtąd się wydostać do miasta, choć nie jest to duża odległość. Stoją tam budynki, które nie wiadomo czy remontować, czy lepiej wyburzyć.(zdanie moje i P. jest różne w tym względzie) Szkoda mi inwestować tam pieniądze, skoro miejsce to traktowałabym tylko jako działkę rekreacyjną. Teraz bardziej zależy mi na odkładaniu pieniędzy na jakieś mieszkanie. Ale sprzedać też żal...
emalia, kasiek,
kasiulka Ładna ilość ząbków, u nas na razie produkcja wstrzymana