reklama

Czerwiec 2010

reklama
klementinka masz racje zdrowie jest najważniejsze, myśle o Was i przytulam

baby, ale mi smutno, ze rok temu tu mnie jeszcze z Wami nie było, a wtedy byście były dla mnie kojącym okładem, bo poczatki macierzynstwa przezywalam baaaaardzo i ciagle mi sie wydawało ze jestem zla matka, ze cos robie źle, skoro dziecko płacze, a macierzyństwa trzeba sie nauczyc tak jak wszytskiego, a dopiero z Wami zrozumialam, ze moje ucucia sa naturalne, byłoby mi wtedy z Wami raźniej, bo w kupie zawsze raźniej ;) eh lepiej późno niż wcale.......

dobranoc, pchły na noc

Milka Mi często głupio dopytywać się o niektóre osoby, bo się obawiam, że przez moje przerwy właśnie przegapiłam ich posty;-)
koriander, eagle, gosiagro Zdjęć nie mam. Tylko chrzestny Emilki robił zdjęcia, ale ich nie dostaliśmy. Może to dobrze, bo możliwe że się na jakieś załapałam, a byłam po ciężkiej, nieprzespanej nocy i kilkugodzinnej walce w kuchni, by wyszło coś, co da się zjeść bez grymasu obrzydzenia ;-):-D
lena Gaja chora?
milusia Emilka bardzo lubi truskawki i czereśnie:tak:
izia, ewelinka Moja mała też jest koneserką bobu:-D
agi spokojnej podróży
zyrraffka Buziaki kochana. Tutaj możesz się wyżalić:tak:
a cobra z tym: "tak się nie robi, noooo" mnie rozbroiła:-D
perfecta Nie miałam okazji ci napisać, że jestem w szoku, jakiego masz mądrego gadułę w domu:szok: Emilka wydaje z siebie tylko niezrozumiałe dźwięki:-D
klementinka Też lubię ciechana miodowego i do niego troszkę wyciśniętej cytryny...mniam. Teraz by i się przydał, bo zamówiliśmy z P. śmieciowe żarcie i mnie suszy po ostrrrym pulpo:-D
Nie wiem, co się dzieje, ale przytulam :*
zyrraffka Śliczna ta twoja rybka:tak: Też chcę kupić taki malutki basenik i będę go zabierać... na plażę:-D
asnecja Mi niespodziewanie przypadła w udziale działka, ale dla mnie to właściwie problem:-( To ziemia na wsi, bez samochodu ciężko stamtąd się wydostać do miasta, choć nie jest to duża odległość. Stoją tam budynki, które nie wiadomo czy remontować, czy lepiej wyburzyć.(zdanie moje i P. jest różne w tym względzie) Szkoda mi inwestować tam pieniądze, skoro miejsce to traktowałabym tylko jako działkę rekreacyjną. Teraz bardziej zależy mi na odkładaniu pieniędzy na jakieś mieszkanie. Ale sprzedać też żal...
emalia, kasiek, kasiulka Ładna ilość ząbków, u nas na razie produkcja wstrzymana :-D

Dziewczyny jesteście niesamowite te wspominki mnie rozbroiły!:-D
klementinka co się dzieje?:-(
koniczynka dawaj na wieś ja jestem szczęśliwa że wybyłam z miasta totalna cisza i spokój a jak chcę zgiełku miasta po prostu wsiadam w samochód i za parę minut jestem codo remontów jeśli dom jest dość stary lepiej budować od nowa bo koszty remontów przeważnie przewyższają koszt budowy nowego
perfecta Michał wstał o 4;30 i zabawa i krzyki na całego całe szczęście go zmorzyło i teraz dosypia

Ostatnia edycja:
Dla Tomaszka i Filipka najlepsze życzenia urodzinowe:-) Macie juz roczek!!!!
Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!
Wszystkiego najlepszego Sto Lat!

157hc8z.gif

klementinko - ale mnie twój post zmartwił:-( coś z mężem, dzidziusiem??? przytulam kochana!

reklama
Dla wspaniałego Tomeczka najwspanialsze życzenia z okazji pierwszych urodzinek!!!!

Urodziny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone

[FONT=comic sans ms,sans-serif][/FONT]Sto lat! Sto lat! wujek krzyczy,
ciocia wręcza kosz słodyczy,
dziadek w nowej swej koszuli,
babcia Cię do siebie tuli,
mama torcik dekoruje,
tato wszystko to filmuje...
Skąd to całe zamieszanie?
Urodzinki masz kochanie!

Spełnia marzeń ukrytych pod puchową poduchą,
namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej śwince,
wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem,
komety Halleya z jasnym warkoczem i anielskich przyjaciół.
Tego wszystkiego Ci dzisiaj życzę!

Najserdeczniejsze życzenia również dla Filipka!
oraz dla 13-miesięcznej Agatki

[FONT=comic sans ms,sans-serif] [/FONT]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry