Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lena- jak gorączka? lepiej się Gaja juz czuje ?od czego? od ząbków czy jakaś infekcja??
witajcie
my 2 w 1
miałam zaglądnąć rano ale jakoś czasu brakło, teraz jestem juz po wizycie w szpitalu i....
coś się ruszyło, rozwarcie na dobre ponad 3 cm, skurcze sie pojawiły ok 75-80% ale jeszcze nie regularne
moja ginka mnie pociesza że napewno dziś a do jutra to juz na bank urodzę
zastanawiała się nawet czy mnie juz nie położyć w szpitalu ze względu na to że 1 poród był bardzo szybki ale ja mam tam jakieś 15 minut i obiecałam że nie będę czekać do ostatniej chwili, tak więc zjem coś i idę "wykończyć" psa na spacerze;-):-):-) co by było szybciej
nie myślałam że mój synuś taki punktualny będzie
:-(hejka
kochaniutkie nawet nie mam kiedy Was podczytać.....Wstępnie ja i Pola spakowane....jeszcze jutro P. musi sie spakować....Nie wiem jakoś strasznie się stosuje czwartkowym lotem....Pierwszy raz....Nie wiem czemu????? Proszę trzymajcie za nas kciukasy abyśmy szczęśliwie dotarły do Polski i żeby Polcia przespała cały lot :-) ;-) tak jak to było do tej pory....bo ostatnio to moje dzieice skręcone jak nie wiem co......Nie chce nawet 2 minut na kolanach posiedzieć:-(
lena - zdrówka dla Gai......
Zmykam buziaki.....Odezwę się jak dotrę do PL.....