koriander
Fanka BB :)
a co pysznego zmiksowalas?? my mamy tylko krupniczek w zamrazarce i pszenne piwko na deser po obiedzie :-)ja mam dwa drineczki w lodóweczce :-) i jakies piwko też się znajdzie ( nie wspominając o grubszym składziku męża;-))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co pysznego zmiksowalas?? my mamy tylko krupniczek w zamrazarce i pszenne piwko na deser po obiedzie :-)ja mam dwa drineczki w lodóweczce :-) i jakies piwko też się znajdzie ( nie wspominając o grubszym składziku męża;-))
Izia ja tak samo nie licząc śpiącego już Tomka, oglądającej bajki Asi i pochrapującego psa to jestem sama, mój do 22 w pracy
hehe dobre tyle że mój dopiero poszedł do roboty a starszy syn u dziadków zostaje
to gotowce kupionea co pysznego zmiksowalas?? my mamy tylko krupniczek w zamrazarce i pszenne piwko na deser po obiedzie :-)

to jesteś w jeszcze lepszej sytuacjihehe dobre tyle że mój dopiero poszedł do roboty a starszy syn u dziadków zostaje
do tego co kto ma i lubi:-)to do czego zasiadamy?
bidulo, wyobrazam sobie co to jest caly dzien zajmowac sie marudzacym maluchem, wez teraz redsika i odreaguj sobieCześć!
Łukasz padł ze zmęczenia, zasnął przy butli. Mial dzisiaj jedną krótką drzemkę i cały dzień maruderkował j jestem umęczona na maksa i wściekła bo rodzice nie zajmują się prawie wcale małym, mój tata można powiedzieć że wcale. Mamie się nie dziwię bo pracuje ciężko ale mój ojciec 48 lat i na emeryturze, uwali się na kanapie naburmuszony i tak siedzi albo go nie ma. Pobawi się góra 5 minut przez cały dzień z małym. Zmieniłam zdanie o nim całkowicie. Jassuuu jaka jestem zła!!!!Do mówienia co i jak mam robić to oboje są, do tego stopnia że mama mi mówi że mam posmarować małemu tyłek, albo jak go karmię to mówi, ze jeszcze ma w budzi, dżizas za jakie grzechy. Jedyny plus mieszkanai z nimi to, ze nie muszę wszystkich obowiązków domowych robić sama, bo mama też robi.
Jestem dzisiaj już tak wkurzona, ze siedzę sama w pokoju bo już nie mogę z nimi wysiedzieć.
To się wyzaliłam, przepraszam ale musiałam to z siebie zrzucić.
Teraz idę Was poczytać, może lepszy nastrój na bb.
ja wlasnie dzis po raz pierwszy dalam miod do shake z jogurtu, ale troche mialam stracha,jedyne czego boje sie mu podac to miod,