reklama

Czerwiec 2010

Dzień Dobry

ja nie wiem co dziś za dzień bo moje dziecię też wstało po 5, chyba solidarnie z Waszymi :baffled: na szczęście teraz dosypia i pewnie pośpi ze 2 godziny:tak:

Gosiagro, Perfecta pięknie dziękujemy za życzenia dla Tomka

także dołączamy się do życzeń Roczkowych dla Filipka i 13 miesięcznej Agatki

Dla Kochanej Dziecinki
życzenia na urodzinki:
poznaj bajek tysiące,
przygód dwa tysiące,
miej buzię wesołą,
promienną jak słońce.

mama Kubulki przykre to co piszesz o tych ludziach, mam nadzieję że cieszą się posiadaniem małego skarba w domku, pochwal się później new fryzurką

Zyraffka Twoim sposobem też szukałam, ale można się pośmiać z naszych wpisów na końcówce, hmm... swoją drogą zupełnie inne klimaty niż to co ostatnio

Emalia to Twoje :-) od pierwszego napisanego https://www.babyboom.pl/forum/search.php?searchid=830319 i te sprzed roku https://www.babyboom.pl/forum/search.php?searchid=830320

Klementinka co się dzieje? kurczę zmartwił mnie Twój post, pisz kochana, pisz

a ja chyba rok temu na ktg do szpitala na 9 się zbierałam ;-):-) i nic nie zapowiadało jeszcze porodu :-D

reklama
Dzien dobry

Klementinko przytulam bardzo mocno, mam nadzieje ze dalas rade troche pospac :-(:-(Mi sie snily okropne rzeczy, to takie niesprawiedliwe :no:

eagle dla twojego sloneczka ogromny buziaczek urodzinowy, zyj nam sto lat Tomeczku!

Najlepsze życzonka,
pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok!

cześć dziewczyny!

Wstałyscie o 5 a mojego Łukasza i tak nikt nie pobije- dałam mu butlę kilkanaście minut po 1 i do 3 nie spał a o 6:30 wstaliśmy.

Lena- jak GAJA, jechaliście do szpitala??jak się teraz czuje??

ide poczytać

hej,
ja na chwile
Natan wciąz meczy się z katarem i przez to noc niespokojna.
Naprodukowałyście tyle od wczoraj rana że ciężko nadrobic
Klementinko nie wiem co się dzieje ale przytulam mocno!!!! Trzymaj się Kochana!!!
Lenka jak Gaja??

wybaczcie że narazie tylko tyle odpisałam ale brak czasu, wieczorkiem postaram się nadrobić

mama kubulki- szkoda ze Ci wcześniej nie było. Powiem CI ze ja miałam straszne doły, tak jak Ty przejmowałam się a nawet zadręczałam że jestem złą matką i gdyby nie forum to nie wiem jak bym ten ciężki okres przetrwała.

klementinka- hehe na plazę z basenem, fajnie :-D

Najpiękniejsze życzenia dla Tomeczka i Filipka, roczniaczków:-)buuuziaków moc od żyrafki.

idę na zamknięty moze tam coś klementinka napisała bo się strasznie martwię.

kochane w takim razie troche napisze zebyscie nie myslaly ze cos z moja rodzina sie dzieje
wczoraj, po dlugiej walce z choroba odeszla moja przyjaciolka z dziecinstwa
strasznie smutne, jak zawsze gdy odchodzi ktos zbyt mlodo

noc okropna, zasnac nie moglam, na dodatek Jas wedrowal po calym lozku i budzil sie co chwile, nie wiem dlaczego
spal z nami a i tak nie mogl zasnac spokojnie

Nadika - Kochana ZDRÓWKA DLA NATANKA!!!! Oby szybko katarek zniknął. A Ty jak się masz? Gardełko jeszcze boli?
Klementinko- Kochana Buziakos mam nadzieję że pospałaś troszkę ! Kochana przytulak na dobry dzień i gili gili tez:)
Zyrafko- To rzeczywiście nocka nie ma co:(

kochane w takim razie troche napisze zebyscie nie myslaly ze cos z moja rodzina sie dzieje
wczoraj, po dlugiej walce z choroba odeszla moja przyjaciolka z dziecinstwa
strasznie smutne, jak zawsze gdy odchodzi ktos zbyt mlodo

noc okropna, zasnac nie moglam, na dodatek Jas wedrowal po calym lozku i budzil sie co chwile, nie wiem dlaczego
spal z nami a i tak nie mogl zasnac spokojnie

:-(:-(:-(:-(:-(:-(
bardzo mi przykro:-(:-(:-( przytulam z całej siły!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry