Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a to ja jak zwykle zamieszalam. myslalam ze ty w swinoujsciu jestes, ale klapa :-)koriander nie wydaje mi się zeby na wsi coś takiego było
poszłabym z Łukaszem na plażę ale samej jakoś mi się nie widzi a nie mam z kim. Pewnie wyrywałby się do wody jak opetany, już to widze![]()
eagle daj znac co powie lekarz, trzymam kciuki oby to nic zlego nie oznaczalo!!ja bym chętnie poszła ale nawet na spacer się nie wybierzemy bo od rana pada
Klementinka kochana cudnie to napisałaś bo to jest w życiu najważniejsze, przytulam mocno - to przykre gdy odchodzą od nas osoby w młodym wieku
a u nas zbyt dobrych wieści także nie ma - mój był rano u lekarza i niestety na ekg znów wyszły migotania przedsionków, pojechał teraz do kliniki.... ech nie tak to miało być:-(
pewnie będzie powtórka z rozrywki, z resztą poprzednim razem lekarze uprzedzali że to lubi wracać niestety prędzej czy później, skończy się pewnie na kolejnym pobycie w szpitalu i próbie umiarowienia pracy serca przy pomocy kardiowersji - tak jak poprzednim razem, wtedy się udało, ale może zabieg ten mieć przeprowadzany jeszcze raz góra dwa :-(eagle daj znac co powie lekarz, trzymam kciuki oby to nic zlego nie oznaczalo!!