reklama

Czerwiec 2010

ewela to pewnie lada dzień dostaniesz.

kurcze Łukaszowi spodobało się wyrzucanie zabawek przez balkon a ja latam jak na jakiś zawodach po te rupiecie

uciekam narazie, trzeba po zabawki biegać:-D papa miłegpo dnia

reklama
Hej
My dzis juz po szczepieniu, wymiary beda na odpowiednim watku. Mlody byl dzielny choc troszke poplakal...

Eagle trzymam kciuki by bylo wsio oki!!!!

Ja mam dupny humor:-( ehhhh zycie...

Ja też marny dzis humor mam Jescze cały czas mi się net tnie albo coś z kompem np na bb wsystkie posty się nie wyświetlają musze pare razy strone odświeżać chciałam fotki ciuszków do sprzedania na allegro wstawic i też raz się wstawia raz nie nawet teraz mi sie emotionki nie chca wstawić koriander-starsza czasem pomaga ale nie za duzo czasem dzieciakami się pobawi pranie rozwiesi cos sprzątnie ale ma swój świat taki wiek i tak ju jest lepiej bo był okres że nic nie robiła i dzieciakom tylko dokuczała eagle- trzymam kciuki żeby było wszystko w porzadku
kurcze nawet post mi się jednym ciągiem wstawił niewiem co to sie dzieje

Ostatnia edycja:
:) Miałyśmy iść na spacer ale jest tak ciepło, że postanowiłam teraz jeszcze nie wychodzić. Nela śpi więc może chwilka dla BB:)
Żyrraffka - ja to bym sama podreptała na plaże z dzieckiem, bez żadnych oporów. No chyba, że wolisz po zabawki biegać to inna inszość. Co do malowania pazurków to Nela też zawsze mi bardzo chętnie "pomaga" gorzej jak się kończy tym, że jej ubranko jest w lakierze - bo nie udaje mi się takich plam pozbyć.
Klementinko - Kochana, przytulam mocno, przykro mi bardzo, wiem, że trudno sobie z takimi sytuacjami poradzić i bardzo trudno je oswoić, ale niestety takie jest życie i to życie niezależnie od tego co się wydarzy toczy się dalej.. Nie miałam okazji jeszcze, więc teraz korzyustam - dziękuję za przesympatyczne spotkanie! Szkoda mi tylko, że musiałam do pracy zmykać ale i tak bardzo się cieszę, że się udało i liczę na kolejne :)
Liza, ewelinka - lepszych humorków Wam życzę :)
eagle - kochana trzymam kciuki za męża oby było najlepiej jak to możliwe, trudno mi coś konkretniejszego napisać bo zupełnie się w tej kwestii nie orientuję:( Wielkie buziaczki dla Tomcia roczniaka :)
ewela - a Ty zmykaj do gina, uspokoisz się i będzie wiadomo o co kaman z brakiem @
milusia - fajnie, że jesteś z powrotem! Trzymam kciuki za wyniki matury, w jej czasie myślałam o Tobie i ciekawa byłam czy do egzaminu podchodzisz! Na matmę to prawie wszyscy moi uczniowie w szkole narzekali... Sama jestem ciekawa jakie będą wyniki... Udanej imprezy :)
Nadika - zdrówka dla Natanka!
Nadrobiłam 3-4 ostatnie strony i na tym niestety kończę.. Postaram się być z Wami nieco częściej i bardziej na bieżąco a czy się uda to czas pokaże.
Przeglądam fotki z naszych ostatnich tygodni zaraz coś wrzucę w odpowiedni wątek i dopiszę co nieco na zamkniętym :)

Jak wasze dzieci reaguja na obcych dorosłych i dzieci?? Mój to poprostu masakra, przeważnie kończy się płaczem, czasem wystarczy że ktoś się do niego odezwie i już jest minka i marudzenie.
Dzisiaj widział się pierwszy raz z takim chłopcem starszym od niego o 3 m-ce i była tragedia. chłopiec był strasznym łobuzem, ściagał Natanowi czapkę a on płakał, Wsiadł do auta Natana i już było jego. Natan wogóle się nie broni, wszystko zaraz oddaje i zaczyna zajmować się czyms innym. Niedosyć że jest taki drobniutki to jeszcze sie boję że inne dzieci będą go cały czas popychać i on nie zawalczy o swoje :/

lencja- wkońcu wybralismy się tylko na spacerek, w piątek pójdę na plazę i zobaczę jak będzie, jutro jedziemy na szczepienie.

nadika- mój Łukasz uwielbia dzieci, jak widzi na mieście to aż piszczy a dorosłych się wstydzi ale sie uśmiecha do nich a jak juz się po chwili oswoi to zaczepia, niektórych zaczepia odrazu, usmiecha sie i papa robi:) Natanek też się odważy zobaczysz, jeszcze nasze dzieci są małe i wcale nie jest powiedziane że jak teraz ustępują to będa takie póxniej, nie martw się na zapas.

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr napisałam takiego długiego posta i mi na koniec wcieło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moje dzieci siedza w kojcu i się miłuja:-D
eagle mam nadzieje że na strachu się skończy a czu to polega na tym że się dostaje wysokiego ciśnienia i może samo przejść po jakimś czasi i taki ból w klatce?
zyrafka Ty dziś wymiatasz:-D
nadika moje dzieci do wszystkich lgna i dorosłych i dzieci, jak tkoś przyjdzie to oni ręce w górę i "bierz ,mnie":-D

lencja witaj kochaniutka!!!!!miło Cię czytac, a jakiego przedmiotu nauczasz bo zapomniałam:/ nauczanie początkowe czy źle mi się zapamietalo?:baffled:

sie zbierało na burze i gdzie jona??:-D
zaraz chyba idę z bliźniakami testować nasz nowy basen ze zjeżdżalnia:-)

a arbuzas moje dzieci jadły jak szalone:-D

a mój szalał w na balkonoie w basenie 65 cm i zadowolony teraz na golasa bawi się samochodami już jedna kałużę wycierałam po nim hehe a ja spiekłam sobie jedno ramię :/

u mnie nie zanosi się narazie na burze, pieknie, słonecznie, cudownie :))

Ostatnia edycja:
Eagle- Kochana cały czas myslę co tam u Was? Wiesz juz cosik? Mam nadzieję że to chwilowe i że wszystko wróciło do normy!
Milusi- Spadłam z krzesła jak przeczytałam że chłopaki siedza i się miłują:) Tzn mają dzisiaj dzień przytulaska:) A umieją robić "noski noski eskimoski"? Zaraz poszukam coś z dedykacją dla Ciebie:) O masz:)
YouTube - ‪Poważna dyskusja‬‏

Klementinko- Kochana jak sie masz???
Nadika- Jasiek czaruje wszystkich , ale ostatnio jakos bardziej sie wstydziocha:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry