Miałyśmy iść na spacer ale jest tak ciepło, że postanowiłam teraz jeszcze nie wychodzić. Nela śpi więc może chwilka dla BB
Żyrraffka - ja to bym sama podreptała na plaże z dzieckiem, bez żadnych oporów. No chyba, że wolisz po zabawki biegać to inna inszość. Co do malowania pazurków to Nela też zawsze mi bardzo chętnie "pomaga" gorzej jak się kończy tym, że jej ubranko jest w lakierze - bo nie udaje mi się takich plam pozbyć.
Klementinko - Kochana, przytulam mocno, przykro mi bardzo, wiem, że trudno sobie z takimi sytuacjami poradzić i bardzo trudno je oswoić, ale niestety takie jest życie i to życie niezależnie od tego co się wydarzy toczy się dalej.. Nie miałam okazji jeszcze, więc teraz korzyustam - dziękuję za przesympatyczne spotkanie! Szkoda mi tylko, że musiałam do pracy zmykać ale i tak bardzo się cieszę, że się udało i liczę na kolejne
Liza, ewelinka - lepszych humorków Wam życzę
eagle - kochana trzymam kciuki za męża oby było najlepiej jak to możliwe, trudno mi coś konkretniejszego napisać bo zupełnie się w tej kwestii nie orientuję

Wielkie buziaczki dla Tomcia roczniaka
ewela - a Ty zmykaj do gina, uspokoisz się i będzie wiadomo o co kaman z brakiem @
milusia - fajnie, że jesteś z powrotem! Trzymam kciuki za wyniki matury, w jej czasie myślałam o Tobie i ciekawa byłam czy do egzaminu podchodzisz! Na matmę to prawie wszyscy moi uczniowie w szkole narzekali... Sama jestem ciekawa jakie będą wyniki... Udanej imprezy
Nadika - zdrówka dla Natanka!
Nadrobiłam 3-4 ostatnie strony i na tym niestety kończę.. Postaram się być z Wami nieco częściej i bardziej na bieżąco a czy się uda to czas pokaże.
Przeglądam fotki z naszych ostatnich tygodni zaraz coś wrzucę w odpowiedni wątek i dopiszę co nieco na zamkniętym