reklama

Czerwiec 2010

reklama
lena jak Gajusia? Byliscie na pogotowiu wczoraj? Jak się czuje?
Pokasuj wiadomości, bo masz zapchaną skrzynkę na bb i nie mogę wysłać wiadomości pw, przynajmniej taki komunikat mi wyskakuje.

Gosiu ja na tym lapie nie mogę filmików oglądać :((( pewnie Majeczka ruszyła i pięknie chodzi:-)

Jestem gotowa, chłopczyk mój wspaniały śpi i mogę się z kimś napić redsika:-)

gosiu- streść proszę filmik bo jestem ciekawa:))

zjadłam dzisiaj prawie całą czekolade, wielką napoleonkę i na kolację placji ziemniaczane i czuję jak mi się tłuszczyk na brzuchu odkłada, aż słychać hehehehe. Moze jak rodzice pojada to się zmobilizuję żeby nie wpychać w siebie słodkości, ehh

Ostatnia edycja:
jestem
ogarnę nieco starsze dziecię ( bo młodsze już śpi na szczeście) i do Was zaglądnę:-)

ps. jeszcze pół godziny spędzam na porodówce z moimi chłopakami (juz w komplecie od 17.50 );-) szybko poszło

Ale jestem szczęśliwa, Majusia jak tylko przy czymś stanie to od razu się puszcza i idzie:-):-) yupi, yupi:-):-)

zyrraffka - ja też nie jestem w stanie spokojnie zjeść, tylko ze u mnie jest tak, ze wszystko ląduje w buzi Majusi i mi wyjada ciągle jedzenie, może to sposób na dietę, hehhe:-D:-D a na filmiku uwiecznione pierwsze dłuższe kroczki Majusi:-)

eagle - jak z mężem??? co powiedzieli w szpitalu?

ewela - ty lepiej sprawdź to u gina

Lena - jak Gaja? gorączka spadła?

Witajcie , ale sie rozpisalyscie przez te 10 dni.Jak znajde chwilke to doczytam .Po pobycie w Polsce jeszcze oddechu zlapac nie moge.Ale za to wyszly wreszcie jedynki na gorze , dwojka na gorze,i dwojki na dole tak wiec mamy siedem zebow.
Gosiagro Gratulacje.Moja to za leniwa jest i chodzi tylko przy meblach.Albo na czworaka.Uciekam na razie bo kolacje trzeba zrobic i biore sie za czytanie

agnieszka- to Viki wystrzeliła ząbkami, gratuluje, mój tez przy meblach albo raczkiem wymiata ale nie z lenistwa tylko cykorek, boi sie za jedną rączkę isc a wiem ze potrafi bo kilka razy go sposobem wziełam i chodził po pokoju ale ogólnie to nie chce drze sie i koniec albo siada

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry