• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

reklama
lena jak Gajusia? Byliscie na pogotowiu wczoraj? Jak się czuje?
Pokasuj wiadomości, bo masz zapchaną skrzynkę na bb i nie mogę wysłać wiadomości pw, przynajmniej taki komunikat mi wyskakuje.

Gosiu ja na tym lapie nie mogę filmików oglądać :((( pewnie Majeczka ruszyła i pięknie chodzi:-)

Jestem gotowa, chłopczyk mój wspaniały śpi i mogę się z kimś napić redsika:-)

gosiu- streść proszę filmik bo jestem ciekawa:))

zjadłam dzisiaj prawie całą czekolade, wielką napoleonkę i na kolację placji ziemniaczane i czuję jak mi się tłuszczyk na brzuchu odkłada, aż słychać hehehehe. Moze jak rodzice pojada to się zmobilizuję żeby nie wpychać w siebie słodkości, ehh

Ostatnia edycja:
jestem
ogarnę nieco starsze dziecię ( bo młodsze już śpi na szczeście) i do Was zaglądnę:-)

ps. jeszcze pół godziny spędzam na porodówce z moimi chłopakami (juz w komplecie od 17.50 );-) szybko poszło

Ale jestem szczęśliwa, Majusia jak tylko przy czymś stanie to od razu się puszcza i idzie:-):-) yupi, yupi:-):-)

zyrraffka - ja też nie jestem w stanie spokojnie zjeść, tylko ze u mnie jest tak, ze wszystko ląduje w buzi Majusi i mi wyjada ciągle jedzenie, może to sposób na dietę, hehhe:-D:-D a na filmiku uwiecznione pierwsze dłuższe kroczki Majusi:-)

eagle - jak z mężem??? co powiedzieli w szpitalu?

ewela - ty lepiej sprawdź to u gina

Lena - jak Gaja? gorączka spadła?

Witajcie , ale sie rozpisalyscie przez te 10 dni.Jak znajde chwilke to doczytam .Po pobycie w Polsce jeszcze oddechu zlapac nie moge.Ale za to wyszly wreszcie jedynki na gorze , dwojka na gorze,i dwojki na dole tak wiec mamy siedem zebow.
Gosiagro Gratulacje.Moja to za leniwa jest i chodzi tylko przy meblach.Albo na czworaka.Uciekam na razie bo kolacje trzeba zrobic i biore sie za czytanie

agnieszka- to Viki wystrzeliła ząbkami, gratuluje, mój tez przy meblach albo raczkiem wymiata ale nie z lenistwa tylko cykorek, boi sie za jedną rączkę isc a wiem ze potrafi bo kilka razy go sposobem wziełam i chodził po pokoju ale ogólnie to nie chce drze sie i koniec albo siada

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry