Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lena - witaj
Gosiagro - ale super Majunia chodzi!!! witamy w gronie chodząco-biegających
Zyrraffko - redsik???![]()

ale moje tez tak maja, ostatnio rozebrałam ich i zupełnie nago leżeli w łóżeczku i tak dotykali sobie siuraki i się śmiali a potem Kuba oczywiscie musiał urrusć Szymka w tyłek
mówie Wam czasami to można z nimi padać ze śmiechu,dzis w kościele jeden krzyczy na cały głos Ewa a drugi Ada(adam)
dzis usłyszałam dobry kawałwypiłam już pół redsika ale mogę jeszcze troszeczkę winka a co tam) w alkoholizm popadnę, nadrabiam całą ciążę i 10 miechów kamienia
a co mi tam, musze korzystać póki znowu nie zaciążę
zastanawiałam się co z masy krówkowej zrobić to zrobię sobie likierek))ale to jutro nie będę miksera o 22 włączać
dobranoc milej nocki ..
a z dwójką to chyba jakieś kongo musibyc, jaki masz plan działania?? albo nakarmić dwójkę, obsłużyć po kąpieli. Ktoś Ci w tym wszystkim pomaga czy sama?? Chciałabym niedługo zajść w ciążę ale jakoś jestem przerażona jak sobie wszystko zorganizować, zeby nie zwariować, hihi a nie będe miała do pomocy nikogo poza mężem, wiadomo pracującym.i do tego od paru miesiecy dom jest na mojej glowie, musze zrobić obiad, posprzątać, pranie itd......milusia to masz wesoło. PowiedZ mi proszę jak Ty dajesz radę wyprawić dwójkę na spacer, ja to upocona jestem po kolana zanim dogonię Łukasza zeby założyć mu pampka a potem jeszcze całą resztę (teraz łatewiej bo mniej do zakładania) i jeszcze siebie ubraća z dwójką to chyba jakieś kongo musibyc, jaki masz plan działania?? albo nakarmić dwójkę, obsłużyć po kąpieli. Ktoś Ci w tym wszystkim pomaga czy sama?? Chciałabym niedługo zajść w ciążę ale jakoś jestem przerażona jak sobie wszystko zorganizować, zeby nie zwariować, hihi a nie będe miała do pomocy nikogo poza mężem, wiadomo pracującym.
Dowcip świetny![]()