reklama

Czerwiec 2010

reklama
Lena - witaj

Gosiagro - ale super Majunia chodzi!!! witamy w gronie chodząco-biegających :)

Zyrraffko - redsik??? ;)

wypiłam już pół redsika ale mogę jeszcze troszeczkę winka a co tam:)) w alkoholizm popadnę, nadrabiam całą ciążę i 10 miechów kamienia:) a co mi tam, musze korzystać póki znowu nie zaciążę

zastanawiałam się co z masy krówkowej zrobić to zrobię sobie likierek:)))ale to jutro nie będę miksera o 22 włączać

moje dzieci szalały tak w basenie ze wodę całą wylały;)ale było super, Kuba ze szczęścia ż ugryzl brata w plecy:crazy::baffled:

perfecta ten filmik jest świetny!kiedys go puścili w dzieńdobry tvn:-D ale moje tez tak maja, ostatnio rozebrałam ich i zupełnie nago leżeli w łóżeczku i tak dotykali sobie siuraki i się śmiali a potem Kuba oczywiscie musiał urrusć Szymka w tyłek:baffled::-D mówie Wam czasami to można z nimi padać ze śmiechu,dzis w kościele jeden krzyczy na cały głos Ewa a drugi Ada(adam)

eagle dlatego pytam bo mój M. ma chyba cos podobnego, tylko inne objawy, bo nie może aż oddychac taki ma ból, a jak zajedzie na pogotowie to już nic nie ma w zapisach...

lencjaale wypaliła z tym nauczaniem...:baffled:

wypiłam już pół redsika ale mogę jeszcze troszeczkę winka a co tam:)) w alkoholizm popadnę, nadrabiam całą ciążę i 10 miechów kamienia:) a co mi tam, musze korzystać póki znowu nie zaciążę

zastanawiałam się co z masy krówkowej zrobić to zrobię sobie likierek:)))ale to jutro nie będę miksera o 22 włączać
dzis usłyszałam dobry kawał
znajomy mówi nie pij tyle bo w alkoholizm wpadniesz, na co chłop juz 20 lat pije i jeszczcze nie wpadłem:))))))))))))

milusia to masz wesoło. PowiedZ mi proszę jak Ty dajesz radę wyprawić dwójkę na spacer, ja to upocona jestem po kolana zanim dogonię Łukasza zeby założyć mu pampka a potem jeszcze całą resztę (teraz łatewiej bo mniej do zakładania) i jeszcze siebie ubrać:-D a z dwójką to chyba jakieś kongo musibyc, jaki masz plan działania?? albo nakarmić dwójkę, obsłużyć po kąpieli. Ktoś Ci w tym wszystkim pomaga czy sama?? Chciałabym niedługo zajść w ciążę ale jakoś jestem przerażona jak sobie wszystko zorganizować, zeby nie zwariować, hihi a nie będe miała do pomocy nikogo poza mężem, wiadomo pracującym.
Dowcip świetny :)

reklama
milusia to masz wesoło. PowiedZ mi proszę jak Ty dajesz radę wyprawić dwójkę na spacer, ja to upocona jestem po kolana zanim dogonię Łukasza zeby założyć mu pampka a potem jeszcze całą resztę (teraz łatewiej bo mniej do zakładania) i jeszcze siebie ubrać:-D a z dwójką to chyba jakieś kongo musibyc, jaki masz plan działania?? albo nakarmić dwójkę, obsłużyć po kąpieli. Ktoś Ci w tym wszystkim pomaga czy sama?? Chciałabym niedługo zajść w ciążę ale jakoś jestem przerażona jak sobie wszystko zorganizować, zeby nie zwariować, hihi a nie będe miała do pomocy nikogo poza mężem, wiadomo pracującym.
Dowcip świetny :)
i do tego od paru miesiecy dom jest na mojej glowie, musze zrobić obiad, posprzątać, pranie itd......
do pomocy czasami ktos jest albo i nie(to częściej..:/)ubieram najpierw jednego, potem drugiego i eja jedziemy albo samochodem albo wózkiem . czasami jest ciężko, np ostatnio byłam z nimi w sklepie, jeden beczy, wiec tzreba go wziac, drugiego pchać w wózku,a trzecią ręka pakowac zakupy........ale jak widze ich razem bawiących się i krzyczących do siebie to wiem że warto;) Bóg wiedzial co robi;) ja jestem energiczna wiec przy nich mam okazję tę energię wyczerpać:DDDD lekko nie jest ale mysle że juz z górki mamy;)(najlepsze jest kiedy jednego się zabiera a drugi idzie w to samo miejsce i jednego zabierzesz to drugi wróci i tak w koło:D)

eagle foto na zamkniętym:)

edit, nie pisze pod soba bo będa krzyczeć:DDDDD
idę lulu dobranoc

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry