reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej
ćwarta.

Lena kurcze :szok: wspolczuje...:(((( trzymajcie sie i daj znac jak dzis z Gają...:(
koriander jaką karme...?:eek:

Dzis była pierwsza noc bez cyca! trzymajcie kciuki za następne... :P

no to zasiądę z kawusią ale gdzie Wy wszystkie co???????????

Lencja oj urocza Twoja córcia i tak jak mówiłam oczetami może zaczarować wszystkich takie są ślicznusie, cudna modeleczka

Koriander a jest jakiś szczególny powód Twojego zadowolenia?

Zyraffka kochana ślicznie dziękuję za zaproszenie, nawet nie wiesz jak badrzo chciałabym poznać Ciebie i Łukaszka i wogóle tylko ta odległość - ponad 700 km :-(
podróż samej samochodem z dwójką nie wchodzi w grę, a pociągiem - niby ok ale nie wyobrażam jak miałabym sie zabrać jeszcze z bagażami:sorry:
ale będę mieć to na uwadze :-) a gdybyście Wy się wybierali na południe to daj koniecznie znać:tak:
powodzenia na szczepieniu dla Łukaszka

Milka jakie pomysły ma Ercio, dobre ostrzy ząbki

Milusia świetne są chłopaki, uwielbiam czytać o ich wyczynach, fotki również widziałam rewelacyjne, świetnie wyglądacie wszyscy
daj znac jak wyniki

Lena faktycznie już dość "takich" atrakcji jak na ten tydzień, zdrówka dla małej

ja tez jestem z kawusia :tak:

eagle podobno otwieraja nowa linie lotnicza przeloty w 90min z Krakowa do Gdanska, bilety juz od 200zl :-) Fakt ze ta nasza Polska taaaka wielka..jak tu sie umawiac na spotkania na kawke:confused2:
Liza powodzenia, a chcesz odstawiac czy sie Miki sam odstawil?

milusia wyobrazam sobie Szymka i Kube prowadzacych dyskusje :))))) My tu narzekamy czasami ze maluchy placza na spacerach albo trzeba za nimi z jedzeniem biegac: jakbym miala dwojke to pewnie glowa w sciane tylko pozostaje walic :cool2::-D

Milka swietny Eryczek :-):-)

mamakubulki zakladam ze sobie poradzilas bo nie dostalam od ciebie zadnej wiadomosci ;-)

Dobry!
Eagle - Barbakanem dojedziesz do Świnoujścia ino myk:P
Milusia- Kciuki trzymam Bezie super zobaczysz!!!! Pochwal się jak wrócisz!
Kolenderko- Ale od Gdańska to jeszcze wpław przy brzegu trza by było płynąć do Dziwnowa:P:) Jak tam Liluśka dzisiaj?

A miiiieeee nikt na kawę nie zaprasza no wiecie co? :P Idę ululuać mężczyznę mego życia i wrócę i sama sobie kawę zrobię z łekspresu

Koriander ja chcialam odstawic juz dawno ale nie moglam sie zebrac... Dzis w nocy /miki cos jeczal, nie dawalam mu cyca, ale potem chcialam dac to on sie odwrócil i odrzucil, wiec juz mu nie dawalam i mysle ze bedzie koniec z cycem:tak: syn zadecydowal za mnie :P a swoja droga to samo mialam z Danielem, tyle ze on mial 9mies. :P

Liza ja sie wlasnie balam ze jak bede czekac az Lila sama odstawi to ja do 3 roku bym karmila :szok: Ale fajnie jak dziecko samo decyduje ze juz nie chce:-)

eagle zawsze mozesz na dmuchanym pontonie, i dzieciaki beda mialy ubaw :-)

Perfecta ja moje latte juz obalilam ale chetnie sie napije twojej :-D Lila to po staremu :-p nam barszo milo ze sie ciocia troszczy. Czy odkrylas ostatnio jakis nowy talent u Jasienka?

a gosiagro zaspala dzisaj?? Czy Majusia zaczela biegac i trzeba ja lapac?;-)

A co u kreatorki? ita tez sie nie odzywa, ciekawe jak brzuszek?
Klementinko a co u was:?

Koriander- TAAAAKKK Pięknie ostatnio gra przed snem! Ale talent do tego maaaaaa mówię Ci::)P
Eagle - Kochana ponton i wiosełka iiiii Raz - dwa Eins- zwei Eins-Zwei:)
Lizka - Kciuki trzymam:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry