reklama

Czerwiec 2010

reklama
Nie piorę więcej Marianka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:
od rana Marian mokry, a Szymon beczy...:wściekła/y: dopiero w wózku zasnął...

Perfecta rydy ma cos w sobie:) mnie sie podoba, jak mi przypadkiem zamiast blondu wyszedł to sie śmiałam że jestem rudą małpa:-D:-D:-D

Koriander to dobrze ze i tak w miarę zasnęła jak tak późno wstała....

emalia fajnie że dziadkowie się zainteresowali i działają, zawsze to dla Ciebie mniej latania i załatwiania a pieniażki zawsze potrzebne......

zapomniałam co dalej miałam pisać:/

ja dziś gotuję jarzynową na nowych warzywkach;).....zapach poemat......Czujecie?????:-D

Jezuuuuu próbowąłam Was nadrobić ale poległam jak po 4 probie wyłączyli mi znów prąd... Generalnie prąd dzisiaj pojawia sie i znika...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
My już wróciliśmy ze spacerku i ciepło sie zaczyna robic więc pewnie jak Jas wstanie to brykniemy na ogródek. Bałagan w chałupie a mnie się nie chce ograniać Leń mnie złapał.

Kasiek- współczuje nocki. Może faktycznie ząbki.
Ja dzisiaj odkryłam ostatnią dwójkę na dole ( choć mamy już jedną czwórkę). Generalnie mamy już 9 ząbków!!!

Jaś śpi. Przyjechała moja siostra i mam chwilkę dla siebie. Robi mi pedicure :)

Gosiagro- gratki kroczków dla Majuni :)

Ach z tymi ząbkami... nie wiem czy ktoś zauważył, ale my już mamy 10 ząbków, tak szybko ostatnio mu wychodzą że szok... i idą kolejne!!! Na dole to wszystkie prześwitują przez dziąsła!!! stąd pewnie też ten katar... ależ się nasze dzieci umęczą! ;)

Kasiek robie brzuszki ale jesli mi sie kiedys kaloryfer zrobi to dojrze go dopiero za jakies 10 kg :P :P Gratuluje zabkow, wauw 10?? U nas dopiero 7 ja nie wiem ile to zabkowanie u nas potrwa..:szok:

ewelinka, agast blagaaaaaaam tylko sie nie obrazajcie i nie rezygnujcie z forum przez taka blahostke!!:szok:Licze na wasze zrozumienie, tak jak juz Perfecta napisala, pw poszedl do osob ktore w ostatnich dniach cos do Ewus pisaly, akcja odbywala sie na chybcika bo i pomysl byl spontaniczny, dziewuszki kochane no! zeby odpokutowac grzechy stawiam wieczorem browarka, juz mi sie nie boczyc bo wytarmosze za uszy!

gosiagro ani sie obejrzysz a Majusia zacznie biegac, bardzo gratuluje, u nas tez sie zaczynalo od kilku kroczkow i pewnego dnia juz reki nie chciala trzymac, pooooooszla!

emalia super ze Olusia taka zadowolona, i tesciowie wspomagaja, ciesze sie :)

Ostatnia edycja:
Nie piorę więcej Marianka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:
od rana Marian mokry, a Szymon beczy...:wściekła/y: dopiero w wózku zasnął...

emalia fajnie że dziadkowie się zainteresowali i działają, zawsze to dla Ciebie mniej latania i załatwiania a pieniażki zawsze potrzebne......

zapomniałam co dalej miałam pisać:/

ja dziś gotuję jarzynową na nowych warzywkach;).....zapach poemat......Czujecie?????:-D
mi cos zalatuje czekaj....ee nie to skarpetki meza

A ja sie zabezpieczylam jesli chodzi o pieska Henryczka, po prostu kupilam od razu dwa i jeden lezy w szafie w razie smierci tego pierwszego bedzie go dublowal :tak:

reklama
Ola_fasola i jak wybraliście się na te urodziny dwu latka wczoraj? doczytałam że nie, ech mogli chociaż wcześniej zaprosić a nie tak na ostatnią chwilę

Koniczynnka oj tam będziesz znikać, pochwal się lepiej fotkami Twojego arcydzieła tortowego i Roczkowymi:tak:, matko ubranka 3-6 miesięcy kiedy to było, my już od dawna a raczej Tomek śmigamy w przedziale 12-18

Izia ja podobnie myślałam że Twój smok to sobie lubi pojeść:tak::-)

Klementinka i jak mąż? cało i zdrowo dotarł do domku?

Agi przepadłaś w walizkach?

Asencja oj bardzo bardzo zazdroszcze tej działeczki, mi też marzy się domek z ogródkiem, ech....
owocnych poszukiwań

Zyraffka cudną masz tą rybkę na balkonie, a jak dziś u Was z pogodą jak nadal taka piękna to sie pakuje i przyjeżdżam bo u nas zapowiadało sie świetnie - przed 7 błękitne niebo i zero chmurek a teraz aż 12 stopni i tylko patrzeć jak będzie padać:-(

Liza świetna ta Twoja gromadka

Milusia ( hmmm.... ciężko mi sie przyzwyczaić do takiego nicku) spore chłopaki,a Mariana nie kąp już nigdy więcej jak tak można albo kup drugiego na zamianę:-)

Perfecta ach ta skleroza:-) a co dziś w planach? co za sen - dobrze że na rudo a nie jakiś pomarańcz czy róż?

Koriander ładnie dziecko wymęczyliście tym wyjazdem:-);-)

Nadika pamiętam jak pisałaś o tym stelażu, dobrze że i tym razem nic sie nie stało

Avena moj też ostatnio krzykiem i złością próbuje wymuszać ale mama sie nie daje, teraz to taki wiek że dzieciaki zaczną sprawdzać na ile mogą sobie pozwolić żeby rodzice ulegli

Milka on jakby mógł to "rzucałyby" się na wszystko co jadalne ;-)

Lena
nic nie pisałaś Gajka ma gorączkę? od czego? ząbki?

Emalia świetnie ze tak się zachowali, w końcu to ich wnuczka jak by nie patrzeć
Jasiowi gratulujemy kolejnego ząbka

Kasiek zdrówka dla Damisia oby to tylko od ząbków i nic więcej się nie rozwinęło
czyli juz na półmetku ząbkowym jesteście, gratulujemy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry