reklama

Czerwiec 2010

Witam :)
Ufff...nadrobiłam 10 stron od wczoraj :P
Perfecta - super, ze kurs Ci sie podoba :) Z tymi wietnamkami nieżle :)
Sylwunia - witamy
milusia21 - do którego miejsca już doszłaś w naszej początkowej produkcji?? :)
lenaDTR - cos Twoje ostatnie posty takie smutne... Edit: no...dzisiaj już troszke lepiej :)
Agi78 - ja chciałabym sie spotkać, ale przez remont warszawa śrudmieście strasznie trudno mi do centrum sie dostać...więc sorry, ale nie dam rady :(
zdec - fajnie, że impreza udana :) Super zdjęcia..a jaki ładny torcik - sama robiłaś? Sto lat dla natalki!
A jak tam ząbki?? Juz coś widać?

My wczoraj przemarzliśmy, bo przez 3 godz. staliśmy na dworze i oglądaliśmy działki. Padało, a my nie wzieliśmy parasolki i do tego musieliśmy chodzić po jakiś krzunach...najważniejsze, że chyba znaleźliśmy jedną fajną, ale jeszcze musimy ją sprawdzić :)
Wieczoraj tez mieliśmy impreze urodzinową, tylko niestety pod namiotem, więc ten kto nie pił (czyt. ja) ten zmarzł :P
Dzisiaj cały dzień odsypiamy (chociaż późno nie wróciliśmy) i sie wygrzewamy :) Mam tylko nadzieje, że sie nie pochorujemy.
No, ale ogólnie dzień bardzo pozytywny :)

reklama
Leniwie, zimno i ponuro... My już po jednym spacerku, obiadku i teraz W. z Nelcią na drugim spacerze a ja się chyba położę. Zmęczona coś jestem...
Niby wakacje a zimno jak nie wiem co...

Zdec - wszystkiego najlepszego dla Natalci, pięknie wyglądała, a jaki śliczny torcik miała :)
Milusia, Izia - zamierzacie wszystko od początku przeczytać? Podziwiam, mi to trudno na bieżąco czytać o odpisywaniu nie wspominając:)
Asencja - Ty kochana uważaj na siebie i nie marznij pod namiotem:) Zamierzacie działkę kupić?
Kajdusia - to ładnie Gosia pospała, Nela dziś spała do 8 co dla mnie było też miłą niespodzianką bo zwykle wstaje po 6 , a czasem o zgrozo o 4:30
Sylwunia - witaj na forum, napisz coś więcej o swojej córci
Lena - śpiochy :)
Izia - to Michałek ma zachowania jak prawdziwy facet:)
Nadika - Nela też trochę wędruje ale chyba nie aż tak jak Natan, a do nas jej nie biorę.. Od kiedy jej nie karmię, czyli ok miesiąca, to nie spała z nami jeszcze. Jak główka? Mniej boli?
Agi - udanego wypoczynku, a i pogoda może się poprawi, długo będziecie w pl?
Kajdusia - Wam tez lepszej pogody ;) Fajny pomysł z tym basenikiem, chyba wykorzystamy patent!
Zyrraffka - Ty to pewnie cała w skowronkach skoro męża masz koło siebie :)
Perfecta - z niecierpliwością czekam na relację dzisiejszych zajęć praktycznych :)

Widzę, że nie tylko Nelcia ma problemy ze snem dziennym teraz, ona mi się przestawia na jedną drzemkę w ciągu dnia, co mnie trochę przeraża... :) Bo tak jak spała 2 a nawet 3 razy to było całkiem miłe z jej strony :) a tu jedna i to zazwyczaj na spacerze:/ Wcześniej koło 10 zawsze już drzemała a teraz w najlepsze szaleje i nie ma objawów zmęczenia o tej porze... W sobotę zasnęła mi około 10 tylko na 15 minut i potem nie spała do 16:30!
Poza tym Nela od dwóch dni zaczęła przeraźliwie piskliwe dźwięki wydawać.. Gaduli tak jak wcześniej tylko teraz nie mów a piszczy to co wcześniej wypowiadała.. Czy może u Was jest podobnie??

No i miała się położyć a siedzę i pisze.. więc miłego popołudnia i lepszej pogody wszystkim :)

Ostatnia edycja:
to takie chrupki typu kukurydziane tylko takie cieniutkie typu chipsy, solone(niestety)
[?
no i wszystko jasne :-) hehe zguglowalam sobie i juz wiem, jadlam czesto i bardzo uzalezniaja, przyznaje ;-)tylko nazwa mi jakos uciekla

Asnecja uwazaj na siebie, nie przemarznij nam z tym brzuszkiem ;-)Mam nadzieje ze wkrotce polozycie pierwsza cegle :tak:

ciekawe jak tam perfecta czy jakis sajgon znowu miala :-)

ide do pulpetow bo sie rozgotuja

Już znam powód marudzenia , jęczenia, sapania, siedzenia u mnie tylko na rekach, przebudzania Mikołaja....
Dwie dolne czwórki są na "wyjsciu" :no: po dzisiejszym dniu mam go dosc.... :no::-( nie mam sily...
Nie spie od 5, nic nie odpoczelam, jestem padnieta...
Zycze wam lepszej nocki od mojej... :P
Ide szykowac łózka i jak tylko Miki zasnie ide spac.... <ziew>
Branoc...:-(

Ja już w Dziwnowie sama z Łukaszkiem. Mąż wyjechał, rodzice też:-(

Łukasz padł przed 19 przy butli.

sylwunia witaj, piszj jak najczęściej:-) może będzie chciało Ci sie opisać Twój poród na odpowiednim wątku, troche czasu już minęło, niektóre lada chwila będą ponownie rodzić hihi ale fajnie będzie przeczytać doświadczenia kolejnej mamy:-)

zdec- już na nk napisałam ze Natalcia wyglądała bajecznie i jaaaki tort, mniam:))

lena- to pospaliście, zazdroszczę. Jakie pyszności a obiadek:tak:

klementinka- hehe 10 % zdolności, nie wiem czy odważyłabym się na takiego fryzjera:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

asencja- ciesze się, ze macie już jakąś działkę na oku, biedna się wymarzłaś:-(

lencja- w skowronkach to mało powiedziane hihi, ale już pojechał:-(:-( Co do spania to Lukasz teraz nie ma czasu, zawsze jakieś zajęciew znajdzie, widze że już pada ze zmęczenia ale nie chce spać. Robi jedną drzemkę zazwyczaj- 10- 12 lub krócej i potem ledwo do kąpieli wytrzymuje:-(

perfecta- pisz tu szybko jak zajęcia:)))

liza- nie wiem kto biedniejszy Ty wymeczona czy Mikołajek :-( współczuję i zyczę zeby zebole szybko wyskoczyły z dzaseł

ide troszkę w mieszkanku porobić a potem prasowanie z bb:-D:-D

reklama
Już znam powód marudzenia , jęczenia, sapania, siedzenia u mnie tylko na rekach, przebudzania Mikołaja....
Dwie dolne czwórki są na "wyjsciu" :no: po dzisiejszym dniu mam go dosc.... :no::-( nie mam sily...
Nie spie od 5, nic nie odpoczelam, jestem padnieta...
Zycze wam lepszej nocki od mojej... :P
Ide szykowac łózka i jak tylko Miki zasnie ide spac.... <ziew>
Branoc...:-(
U nas dla Kuby tez idą dwie czwórki, tylko górne i dolna 2...już ją prawie widać, ale jak na tyle to mam naprawdę grzeczne dziecko...też jestem umeczona, ale to dlatego że cały dzien ich gdzieś nosiło...może już Miki padł, więc i Ty spij słodko

a swoją drogą mam znajomych(ich dziecko z lipca) i też nie ma jeszcze rzadnego ząbka, więc zdec, może niektóre dzieci tak mają, a co lekarz na to?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry