Witam 
Ufff...nadrobiłam 10 stron od wczoraj
Perfecta - super, ze kurs Ci sie podoba
Z tymi wietnamkami nieżle 
Sylwunia - witamy
milusia21 - do którego miejsca już doszłaś w naszej początkowej produkcji??
lenaDTR - cos Twoje ostatnie posty takie smutne... Edit: no...dzisiaj już troszke lepiej
Agi78 - ja chciałabym sie spotkać, ale przez remont warszawa śrudmieście strasznie trudno mi do centrum sie dostać...więc sorry, ale nie dam rady
zdec - fajnie, że impreza udana
Super zdjęcia..a jaki ładny torcik - sama robiłaś? Sto lat dla natalki!
A jak tam ząbki?? Juz coś widać?
My wczoraj przemarzliśmy, bo przez 3 godz. staliśmy na dworze i oglądaliśmy działki. Padało, a my nie wzieliśmy parasolki i do tego musieliśmy chodzić po jakiś krzunach...najważniejsze, że chyba znaleźliśmy jedną fajną, ale jeszcze musimy ją sprawdzić
Wieczoraj tez mieliśmy impreze urodzinową, tylko niestety pod namiotem, więc ten kto nie pił (czyt. ja) ten zmarzł
Dzisiaj cały dzień odsypiamy (chociaż późno nie wróciliśmy) i sie wygrzewamy
Mam tylko nadzieje, że sie nie pochorujemy.
No, ale ogólnie dzień bardzo pozytywny
Ufff...nadrobiłam 10 stron od wczoraj
Perfecta - super, ze kurs Ci sie podoba
Sylwunia - witamy
milusia21 - do którego miejsca już doszłaś w naszej początkowej produkcji??
lenaDTR - cos Twoje ostatnie posty takie smutne... Edit: no...dzisiaj już troszke lepiej
Agi78 - ja chciałabym sie spotkać, ale przez remont warszawa śrudmieście strasznie trudno mi do centrum sie dostać...więc sorry, ale nie dam rady
zdec - fajnie, że impreza udana
A jak tam ząbki?? Juz coś widać?
My wczoraj przemarzliśmy, bo przez 3 godz. staliśmy na dworze i oglądaliśmy działki. Padało, a my nie wzieliśmy parasolki i do tego musieliśmy chodzić po jakiś krzunach...najważniejsze, że chyba znaleźliśmy jedną fajną, ale jeszcze musimy ją sprawdzić
Wieczoraj tez mieliśmy impreze urodzinową, tylko niestety pod namiotem, więc ten kto nie pił (czyt. ja) ten zmarzł
Dzisiaj cały dzień odsypiamy (chociaż późno nie wróciliśmy) i sie wygrzewamy
No, ale ogólnie dzień bardzo pozytywny

po dzisiejszym dniu mam go dosc....