Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dawaj to Ci pomogę i tak nie moge iśc na razie spaćjaki tu dzisiaj spokój:-( miałam prasowac ale sobie odpusciłam

Natalka pieknieje z dnia na dzien! A ty chyba zmienilas troche kolor wlosow?? Swietny patent z bukietem lizakowym, przyda sie na przyszly rok :-) No a tort..hehe moge sobie tylko do takiego powzdychac.. a jesli smakuje tak jak wyglada to zyc nie umieracKilka zdjęć z wczorajszej imprezy:
Zobacz załącznik 368949Zobacz załącznik 368948Zobacz załącznik 368947Zobacz załącznik 368946Zobacz załącznik 368945
W bukiecie kwiatków były lizaki![]()

ja zorganizowany człowiek u siebie mam juz wszystko dawno zrobionemilusia kochana jesteś ale ty chyba nie cierpisz na nadmiar czasu i niedobór obowiazków heh))
ja tak mam ze jak jestem sama to sie strasznie rozleniwiam
od 2h łóżeczko i komputerek
a że musze jeszcze jchać po brata to dawaj priorytetem
(pomożecie?pomożemy
) każda z forum gdyby wzięła po jednym ciuszku to zabrakło by Ci ubrań

to tak jak moje pilotyHej widze ze dzieciaki buszuja
nas dla odmiany przez caly weekned budzil Olaf 0 6 nas czyli wszytskich wlacznie z Erciem a jak mu w tygodniu budzik dzwoni o 7 to mowi ze ten kogut nie ma litosci
U nas dzis lalo na maxa nawt nie dalo sie wyjsc Olafa poszedl do babci bo tam kuzynka byla a ja dzieki temu polozylam Ercia 2 raz na drzemke przy czym z drugiej tez skorzytalam)
Natalko wszytskie naj i duuuuuuuuuuuuuzo zabkow)
!3 miesieczniakom wysylamy buziaki
Zdec corka kolezanki tez nie miala zabkow na roczek latala po lekarzach i wszytsko niby ok wkoncu wyszly i ma wiec sie nie martw , jej drugie dziecko mialo juz zeby w normalnym czasie lekarz jej powiedzial ze czegos zabraklo w jej diecie ok 5 miesiaca ciazy
Huuuuur maz odnbalazl mysz z ko putera bo nie moglismy znalesc oczywiscie byla w puydle z Erka zabawkami

ja jak czegoś szukam to pierwszym miejscem poszukiwań jest właśnie skrzynia z zabawkami