reklama

Czerwiec 2010

Mój Jasiek ma focha na spanie. Za nic nie chce się położyć w łózeczku :( Może to wina tego ,że 3 zęby się przebiły w krótkim czasie i teraz się pchają.

Przejrzałam forum archiwalne . Szkoda ,że już nie jest jak kiedyś :-(

Zdec- na pewno doczekacie się ząbków.:tak:

reklama
Hej widze ze dzieciaki buszuja

nas dla odmiany przez caly weekned budzil Olaf 0 6 nas czyli wszytskich wlacznie z Erciem a jak mu w tygodniu budzik dzwoni o 7 to mowi ze ten kogut nie ma litosci :-D

U nas dzis lalo na maxa nawt nie dalo sie wyjsc Olafa poszedl do babci bo tam kuzynka byla a ja dzieki temu polozylam Ercia 2 raz na drzemke przy czym z drugiej tez skorzytalam :))

Natalko wszytskie naj i duuuuuuuuuuuuuzo zabkow :))

!3 miesieczniakom wysylamy buziaki

Zdec corka kolezanki tez nie miala zabkow na roczek latala po lekarzach i wszytsko niby ok wkoncu wyszly i ma wiec sie nie martw , jej drugie dziecko mialo juz zeby w normalnym czasie lekarz jej powiedzial ze czegos zabraklo w jej diecie ok 5 miesiaca ciazy

Huuuuur maz odnbalazl mysz z ko putera bo nie moglismy znalesc oczywiscie byla w puydle z Erka zabawkami

Natalka pieknieje z dnia na dzien! A ty chyba zmienilas troche kolor wlosow?? Swietny patent z bukietem lizakowym, przyda sie na przyszly rok :-) No a tort..hehe moge sobie tylko do takiego powzdychac.. a jesli smakuje tak jak wyglada to zyc nie umierac :tak:

A u nas usypianie nadal trwa..:sorry2:

milusia kochana jesteś ale ty chyba nie cierpisz na nadmiar czasu i niedobór obowiazków heh:)))
ja tak mam ze jak jestem sama to sie strasznie rozleniwiam
ja zorganizowany człowiek u siebie mam juz wszystko dawno zrobione:-D od 2h łóżeczko i komputerek:-D a że musze jeszcze jchać po brata to dawaj priorytetem:-D(pomożecie?pomożemy:-D) każda z forum gdyby wzięła po jednym ciuszku to zabrakło by Ci ubrań:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej widze ze dzieciaki buszuja

nas dla odmiany przez caly weekned budzil Olaf 0 6 nas czyli wszytskich wlacznie z Erciem a jak mu w tygodniu budzik dzwoni o 7 to mowi ze ten kogut nie ma litosci :-D

U nas dzis lalo na maxa nawt nie dalo sie wyjsc Olafa poszedl do babci bo tam kuzynka byla a ja dzieki temu polozylam Ercia 2 raz na drzemke przy czym z drugiej tez skorzytalam :))

Natalko wszytskie naj i duuuuuuuuuuuuuzo zabkow :))

!3 miesieczniakom wysylamy buziaki

Zdec corka kolezanki tez nie miala zabkow na roczek latala po lekarzach i wszytsko niby ok wkoncu wyszly i ma wiec sie nie martw , jej drugie dziecko mialo juz zeby w normalnym czasie lekarz jej powiedzial ze czegos zabraklo w jej diecie ok 5 miesiaca ciazy

Huuuuur maz odnbalazl mysz z ko putera bo nie moglismy znalesc oczywiscie byla w puydle z Erka zabawkami
to tak jak moje piloty:-D
już Ci kiedyś chyba to pisalam że Twój Olaf jest boski:-)(czekam na fotki)

hehe uśmiałam sie milka z tego kogut nie ma litości, co za złosliwa mysz, żeby tak się schować:-D:-D:-D:-Dja jak czegoś szukam to pierwszym miejscem poszukiwań jest właśnie skrzynia z zabawkami

koriander- powodzenia w usypianiu, jak pisałaś o włosach zdec to mi się przypomniało ze wczoraj kupiłam sobie ognista czerwień loreala i teraz mam cykora żeby sobie farbnąć na taki kolor:-D:-D:-D:-D:-D

milusia zaraz wyślę, gratuluje zorganizowania, ja jestem strasznie powolna i nie moge się zorganizować, odkładam wszystko na póxniej:-(:-(jak kiedyś będę miała dwójke to chyba zginę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry