nadika
Fanka BB :)
zyrraffka niestety cierpię na migreny :/ i jak tylko jakas pogoda nie taka, zmiana cisnienia itp to czuje się masakrycznie, przy tym wymioty i wogóle takie samopoczucie jakbym zaraz miała zejść ;/
Liza ja Natana w dzień usypiam w huśtawce, inaczej nie zasnie, nawet we wózku się nie położy, jak już widze że zmęczony to wkładam do huśtawki trochę pobujam i zasypia, niestety pojawia się problem jak gdzies jesteśmy i nie ma huśtawki ;/ a wieczorem po kapaniu zasypia na łóżku, powygłupia się pomarudzi i jak przyjdzie jego godz ok 21-21.30 to się kładzie, przytuli i zaśnie
koriander piłam dużo wody jak karmiłam a teraz szczerze mówiąc to nie przywiązuje do tego uwagi i napewno pije mało, cierpię na migrenowe bóle głowy ;/
kajdusia zazdroszcze tego spania , ślicznie wyglądacie!!
Lencja Natan też coraz bardziej głośny jest, momentami to tak krzyczy że go dziadki w domu obok słyszą no i uwielbia śpiewać
) a głowę jeszcze cały czas czuję ;/ jest już lepiej ale tabletek się najadłam sporo i dopiero wieczorkiem zaczeło przechoodzić
Asencja - super z tą działką, mam nadzieję że szybko uda wam się coś fajnego znaleźć i trzymaj się cieplutko!!
zdec nie przejmuj się ząbkami, u mojej siostry córki (jest z lutego) pierwszy ząbek zaczął się przebijać dopiero kilka dni po ukończeniu roku tak więc napewno u Was też niedługo się pojawią. Fajne foteczki!!
emalia powodzenia jutro!!!!
lena ładnie pospaliście:]
Ja też mówię DOBRANOC
mój focha strzelił i poszedł spać, ja też idę
))
Liza ja Natana w dzień usypiam w huśtawce, inaczej nie zasnie, nawet we wózku się nie położy, jak już widze że zmęczony to wkładam do huśtawki trochę pobujam i zasypia, niestety pojawia się problem jak gdzies jesteśmy i nie ma huśtawki ;/ a wieczorem po kapaniu zasypia na łóżku, powygłupia się pomarudzi i jak przyjdzie jego godz ok 21-21.30 to się kładzie, przytuli i zaśnie
koriander piłam dużo wody jak karmiłam a teraz szczerze mówiąc to nie przywiązuje do tego uwagi i napewno pije mało, cierpię na migrenowe bóle głowy ;/
kajdusia zazdroszcze tego spania , ślicznie wyglądacie!!
Lencja Natan też coraz bardziej głośny jest, momentami to tak krzyczy że go dziadki w domu obok słyszą no i uwielbia śpiewać
Asencja - super z tą działką, mam nadzieję że szybko uda wam się coś fajnego znaleźć i trzymaj się cieplutko!!
zdec nie przejmuj się ząbkami, u mojej siostry córki (jest z lutego) pierwszy ząbek zaczął się przebijać dopiero kilka dni po ukończeniu roku tak więc napewno u Was też niedługo się pojawią. Fajne foteczki!!
emalia powodzenia jutro!!!!
lena ładnie pospaliście:]
Ja też mówię DOBRANOC
chodzilo o to ze we fryzjerstwie liczy sie cos jeszcze niz tylko zdolnosci;-)
to musisz byc wykonczona, ale cwicz kochana
Glowa do gory, trzeba cieszyc sie tym co jest!
Jak znajde jakies fajne zabawki to polece, my jedziemy za tydzien na poludnie wiec tez musze pokombinowac. Powodzenia w sprzedawaniu!