no to mam chwilkę to cos popiszę:-)
Zdec cudne fotki urodzinowe, z Natalci słodka królewna, fajny pomysł z tym bukietem
Agi korzystaj i wypoczywaj ile sie da, pochwal się jakimiś fotkami po tych wszystkich zabiegach upiększających
Liza jak dzisiejsza nocka? mam nadzieję że lepsza
Emalia powodzenia w dzisiejszych załatwieniach, w takiej sytuacji jeśli chodzi o dziecko to chyba nie robią problemów z przyznaniem, a mężuś całkiem nieźle się trzyma
ps. śliczne fotki dzieciaków w suwaczku
Perfecta cieszę się że podoba Ci się na kursie, jestem pewna że ukończysz go z wyróżnieniem a później zdobędziesz grono ogromniaste zadowolonych klientek
uważam podobnie jak Klementinka że do tego fachu ( jak i do kilku innych) trzeba mieć powołanie i "gadane" same umiejętności nie wystarczą, a trafić na naprawdę świetną fryzjerkę tudzież fryzjera to sztuka, nie bez powodu ja z mojej byłam baaardzooo zadowolona wizyta u niej ( baleyage i podcięcie) zawsze trwała długo ale zaczynała się od pysznej aromatycznej kawki i tak schodziło, a zapisać się na termin do niej trzeba było sporo wcześniej bo takie miała obłożenie, niestety z powodów zdrowotnych musiała rok temu zamknąć zakład, od tamtego czasu chodze do innej i niby jest ok ale nie tak na 100%, to nie to samo
Milusia wyczyny Twoich łobuziaków są rewelacyjne, pisz pisz o nich więcej tak super się to czyta,
Kajdusia czyli wyjazd Gosiakowi służy że tak sobie śpiocha, piękne fotki a uśmiech Gosiaczka powalający
Lena no pięknie u Was to chyba nieprawdopodobne żeby tak długo spać

trzymam kciuki za pracę
Klementinka oj masz z tym pakowaniem a przewozicie rzeczy pomalutku na nowe mieszkanko czy na raz wszystko przetransportujecie?
Asencja super że działeczkę prawie macie, ale Ty na siebie uważaj przecież nie potrzebne Ci żeby teraz się rozłożyć czy cuś, jak samopoczucie przed godziną zero? jejku jak to zleciało
Lencja u nas podobnie wszystko na wysokich a raczej bardzo głośnych tonach nadawane
Zyraffka jak pierwsza nocka sama? jak prasowanko sie udało czy nadal czeka na przypływ miłości do żelazka?
Milka powtórzę chłopaki Twoje są rewelacyjne, a tekst Olafa super
Kasiek a co to za "wiosenne porządki" Cie dopadły? ja się zbieram za przegląd szafy na przedpokoju ale jakos zebrac się nie mogę
pięknej pogody na wyjazd, niedawno Cobra z Mielna wróciła i mięli z Kuba cudną pogodę
Gosiagro widzę że zguba się znalazła:-) Wy chyba co tydzień wybywacie na wieś? fajnie tak tylko żeby pogoda była
uff udało się póki robak mały śpi, obiecałam sobie że jak skończę pisać a młody będzie nadal spał to coś poprasuję ale tak mi się nie chce ( hihi mógłby sie obudzić miałbym przynajmniej pretekst że nie mogłam poprasować

)
edit: ha ha uratowana młody właśnie się obudził i krzyczy z łóżeczka mmmmmmmaaaaammmmmaaaaa