reklama

Czerwiec 2010

Cześć dziewczyny:-)
u nas weekend popsuła pogoda, byliśmy u rodziców, ale z otaczającej zieleni zbytnio nie skorzystaliśmy:crazy: za to pojawił się 8 ząbek:-)
Lecę was doczytać, z tego co widziałam to śliczne zdjęcia Gosiaka Kajdusiowego i Natalci urodzinowej:tak::tak:
Dla dzisiejszych solenizantów sto latek!!

Bardzo nam miło ze o nas pamiętałyście, buziaki:)

reklama
no to mam chwilkę to cos popiszę:-)

Zdec cudne fotki urodzinowe, z Natalci słodka królewna, fajny pomysł z tym bukietem

Agi korzystaj i wypoczywaj ile sie da, pochwal się jakimiś fotkami po tych wszystkich zabiegach upiększających

Liza jak dzisiejsza nocka? mam nadzieję że lepsza

Emalia powodzenia w dzisiejszych załatwieniach, w takiej sytuacji jeśli chodzi o dziecko to chyba nie robią problemów z przyznaniem, a mężuś całkiem nieźle się trzyma
ps. śliczne fotki dzieciaków w suwaczku

Perfecta cieszę się że podoba Ci się na kursie, jestem pewna że ukończysz go z wyróżnieniem a później zdobędziesz grono ogromniaste zadowolonych klientek
uważam podobnie jak Klementinka że do tego fachu ( jak i do kilku innych) trzeba mieć powołanie i "gadane" same umiejętności nie wystarczą, a trafić na naprawdę świetną fryzjerkę tudzież fryzjera to sztuka, nie bez powodu ja z mojej byłam baaardzooo zadowolona wizyta u niej ( baleyage i podcięcie) zawsze trwała długo ale zaczynała się od pysznej aromatycznej kawki i tak schodziło, a zapisać się na termin do niej trzeba było sporo wcześniej bo takie miała obłożenie, niestety z powodów zdrowotnych musiała rok temu zamknąć zakład, od tamtego czasu chodze do innej i niby jest ok ale nie tak na 100%, to nie to samo

Milusia wyczyny Twoich łobuziaków są rewelacyjne, pisz pisz o nich więcej tak super się to czyta,

Kajdusia czyli wyjazd Gosiakowi służy że tak sobie śpiocha, piękne fotki a uśmiech Gosiaczka powalający

Lena no pięknie u Was to chyba nieprawdopodobne żeby tak długo spać:tak:
trzymam kciuki za pracę

Klementinka oj masz z tym pakowaniem a przewozicie rzeczy pomalutku na nowe mieszkanko czy na raz wszystko przetransportujecie?

Asencja super że działeczkę prawie macie, ale Ty na siebie uważaj przecież nie potrzebne Ci żeby teraz się rozłożyć czy cuś, jak samopoczucie przed godziną zero? jejku jak to zleciało

Lencja u nas podobnie wszystko na wysokich a raczej bardzo głośnych tonach nadawane

Zyraffka jak pierwsza nocka sama? jak prasowanko sie udało czy nadal czeka na przypływ miłości do żelazka?

Milka powtórzę chłopaki Twoje są rewelacyjne, a tekst Olafa super

Kasiek a co to za "wiosenne porządki" Cie dopadły? ja się zbieram za przegląd szafy na przedpokoju ale jakos zebrac się nie mogę
pięknej pogody na wyjazd, niedawno Cobra z Mielna wróciła i mięli z Kuba cudną pogodę

Gosiagro widzę że zguba się znalazła:-) Wy chyba co tydzień wybywacie na wieś? fajnie tak tylko żeby pogoda była

uff udało się póki robak mały śpi, obiecałam sobie że jak skończę pisać a młody będzie nadal spał to coś poprasuję ale tak mi się nie chce ( hihi mógłby sie obudzić miałbym przynajmniej pretekst że nie mogłam poprasować:-D)

edit: ha ha uratowana młody właśnie się obudził i krzyczy z łóżeczka mmmmmmmaaaaammmmmaaaaa:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry,
obudziłam się bez bólu głowy hura :)) chociaż nie wyspana, mały się tak wierci w nocy, spi niespokojnie więc ja razem z nim.
Dzisiaj popołudniu jadę do gina w związku z tą nieszczęsną cytologią ;/ boję się jak nie wiem... juz tak mam ze zawsze stresuje się za wczasu i myślę o najgorszym :/

Witaj Gosiu :)) nareszcie wróciłaś, faktycznie pogoda ostatnio nas nie rozpieszcza ale na wsi inny klimat i powietrze wiec napewno trochę odpoczełaś
Kasiek u nas tez noce niespokojne ;/
zyraffka jak nocka minęła?? Łukasz był już spokojny czy jeszcze płakał??
eagle no to mały wyczuł kiedy się obudzić :)
lena a jak babcia radzi sobie z Gają??? :)

ja tez juz na nogach i przy kawce
dzis Jas zrobil niespodzianke i jeszcze spi
pewnie to przez ten rowno padajacy deszcz, az ciemno jest, w ogole nie wiadomo czy to lato czy jesien

eagle na raz bedzie przewozone, bierzemy firme przeprowadzkowa bo na znajomych mozna liczyc zapraszajac ich na parapetowe ale do przeprowadzki kazdy ma cos do zrobienia:-)
Gosia fajnie ze wrociliscie, podobno teraz ma juz byc lepiej z pogoda
Kasiek to u ciebie podobnie jak u mnie, tez pozbywam sie gratow co konczy sie ciagla dyskusja z mezem, jemu wszystko kiedys sie przyda
nadika dobrze ze juz bez migreny, mialam pare razy w ciazy i wiem co to za cholerstwo, oby nie wrocilo
Koriander jak Lila znosila przeprowadzke? jak pierwsze noce? nie miala problemow z zaklimatyzowaniem sie?

glupi laptop sie naprawil jak zglosilam jego usterke na gwarancje, teraz musze odwolywac, wrrrrrr

Cześć!

zaraz mi się twarz od ziewania zdeformuje:-(

Spałam z Łukim, wiercił sie płakał przez sen i budził się, o 5 mieliśmy prawie godzinną przerwe, bo nie mógł zasnąć i spaliśmy do 8:30 z częsymi pobudkami :-(:-( Nie wiem czy katar mu sie zaczyna czy taka chrypkę ma, może gardło go boli, ciężko stwierdzić, oby mi się nie rozchorował :((:-(:-(

nadika- faktycznie, pisałaś o tych migrenach, współczuję

klementinko- wiem wiem, tylko tak kosmicznie to zabrzmiało,żartowałam sobie:-)

kasiek- współczuję problemów z zaśnięciem :(

avena- nie wiem czy zapodam sobie tą czerwień, cykora dostałam, nie wiem czy nie będę głupio wyglądać, kochana co Ty tak się sabo udzielasz?:-)

gosiu- szkoda że pogoda nie dopisała :(

eagle- prasowanie czeka niestety przez noc krasnoludki nie pomogły:-(

nadika- trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze!

Łuki najedzony teraz ja coś przekąszę. Dzisiaj bede miała chwile prawdy- kurier przywiezie wagę:-D:-D:-D:-D

ejo
zyrafko współczuję nocli:zawstydzona/y:
nadika trzymam mocno kciuki na pewno będzie dobrze:tak: pisz co i jak
gosiagro no witaj witaj:-)
moje chlopy vały czas się leją:eek: już czasem mam dość rozdzielania i machne ręką, niech robią co chcą, tylko najgorsze że to Kuba cały czas wszystko zasbiera szymonkowi:eek: i jeszcze wiszczy że nie chce mu oddać:-D

Dzien dobry :)
U nas spanko do 7.30 oczywiscie wieczorne pobudki skonczyly sie zabraniem malej do lozka :-)

Klementinka Lila dobrze zniosla przeprowadzke, u nas trwalo to cale przenoszenie 3 tyg i czesto tutaj bywala, jej pokoik urzadzilismy podobnie jak na starym, te samke kolory naklejki itp, ona rzadko idealnie przesypia noc wiec trudno powiedziec czy se budzila bo nowy pokoj czy po prostu z przyzwyczajenia :-)
gosiagro czesc :-)
zyraffka zanim staniesz na wadze ustaw ja o 5kg do tylu bedzie dzialala idealnie :-D oby sie Lukasz nie rozchorowal
Perfecta co tam??pobuuuudka!!
nadika mam nadzieje ze szybko wyleczysz stan zapalny daj znac co lekarz powiedzial

Dzień Dobry,
obudziłam się bez bólu głowy hura :)) chociaż nie wyspana, mały się tak wierci w nocy, spi niespokojnie więc ja razem z nim.
Dzisiaj popołudniu jadę do gina w związku z tą nieszczęsną cytologią ;/ boję się jak nie wiem... juz tak mam ze zawsze stresuje się za wczasu i myślę o najgorszym :/
będzie dobrze, wiem że łatwo się mówi ale nie stresuj sie na zapas

ja tez juz na nogach i przy kawce
dzis Jas zrobil niespodzianke i jeszcze spi
pewnie to przez ten rowno padajacy deszcz, az ciemno jest, w ogole nie wiadomo czy to lato czy jesien

glupi laptop sie naprawil jak zglosilam jego usterke na gwarancje, teraz musze odwolywac, wrrrrrr
haha Agi miała podobnie z lapkiem, popsuł się jak kupili nowy to ten stary zaczął znów działać, co za złośliwe stworzenia, a z rozpakowywaniem będziesz miec później

Cześć!

zaraz mi się twarz od ziewania zdeformuje:-(

Spałam z Łukim, wiercił sie płakał przez sen i budził się, o 5 mieliśmy prawie godzinną przerwe, bo nie mógł zasnąć i spaliśmy do 8:30 z częsymi pobudkami :-(:-( Nie wiem czy katar mu sie zaczyna czy taka chrypkę ma, może gardło go boli, ciężko stwierdzić, oby mi się nie rozchorował :((:-(:-(
eee tam spróbuj z tym kolorkiem, pewnie nie wyjdzie Ci bardzo intensywny bo masz ciemne włosy
ejo

moje chlopy vały czas się leją:eek: już czasem mam dość rozdzielania i machne ręką, niech robią co chcą, tylko najgorsze że to Kuba cały czas wszystko zasbiera szymonkowi:eek: i jeszcze wiszczy że nie chce mu oddać:-D

u mnie czasem jest podobnie tyle że raz jedno a raz drugie zabiera zabawki, czasem nie interweniuje niech się uczą dogadywać sami między sobą

ja chyba zrobie dobry uczynek i upodobnie się do człowieka i zabiorę dzieciaki na spacer, chociaż pogoda nie nastraja optymistycznie to jak się chwilkę przewietrzą dobrze im zrobi

a gdzie reszta poranno-kawusiowego towarzystwa? Perfecta, Izia i reszta?????????

eagle mi też się nic hce iść na spacer ale pójdę po drzemce Łukaszka która nie mam pojęcia kiedy nastąpi, bo wstaliśmy o nietypowiej dla nas porze.

zafarbuję sobie, najwyżej będzie na Ciebie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Ja juz po kawie :-p
Nocka hym.... szczerze srednia, wszystko co robilam, to bylo przez sen... nie pamietam co o ktorej i ile razy wstalam... wiem ze mikolaj o 3 sie przebudzil i chcial cycka. nie dostal, jeczal i wiercil sie ze mna na lozku az o 4 zawolalam M a ja poszlam i zorbilam mu 180ml mlekaz , wypil i zasnol:dry: czemu on tyle je? zjal jak szedl spac 210 mleka z dwiema miarkami kaszki, potem o 24 zjadl 150ml meka i o 4!, jak dojdzie paczka od was to tam lena kupila mi smoczka do kaszki, i mu zapodam na noc kaszke tylko! ciekawe ile mi po niej pospi, łudze sie ze dluzej...:dry: marzenia...

U nas za oknem LEJE! nie pada:no:
nienawidze siedziec w dou tyle dni, gdzie na dworzu zawsze kolo 5h spedzalismy, czuje sie jakby byla jesien:no:
sorry nie odpisuje wszystkim ale nie pamietam co komu:zawstydzona/y:
Widzialam ładne foteczki tez:tak: :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry