konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Lencja Emilka wczoraj wieczorem też awanturę zrobiła, nawet nie wiem z jakiego powodu. Może jakieś zęby będą szły?
zyrraffka Emilka lubi mycie ząbków. I ma bielsze ząbki ode nie, ale to wcale mnie nie dziwi, bo moje zęby wymagają stałej obróbki w photoshopie
Klementinka Emilka też uwielbia się czołgać, przeciskać (zwłaszcza między lodówką i ścianą, gdzie już nieraz utknęła i między naszymi nogami
) i niestety wspinać się. Dziś nauczyła się wchodzić z krzesła na stół w kuchni
Asnecja Ciesz się z tego tata, u nas jedynie jakieś niezrozumiałe dźwięki, krzyki i piski się wydobywają z ust Emilki
Mała nawija cały czas, a ja nic nie rozumiem
Gosiagro Gratuluję ząbka.
Kajdusia Śliczne foteczki, bardzo radosne
Też się do Łeby chyba wybiorę w tym tygodniu, ale na 1dzień.
perfecta To kiedy mnie strzyżesz? Mi właśnie przepadł groupon na strzyżenie, więc chętnie się do ciebie zgłoszę :-)
nadika I jak po wizycie?
Lena Trzymam kciuki za pracę.
Milusia Jak ci tak świetnie idzie ogarnianie wszystkiego w domu, to zapraszam jeszcze do mnie- znajdzie się sporo zajęć
Emalia Udało się dziś wszystko załatwić? Śliczne zdjęcie Oli w sygnaturce
Agi Jesteś już piękna i zrelaksowana po zabiegach upiększających?
liza U nas na kolację ok.20 jest posiłek zbożowo-owocowy na gęsto- kasza manna, płatki owsiane lub jęczmienne z owocami. I wystarcza to do ok.9
zdec Urocze zdjęcia, Natalka to już duża panienka
Dziecię się obudziło, a ja oczywiście nic nie zdążyłam ogarnąć
zyrraffka Emilka lubi mycie ząbków. I ma bielsze ząbki ode nie, ale to wcale mnie nie dziwi, bo moje zęby wymagają stałej obróbki w photoshopie

Klementinka Emilka też uwielbia się czołgać, przeciskać (zwłaszcza między lodówką i ścianą, gdzie już nieraz utknęła i między naszymi nogami
) i niestety wspinać się. Dziś nauczyła się wchodzić z krzesła na stół w kuchni
Asnecja Ciesz się z tego tata, u nas jedynie jakieś niezrozumiałe dźwięki, krzyki i piski się wydobywają z ust Emilki
Mała nawija cały czas, a ja nic nie rozumiem
Gosiagro Gratuluję ząbka.
Kajdusia Śliczne foteczki, bardzo radosne
Też się do Łeby chyba wybiorę w tym tygodniu, ale na 1dzień.perfecta To kiedy mnie strzyżesz? Mi właśnie przepadł groupon na strzyżenie, więc chętnie się do ciebie zgłoszę :-)
nadika I jak po wizycie?
Lena Trzymam kciuki za pracę.
Milusia Jak ci tak świetnie idzie ogarnianie wszystkiego w domu, to zapraszam jeszcze do mnie- znajdzie się sporo zajęć

Emalia Udało się dziś wszystko załatwić? Śliczne zdjęcie Oli w sygnaturce

Agi Jesteś już piękna i zrelaksowana po zabiegach upiększających?
liza U nas na kolację ok.20 jest posiłek zbożowo-owocowy na gęsto- kasza manna, płatki owsiane lub jęczmienne z owocami. I wystarcza to do ok.9
zdec Urocze zdjęcia, Natalka to już duża panienka

Dziecię się obudziło, a ja oczywiście nic nie zdążyłam ogarnąć