reklama

Czerwiec 2010

Lencja Emilka wczoraj wieczorem też awanturę zrobiła, nawet nie wiem z jakiego powodu. Może jakieś zęby będą szły?
zyrraffka Emilka lubi mycie ząbków. I ma bielsze ząbki ode nie, ale to wcale mnie nie dziwi, bo moje zęby wymagają stałej obróbki w photoshopie :-D
Klementinka Emilka też uwielbia się czołgać, przeciskać (zwłaszcza między lodówką i ścianą, gdzie już nieraz utknęła i między naszymi nogami:-D) i niestety wspinać się. Dziś nauczyła się wchodzić z krzesła na stół w kuchni:sorry:
Asnecja Ciesz się z tego tata, u nas jedynie jakieś niezrozumiałe dźwięki, krzyki i piski się wydobywają z ust Emilki:-D Mała nawija cały czas, a ja nic nie rozumiem:-D
Gosiagro Gratuluję ząbka.
Kajdusia Śliczne foteczki, bardzo radosne:tak: Też się do Łeby chyba wybiorę w tym tygodniu, ale na 1dzień.
perfecta To kiedy mnie strzyżesz? Mi właśnie przepadł groupon na strzyżenie, więc chętnie się do ciebie zgłoszę :-)
nadika I jak po wizycie?
Lena Trzymam kciuki za pracę.
Milusia Jak ci tak świetnie idzie ogarnianie wszystkiego w domu, to zapraszam jeszcze do mnie- znajdzie się sporo zajęć:-D
Emalia Udało się dziś wszystko załatwić? Śliczne zdjęcie Oli w sygnaturce:tak:
Agi Jesteś już piękna i zrelaksowana po zabiegach upiększających?
liza U nas na kolację ok.20 jest posiłek zbożowo-owocowy na gęsto- kasza manna, płatki owsiane lub jęczmienne z owocami. I wystarcza to do ok.9
zdec Urocze zdjęcia, Natalka to już duża panienka:tak:

Dziecię się obudziło, a ja oczywiście nic nie zdążyłam ogarnąć:-p

reklama
konniczynko- ja wczoraj dałam rade jedna noge wydepilować a druga czeka aż Łukasz bedzie sia kapał hehe

teraz mam big problem, rodzice mają kuchenkę na butle gazową w której właśnie skończył się gaz i nie wiem co zrobić. Tata nie odbiera napisałam mu smsa. Zupa Łukasz stoi nieugotowana :-(

uff tata zamówi mi gaz przyjadą i zamontują

Ostatnia edycja:
dziewczyny jesteście niemożliwe od wczoraj tyle stron naprodukować myślałam że zdążę was poczytać do końca chociaż ale właśnie mały obudził się z drzemki więc może póżniej trochę popiszę

Jesuuu... ale jestem zła!!!

Wystawiłam na sprzedaż leżeczek/bujaczek z Fisher Price i laska do mnie dzwoni że jutro przyjedzie... a ja chciałam go przeprać i odświeżyć... a on się PODARŁ w pralce!!! Co za pech!!! :( aż się popłakałam... podarł się w jednym miejscu na oparciu, nawet nie na szwie tylko tak z boku... może i da się zszyć ale ja już go nie tykam... może kupi za pare groszy i sama naprawi... już ją powiadomiłam ale i tak przyjedzie bo chce zobaczyć co jeszcze mam do zaoferowania... grrr!!! co za pech... :'( a już się cieszyłam że kilka zł wpadnie do kieszeni...

kasiek faktycznie pech, ale moze cos kupi dziewczyna i troche zarobisz

No mam taką nadzieje... mam tyle ciuszków że szok!! i wiem że ona też mam chłopca, chyba 3 miesięcznego więc na pewno coś znajdzie dla niego... :) oprócz tego mam matę edukacyjną, projektor z pozytywką, przewijak, stoliczek interaktywny Fisher Price i jakieś tam inne zabawki... plus nowiutkie nosidełko...

Klementinka - kiedy przeprowadzka? z tym czołganiem sie to Nela ma podobne zapędy, co do przyśpiewek to nie wiem czy lubi, nie sprawdzałam :)
ja mu puszczam z youtube, czasami lepiej wpadaja w ucho niz te niby "dzieciece"
Jas piane uwielbia...jesc, musze go pilnowac bo rzuca sie na nia i chce do buzi brac
co sie na podłodze dzieje, ostatnio tylko chodze i zbieram bez przerwy graty i odkładam do pudła
ja akcje zbieranie rzeczy z podlogi robie raz dziennie, jak Jas juz chrapie, inaczej sie nie oplaca, teraz ma raj bo wszedzie jakies graty stoja
Klementinka Emilka też uwielbia się czołgać, przeciskać (zwłaszcza między lodówką i ścianą, gdzie już nieraz utknęła i między naszymi nogami:-D) i niestety wspinać się. Dziś nauczyła się wchodzić z krzesła na stół w kuchni:sorry:
takich cudow Jas jeszcze cale szczescie nie robi, ale przeciskanie sie miedzy krzeslem a naszymi nogami, albo pod krzeselkiem do karmienia to ulubione dyscypilony
Dorotka fajnie ze sie odezwalas
Kasiek pralka ci go podarla? mi kiedys pralka tez darla ciuchy i przyczyna byla fiszbina ze stanika, ktora utknela w bebnie

co do zebow to Jas ma ich az 4 i je sam sobie myje, tzn zlizuje paste, gryzie szczoteczke i strasznie sie przy tym slini, nawet nie ma mowy o odebraniu mu szczoteczki i poszorowaniu samemu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry