reklama

Czerwiec 2010

Lila wlasnie padla, z 1,5 godz opoznieniem

zyraffka ja myje ale zdaza mi sie zapomniec..Lila generalnie lubi zawsze jej spiewam Szczotka pasta kubek cieplej wody :-)tylko jak jej zabki wychodza to sobie nie bardzo daje poszorowac

A kawusia pysznusia, zrobilam sobie orkiszowa bo cos za duzo kofeiny na dzisiaj

reklama
A u nas tak sobie... Nela marudna ale w końcu zasnęła, oczywiście jak zawsze na zęby zwalam..Nocka była taka sobie.. Wieczorem W. przed kąpielą wlał do wanienki nowy płyn do kąpania, który się fajnie pieni, zrobił duuużo piany, Nela stała obok i patrzyła z radością, ale kiedy ją włożył do wanienki to zaczął się histeryczny krzyk, tak się piany przestraszyła.. Nie pomogło potem już usunięcie całej piany, nie było mowy o kąpieli. Pół nocy się w krzykiem budziła!

zyrraffka - zgadzam się z Klementinką, nie masz co się wagą stresować, nie wiem czego Ty od siebie chcesz, fajnie wyglądasz przecież! A co do mycia ząbków, to my mamy aż dwa ale Nela je z chęcią myje i cieszy się na sam widok pasty lub szczoteczki!
Klementinka - kiedy przeprowadzka? z tym czołganiem sie to Nela ma podobne zapędy, co do przyśpiewek to nie wiem czy lubi, nie sprawdzałam :)
Asencja - dla Neli też tylko tata istnieje, mam mówi jak coś się źle dzieje i jak marudzi :)
Gosiagro - ósmy ząbek to już niezła kolekcja, u nas chyba się trzeci pcha...
Kajdusia - jak dam rade to nagram próbkę moje piszczałki, przez chwile to jest fajne, na dłuższą metę uciążliwe jak... :) Zdjątka przeurocze! Małgos jaka piękna pannica już!
Milusia - ale Ty zorganizowana osóbka jesteś!

my nie stosujemy zadnych "spieniaczy" i mielismy podobny wrzask i lament jak jej raz dolalam lawendowej pianki..a banki tak uwielbia, myslalam ze sie jej spodoba w bialych obloczkach kapiel, moze za jakis czas do tego wrocimy :tak:

Miki padł.... 2h opóźnienie... polozylam go do lozeczka, wlaczylam pozytywke, smaru, smaru, miziu miziu po pleckach i zasnol...
Ide obiad szykowac i ogarnąc dom...

Cześć J
Ostatnio się nie udzielałam a jak już to na zmkniętym. Mam nadzieję że mnie jeszcze pamiętacie.
Zrobiłam sobie kawkę i czytam co tam u Was J Ignaś dzisiaj spał do 8:30 jeszcze mu się tak nie zdarzyło (zjadł o 6:30 mleko i myślałam że już nie pójdzie spać a tu taka niespodzianka J)

Teraz właśnie zasnął więc mam chwilkę.

Zdec- śliczne fotki z urodzin Natalki, a tort… mian mniam, fajnie że imprezka się udała mimo brzydkiej pogody

Klementinka-spokojnej przeprowadzki, Ignaś tez lubi się czołgać J

milusia- oj ty to się masz ze swoimi urwisami J

nadika- będzie dobrze ale wiem jak to jest bo ja też zawsze się stresuję

Kasiek- to sobie pospaliścieJ super

Gosiagro- 8 ząbekJ u nas tylko 4 i od 2miesięcy kolejny się nie pokazuje

Kajdusia- dużo słoneczka nad morzem, zdjęcia waszej trójeczki śliczne- Małgosia jest ciągle taka uśmiechnięta, mam nadzieję że kiedyś uda nam się spotkać

Lencja- chętnie wypiłabym kawkę u ciebie w domku , pamiętam jaką zrobiłaś smaczną jak byłam u Was :)

Ostatnia edycja:
Łukasz jeszcze walczy, oczy już ledwo otwarte ale walczy :-(

co sie na podłodze dzieje, ostatnio tylko chodze i zbieram bez przerwy graty i odkładam do pudła

Ostatnia edycja:
ja na 3 sekundy bo musze jakis obiadek postawić

byliśmy na spacerku godzinkę z kawałkiem, jak wróciliśmy to młody mia padł ze zmęczenia, trzymałam go na rękach poszłam do kuchni Asi przynieść piciu a ten 2 sekundy i oczka zamknięte, głowa leci we wszystkie strony więc odłożyłam śpiocha do łóżeczka chyba jeszcze nigdy mu się tak nie zdarzyło żeby szybko po spacerze padł, teraz śpiochają jeszcze oboje :)

reklama
U nas słoneczko świeci :-) Chmur jest sporo,ale już wczoraj nie padało i od wieczora zaczęło się słoneczko pojawiać :-)
Emilka położyłam 2h temu, pospała z 30min, powierciła się w łóżeczku, a teraz chyba znowu przysnęła, bo zapadła cisza :-D A ja muszę włączyć masochistyczne urządzenie (depilator), potem jakiś pedicure zrobić, bo dziś się na basen wybieram z siostrą i dziećmi :-)
Poza tym jakieś 4 wsady do pralki na mnie czekają... i oczywiście rzeczy do prasowania, które od miesiąca zbierają kurz :-) I pewnie jeszcze trochę poczekają, aż się P. zlituje i poprasuje :-p
kasiek Też się właśnie wzięłam za wystawianie rzeczy, bo zbliża się czas przeprowadzki, a na nasze graty chyba będę szukać garażu do wynajęcia, bo się tyle tego nazbierało :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry