reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kasiek- pech ztym pokrowcem L ,może inne rzeczy uda się sprzedać

Lena- Gaja znowuchora???

Izia- mały jużspi??? Ignaś to chyba bobasek bo już od godziny śpi J (ale dlatego że dzis miałtylko jedną drzemkę) Doczytałam że zasnął J

Liza- fajna tatwoja gramatka

Gosia- jestem nawychowawczym, rozglądam się za pracą bo moja została w Toruniu ale na razie bezrezultatu L chciałabympracować w zawodzie a w szczecinie ciężko z takimi ofertami pracy

Koriander- nierobiłam nigdy henny na włosach. Mały ma sporo tych włosów że już nie wiem co znimi robić, z tyłu się kręcą i szkoda mi na razie obcinać więc tylko grzywkę muobcinamy. Gdyby był dziewczynka to bynie było problemu bo kiteczki bym uczesała J.Wstawię kilka zdjęć bo jakoś mi się głupio zrobiło że się Ignasiem nie chwalę LJ

Niezły ten twój mąż Jhatha Dobrze że go uratowałaś J

Jeśli chodzi o mycie ząbków to na tyle ile mały pozwoli tomu myjemy a później Ignaś myje sam

P1080035.jpgP1080080.jpgP1080075.jpg

Załączniki

• P1070995.jpg
    P1070995.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
zasnął a ja wkońcu cos moge zjeść, ufff. dałam mu dokończyć butlę bo nie zjadł wszystkiego i zasnął

klementinka- juz sie nie odchudzam, staram się jesć w mierę zdrowo ale nie zawsze jest czas albo chęci do gotowania. Powodzenia na badaniu!

dorotko- śliczny Twój Ignaś, faktycznie czuprynka świetna, najbardziej podoba mi się zdjęcie w krzesełku

Ależ Ignaś słodki!!!

Jestem pod wrażeniem włosków naszych czerwcowych dzieci!!! takie długachne i niektóre kręcone... WOW! śliczności :) mój by też miał już długie ale ja co jakiś czas golarką ciacham :D

Jestem , jest.
Masakra z tym Wrocławiem. W zakładzie pracy poszło sprawnie ale w PZU to normalnie szok. Gościu tak niekompetentny ,że nie wiem skąd go wzieli, a jak mi na koniec przybił pieczątkę DYREKTOR to aż mnie z nóg ścięło. Nie miał pojęcia o niczym, żadnej wiedzy na temat ubezpieczeń. Złożyłam wszystko ale czy on pociągnie to do końca, to aż się boje.

Dorotka- Ignaś przecudny,a te włoski BOMBA!!!:tak:
Lenka- Co się dzieje???
Gosia- Faktycznie pogoda do bani była :-( Gratuluję ząbka.
Kasiek- współczuję, ale może sprzedasz , trzymam kciuki;-)

Jasiek oczywiście strajk ma spaniowy. Urzęduje na całego. Ale mamy 10 ZABEK!!!:-D

klementinka - bleeee, glukoza:no::no::no: a prawko już jest?:-D:-D

dorotka - boski ten twój Ignaś:tak::tak: a w jakim zawodzie chciałabyś pracować? trzymam kciuki za znalezienie pracy

emalia - ile teraz na decyzję będziecie czekać? Gratuluje ząbka Jasiowi:-) a jak Ola? komputer ma już w jednym paluszku;-)

Emalia- współczuję chodzenia po urzedach :( to nic przyjemnego, kiedy decyzja?? Gratuluję ząbka :)
gosiagro- jestem po inzynierii chemicznej i procesowej, pracowałam jako technolog , nadzorowałam produkcję; szukam w zakałdach chemicznych albo w przetwórstwie tworzyw sztucznych

Dziękuję za komplementy dotyczące mojego słodziaka :) miło nam bardzo :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry