Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nadrobiłam jużzyrafka chyba nadrabia cały dzień glodówki![]()
przez forum wpadniecie w alkoholizm i kawoholizmnadrobiłam jużteraz redsa piję

ja nie pomogę bo się na tym nie znam ale na Twoim miejscu poszłabym do tej fryzjerki, jestes stałą klientką i mysle że powinna cos doradzićczesc Babeczki
przyczłapałam do Was sie przywitac i Was doczytac, bo mam kilkudniowe zaległości
mam zrobiona na włosach lekka trwala, styling albo headline (moja fryzjerka mowila ze to to samo) ale nie wyszlo ładnie, przy głowie sie kreca a na koncówkach proste jak druty, wygladam jakbym z buszu wyszla, fryzjrka bardzo sie starala, od kilku lat do niej chodze i az glupio mi ja krytykowac, ale jak mialam to robione kilka lat temu to efekt byl fantastyczny, a włosy śliczne, a teraz to mam normanie siano!!!!!!!
co mam teraz zrobic??????????? czy pojsc do niej i poprosic zeby mi to poprawila??????? mozna cos z tym zrobic?? macie jakies doświarczenie z tego typu zabiegami, pliz ratujcie!