No niestety- dziś zaczęła mi się w Łebie praca i od razu czasu dla Was niet
poczytałam tylko tak pobieżnie
Klementinka- ale się uśmiałam, mój mąż stateczny i poważny
Taki on poważny jak jego córka jest smutas
Cały nasz dom raczej w ogóle poważny nie jest
Konieczynka- zanim przyjedziesz do tej Łeby skrobnij mi pw, może akurat uda się spotkać choć na 10 minut
koriander- studenci jak studenci, dla nich i tak najwazniejsze są wieczory, a nie ćwiczenie , zresztą dla mnie też
Ale jest tu jeden taki dziwak wiolonczelista- chłopiec ma 13 lat, a zachowuje się jakby miał 33, a co dziwniejsze też tak gra... To strasznie dziwne, jak z nim gram to nie mogę się nadziwić, bo wizja z fonią mi się nie zgadza- siedzi dzieciak, a gra jak dorosły wirtuoz w dodatku tak perfekcyjnie, że brzmi to jak płyta
Szczeniak wygrał w swoim życiu 48 konkursów w tym 30 międzynarodowych
Ale ja i tak wolę normalne dzieci, to jest jakiś oszołom
2012 widziałam w kinie, ciary przechodzą, wyobraźnie działa... A jeżeli lubisz filmy o końcu świata to obejrzyjcie film "Droga"
http://www.filmweb.pl/film/Droga-2009-419050/reviews#userReviews - oglądałam z miesiąc temu i prawie codziennie o nim myślę...dawno nic mnie tak nie ruszyło jak ten film...
dorotka- Ignaś rewelacja, taka smiechota jak moja Gośka, chyba mają podobne charaktery, trzeba by ich kiedyś poznać, może przy okazji Ignaś pożyczyłby Gosi trochę włosków
emalia- na to połowa ząbków za Wami- gratulacje!
mamakubulki- ja też się na tym nie znam, poczkaj na
Pefekcię- już ona coś poradzi
Pamiętacie te zdjęcia co to je wstawilam wczoraj? Bo to był niby taki darmowy casting do agencji filmowo- reklamowej
www.galeriatwarzy.pl - i dzisiaj dostaliśmy smsa, że go przeszła i zapraszają do współpracy
Na miejscu okazało się, że niby tylko 26 osób wybrali z 300....w różnym wieku. No i , że roczny koszt promocji i zamieszczenia na stronie to jedyne 60 zł, ale trzeba zrobić Gosi portfolio oczywiście u nich za jedyne 190zł
Że niby super sesja, zdjęcia dla nas i w ogóle rewelacja, ofert kontraktów ponoć wpływają po 4 rocznie i w ogóle achy i ochy jaka to Gosia jest wyjątkowa
No tak to połechtało naszą dumę rodzicielską, że o mały włos byśmy się skusili. Ale na szczęście najpierw poczytaliśmy różne opinie w necie i daliśmy sobie spokój. Mam nadzieję, że Gosiak mi kiedyś nie wypomni, że przeze mnie nie pracowała w showbiznesie
Dobranoc dziewczynki, pa, do jutra. My też dzisiaj jakiś filmik chyba obejrzymy