koriander
Fanka BB :)
dorotka tak pytam o studia bo myslalam ze jak konczylas na UMK to pewnie mamy wspolnych znajomych, pol mojego bio-chemu podszlo tam na chemie :-) A prawie 30 to ty mloda jestes...leeee tam 
gosiagro milych snow!
Kasiek ja dzis dzwonilam do kolezanki i strasznie mnie zle slyszala, moze cos jednak jest ze skypem
Kajdusia no ja sie nie dziwie ze Gosiaczka wybrali, ten usmieszek zwojuje jeszcze swiat
Ale warto uwazac bo na dzieciach pieniazki robi sie latwo i naciagacze niestety dobrze o tym wiedza:-( Niezly ten "oszolom" chcialabym cos takiego uslyszec..
wlasnie, konniczynka, ja polecam z calego serca spotkanie z Kajdusia, na pewni umili wam dzien

nadika drogie to cholerstwo, oby pomoglo!
z filmu dooopa, bedzie dopiero na jutro. A Droge widzielismy, oj mroczny i przygnebiajacy, brrrr pamietam ze po nim maz zrobil zapasy wody i konserw i upchal w piwnicy:-):-)

gosiagro milych snow!
Kasiek ja dzis dzwonilam do kolezanki i strasznie mnie zle slyszala, moze cos jednak jest ze skypem

Kajdusia no ja sie nie dziwie ze Gosiaczka wybrali, ten usmieszek zwojuje jeszcze swiat
Ale warto uwazac bo na dzieciach pieniazki robi sie latwo i naciagacze niestety dobrze o tym wiedza:-( Niezly ten "oszolom" chcialabym cos takiego uslyszec.. wlasnie, konniczynka, ja polecam z calego serca spotkanie z Kajdusia, na pewni umili wam dzien

nadika drogie to cholerstwo, oby pomoglo!
z filmu dooopa, bedzie dopiero na jutro. A Droge widzielismy, oj mroczny i przygnebiajacy, brrrr pamietam ze po nim maz zrobil zapasy wody i konserw i upchal w piwnicy:-):-)
ale zarobiona po łokcie jestem
na szczęście tylko wtedy, gdy jest jednocześnie głodna lub zmęczona. Jak nic jej nie dolega, to udaje się odwrócić jej uwagę od rzeczy zakazanych. Choć na krótko
Emilka dopiero przed 23 zasnęła, a myślałam, że się zmęczy na basenie