reklama

Czerwiec 2010

dorotka tak pytam o studia bo myslalam ze jak konczylas na UMK to pewnie mamy wspolnych znajomych, pol mojego bio-chemu podszlo tam na chemie :-) A prawie 30 to ty mloda jestes...leeee tam :-p

gosiagro milych snow!

Kasiek ja dzis dzwonilam do kolezanki i strasznie mnie zle slyszala, moze cos jednak jest ze skypem :eek:

Kajdusia no ja sie nie dziwie ze Gosiaczka wybrali, ten usmieszek zwojuje jeszcze swiat :tak:Ale warto uwazac bo na dzieciach pieniazki robi sie latwo i naciagacze niestety dobrze o tym wiedza:-( Niezly ten "oszolom" chcialabym cos takiego uslyszec..
wlasnie, konniczynka, ja polecam z calego serca spotkanie z Kajdusia, na pewni umili wam dzien :tak::-D

nadika drogie to cholerstwo, oby pomoglo!

z filmu dooopa, bedzie dopiero na jutro. A Droge widzielismy, oj mroczny i przygnebiajacy, brrrr pamietam ze po nim maz zrobil zapasy wody i konserw i upchal w piwnicy:-):-)

reklama
Kajduś- generalnie to takie dziecko to nie dziecko :( Tak jak mówisz to "oszołom". Mam w rodzinie taki talent . Masakra. Nie pogadasz z takim normalnie. Smutne
Gosia to jeszcze zrobi kariere w "szołbiznesie" ;)
Koriander- też padłam :) Jutro sobie ściągne ten film ( amoże poczekam do wypłaty??? :-D

No to lece lulu.

Dobranoc :*

Gosiagro - gratuluję ząbeczka kolejnego:tak:
nadika - dobrze że już bez migreny wstałaś

zyrafka - no fakt słabo się udzielam:zawstydzona/y: ale zarobiona po łokcie jestem:) to mam na swoje usprawiedliwienie:tak:, z pracy najwcześniej ok 15 jestem a przy Igusi z laptopa korzystać ciężko, albo na komodzie działam, a jeśli na ławie to zabarykadowana przed Igulą:) choć ostatnio opracowała wchodzenie na ławę, więc i to utrudnione. Jak tam farbowanie?

eagle - u mnie podobnie jak u Asnecji Iga jeszcze nie powiedziała "mama", dla niej mama to baba:) Pierwsze słowa to było "baba" i teraz jak się jej mówi powiedz mama to Iga mówi "baba", ewentualnie ma-ba:) Wiec jestem dla mojego dziecka baba:)))

dorotka - Ignaś przystojniak, a te włoskiiii!!!!

Konniczynka - gdzie się przeprowadzasz?? Bo ja oczywiście nie w temacie

Kasiek - ale pech z tym leżaczkiem. Udało się cos sprzedać? Ja mam sporo rzeczy do wystawienia ale czasu mało

Lena - jak tam??

Liza - ale masz wesoło w domu, dzieciaczki nieźle rozrabiają

Ewela - giełdy są ale właśnie nigdzie nie spotkałam pampków, czyham na promocje w sklepach:) Dla Igi nocnik narazie służy jako przedmiot do noszenia ewentualnie czapka, choć chciała bym juz powoli odzwyczajać od pieluch

Emalia - gratki dla zębolkowego Jasia. Oby wszystko udało się sprawnie załatwić

Koriander -
jak tam film??

zdec- Iga też ma 5 włosków na krzyż, więc nic się nie martw. A zębole pewnie wkrótce wyjdą.

mama kubulki - nie mam pojęcia co zrobić z nieudaną trwałą...

Iga dzisiaj dała popis...najbardziej uwielbia robić to na co jej się nie pozwala, zabierać, nosić i gryźć telefony, piloty, wszelkie rzeczy które my użytkujemy. Dzisiaj zabrała mojej mamie futerał z okularami, mama jej go odebrała mówiąc że to nie do zabawy a Iga wpadła w szał, położyła się na podłodze i zaczęła wrzeszczeć i wierzgać nóżkami że coś jej zabroniono !!!!! Jaki nerwus i wymuszacz!!!!!! Szok!!!! Oby szybko wyrosła z tego

Emalia Grr, jak ja nie lubię załatwiania urzędowych spraw. Wow, już 10 ząbków, podziel się ze zdec;-):-D
liza Super dzieciaki, Miki widzę ma tyle energii, co Emilka i nawet buzi daje podobnie:-D
lena Co z Gają? Wszystkiego naj z okazji urodzin:-)
kasiek Pech, ale mam nadzieję, że inne rzeczy się sprzedadzą bez problemów. Ja prawdopodobnie już się pozbyłam kojca:-)
dorotka śliczny ten twój Ignaś, obetnij mu trochę włosów i podeślij mojej Emilce na perukę:-p:-D Na razie wszyscy ją za chłopca uważają:-D
kajdusia A do kiedy jesteś w Łebie? Wyjazd uzależniam od pogody i mojej siostry. Jak będzie ładnie, to może w piątek zrobimy sobie wycieczkę z moimi rodzicami i siostrą, o ile jej nie wypadnie jakieś spotkanie ze znajomymi bądź dentystami przed wyjazdem (w sobotę wraca do uk)
Szkoda mi tego 13latka, bo pewnie przyjaciół mu brakuje:-(
Gosia ze swoim uśmiechem pewnie nie raz zostanie jeszcze zauważona:-)
izia, avena, gosiagro Przeprowadzamy się na wrzesień. Taki mamy układ z właścicielką wynajmowanego mieszkania. Pisałam już kiedyś o tym;-)
avena Emilka też potrafi dać niezły popis, jak jej się czegoś zabrania:sorry: na szczęście tylko wtedy, gdy jest jednocześnie głodna lub zmęczona. Jak nic jej nie dolega, to udaje się odwrócić jej uwagę od rzeczy zakazanych. Choć na krótko:-p:-D

Zasypiam, jestem wymęczona po basenie, a za 5h pobudka. :dry: Emilka dopiero przed 23 zasnęła, a myślałam, że się zmęczy na basenie:sorry:
Świetnie było, Emilce się podobały zjeżdżalnie, a najbardziej to jedna z dziewczynek na basenie:-D Najpierw ją śledziła na basenie, potem w szatni i już przy wyjściu z aquaparku:-D Wszędzie ją odnajdywała i zaczepiała:-D

Dzień dobry:-)
Idzie miś,żyrafa wielka,
lew grzywiasty,
mysz maleńka,
wszyscy razem z prezentami,
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce
- masz dziś POlCIU o jeden roczek więcej!
Wszystkiego najlepszego POLCIU!!!!:-):-)​
157hc8z.gif

Lenko dla Ciebie najlepsze życzenia urodzinowe!!!:-):-)

Z serca płyną te życzenia:
W datę Twego urodzenia
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
Sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
Uśmiech stale miej na twarzy,
Niech się spełni, o czym zamarzysz!
Niech Ci towarzyszy zgoda
Wieczna, tak jak Twa uroda.
Dni w radości niech Ci płyną,

Zobacz załącznik 369445

Nadika - mam nadzieje ze tabletki szybko zadziałają:tak:

mama-kubulki - współczuje nieudanej fryzury, poczekaj na specjalistkę Perfecte, ale ja bym chyba poszła do tej fryzjerki jeszcze raz żeby coś poprawiła

kajdusia - jeszcze nie raz się showbizzzz o Gosię upomni;-)

avena - majusia tez takie sceny czasami potrafi urządzić:baffled:

konniczynka - masz jakieś zdjęcia z basenu;-)

reklama
Agi i Polciu przyszedł i na Was wkońcu czas, choć miałyście być jednymi z pierwszych rozpakowanych:

"Agi78 w końcu się rozpakowała
laugh.gif

"Dziś o 10:15 po ponad 20 godzinach porodu przyszła na świat siłami natury nasza kochna Pola. 2500g i 50 cm długości niesamowitego szczęścia! Teraz czekamy na tatę bo już przyleciał i do nas jedzie. Pozdrawiam:)""

Skarbie kochany:
Minął pierwszy roczek Twojego życia
i jeszcze wiele latek jest do zdobycia.
Kochamy Cię bardzo, dziecino maleńka,
rośnij zdrowo, bądź radosna jak o słońcu piosenka.

Lenka dla Ciebie także najlepsze życzenia urodzinowe:-)

a tak wogóle to Dzień dobry wszystkim :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry