reklama

Czerwiec 2010

reklama
Najlepsze życzenia dla Polusi i urodzinowe dla Leny!!!

agi-przydałoby się jakieś spotkanko warszawianek zorganizować skoro będziesz w wa-wie:tak:
kasiek-ja też ostatnio odgruzowuje swoje mieszkanie i wystawiłam pare rzeczy sprzedałam leżacek karuzelke chuste i takie większe pierdółki ale ciuszki to wogóle nie ida chociarz cene niedużą wystawiam a najbardziej zależało mi na pozbyciu sie tych ciuchów bo tyle ich w domu zalega że szok
zdec-śliczna Natalcia a bukiety z lizaków często u siebie w kwiaciarni robie dla maluchów:tak:
kajdusia-uśmiech Gosiaczka powala naprawde a co do tych agencji to naciągactwo jak nic
liza-to naprwde niezły ma mały apetyycik w nocy moja od8 do 8 nawet picia niet
dorotka-ale przystojniaczek
emalia-gratuluje zębola

o masakra!!jaka miałam przygodę!!:wściekła/y:
wychodzę z domu a pod schodani pełza sobie zaskroniec(chyba):wściekła/y: a ja nie nawidzę tego dziadostwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y: do tej pory siedzę na łóżku i się nie ruszam z tąd:-D(a chłopcy akurat pojechali z dziadkami na bujaka i jestem sama...:baffled:)

koriander super są spływy ale niestety spływałam tylko raz :eek:

ewelinka no naprawde niewiem jak ja mam go oduczyc jesc... Dzis go w nocy przetrzymalam, zrobilam wieczorem gestrze i do 24 wytrzymal a potem zrobilam mu juz nie pamietam o ktorej :dry:

milusia:szok: brrrr.... nienawidze wezy...:/ male czy duze, bleee

Miki spal 3h :-D wstal zadowolony. juz zjadl rosolek i sie bawi:)

wasze szkraby już po drzemkach a mój za żadne skarby nie chce iść spać maruda jedna
co do bukietów to ja kiedyś zrobiłam z samochodzików chrześniakowi jak znajdę zdjęcie to pokarzę

mam znalazłam roczek kuby 006 [800x600].jpg coś takiego;-):-)

reklama
nadika - o jakim biznesie myślicie?

klementinka - super, ze wszystko w porządku, to już kawał mężczyzny z niego, a zdradzisz nam imię;-) czy jeszcze nie wybrane?

kasiek - jak tam sprzedaż się powiodła?:-)

milusia - a co to jest bujak?

izia- współczuje ci małej marudy:-( widać Michaś mało snu potrzebuje, Maja właśnie wstała z drugiej i ostatniej dziś drzemki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry