reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie,

Dla Lenki i Polusi najlepsze życzenia!!:) Nasz najmłodszy roczniak!:-)

Nareszcie pogoda się poprawiła wróciliśmy ze standardowego spaceru na plac zabaw i pociągi na nóżkach;-)
koriander - babcia sobie jakoś radzi, tylko powoli zaczyna nie nadążać, bo jak małą puścić na trawnik to chwila i już idzie w maliny, bo wie że tam na dole może poziomki do jedzenie znaleść:-D:-D

gosiagro zapewne będziemy super;-);-) Ja to wszystkich kawalerów pogonię:-D:-D

Z tymi zębami to zobaczymy jak będzie:baffled:

mama kubulki ja nie pomogę, nie wiem co w takiej sytuacji zrobić. Miałam kiedyś tak że przy robieniu trwałej ondulacji zostałam poparzona na karku tym płynem, ból niesamowity, a efekt widoczny może dwa dni:cool:

kajdusia ;-);-) Super;-);-) Zdjęcia rzeczywiście były świetne:-)

Kasiek zależy pewnie jakie te ciuchy. Jak ja kupowałam to za takie lepsze body z długiem/krótkim rękawem baba sobie liczyła nawet 8zł.

mama kubulki ja bym zabrała:-) Czemu nie. Wybieramy się, mam nadzieję że coś z tego wyjdzie...

Mój Kuba cały dzień chodził w suchej pieluszce<dumny>:-):-):-) Szymonkowi niestety nie udało sie za kazdym razem zdażyć do nocniczka ale też 2 razy zrobił:-)
Moim celem jest aby do 2 roku życia nie chodzili już w pampersach(chyba że na noc):tak:
bo jak widze kolezanki córkę, która rozumie duzo,ma 3 lata a dalej wszystko tylko w pieluchę to...:eek:(dodam ze matka nie pracuje i zajduje sie tylko nią...)
mam nadzieję że w drugie urodziny już będziemy mieli sukces...:-)

Cześć!

Polusiu kochana wszystkiego najpiękniejszego z okazji roczku !!!!

Lena- sto latek zyczę:)

Jakiś kiepski dzień z łukaszkiem may, młody zakatarzony :-( Mnie całą noc i dzien brzuch boli, tak jakby jajniki:-(

avena- ja jak wrócę do pracy też pewnie co jakiś czas na bb będę, ale już tęsknię za pracą więc cieszę się ze za niecałe dwa miesiące wracam.

mamakubulki- ja bym na Twoim miejscu poszła do tej fryzjerki zeby poprawiła, bez zadnej krępacji

nadika- mam nadzieję ze szybko podejmiecie korzystna dla was decyzję !

klementinko- ciesze się ze nie masz cukrzycy i dzidzia ma się dobrze, oby tak dalej!

milusia - też nie lubię paskudnych robali (zaskroniec też dla mnie robal). Alez masz slagon:) gratuluję nocnikowych postępów, ja jeszcze nie uczę, uważam ze przed 1,5 roczku to za wcześnie.

iza- swiety pomysł, bukiet z samochodziów:)

mamakubulki- Łuki na chrzest dostał głównie pieniądze,

już się Łuki obudził :(((((

mamo kubulki powiem tak najlepiej jakbyś poszła do tej fryzjerki bo z tego co zrozumiałam to nie wiele da się zrobić na pewno będzie potrzebna jakaś maska na włosy (możesz zrobić sama )np.z oliwy i soku z cytryny owinąć folią i trochę ogrzać pochodzić przynajmiej ok 30min lecz nie gwarantuję że nie będzie potrzebne podcięcie przynajmiej końców
he zyrafka ja nie tylko z samochodzików robiłam np.z lizaków,ze skarpetekze smoczków lub na 18 z prezerwatyw:laugh2:
ewela cześć

Ostatnia edycja:
iza- fajny pomysł ze smoczkami z okazji narodzin dzidziusia, napewno wypróbuje kiedyś:))

Łukasz obudził się i strasznie płakał, dopiero na moim łóżku zasnął bedny, ciężka noc pewnie przed nami:((

idę podłogi myć, eh, piękny wieczór się zapowiada ale nie będę odkładać w nieskończonosć

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry