reklama

Czerwiec 2010

reklama
tak, zmieniłam miałam po skończeniu roczku ale trochę mi zeszło z tym zmienianiem :)

jaki dzisiaj mam miły wieczór z mopem:-D jeszcze mi kuchenka została i będę wolna. W dzień nic nie mogę zrobić, idę poskładać pranie- zaraz słysze Łuki leci i już mi wszystko na podłoge zrzuca, uwielbia wszystkie szmatki na podogę, robi to z takim przejeciem, ze szkoda mu przeszkadzać :-D:-D Jak tylko pójdę coś w kuchni robić to uwiesza mi się na nodze i ruszyć sie nie mogę, a jak sobie siedzę to dziecko się bawi, co za kinderek eh:-)

u mnie piękna pogoda, moze w nocy będzie padać, ale w nocy niech sobie leje
co tu taki spokój jak w weekend??

Ostatnia edycja:
milusia dla Ciebie;-)

lencja co u Kornelki?

czytam ulotke z farby :-D:-D:-D:-Dod czegoś trzeba zacząć:-D

edit: dobra idę farbować, najwyżej będe ryczeć cała noc :-D

Ostatnia edycja:
ufff Natan dopiero zasnął.
ja tylko na chwile bo uciekam na kolacje taaaaaaaaaaaaaaaaaaka głodna jestem. Poczytam jutro rano co u Was. Pochwalę się tylko moim naszym dzisiejszym bliskim spotkaniem z lwami (jeszczenigdy z tak bliska tych zwierzątek nie widziałam) robią wrażenie,
a tu własnie karmię je wołowinka :))
IMG_0094.jpg

reklama
Dziękuję za życzonka dla mojej księżniczki.....
Postaram sie napisać wiecej jutro bo dzis mam kiepski humor...robiliśmy dzis Poli morfologie mam mega stresa przed jutrezjszymi wynikami.....Strasznie się boję....
Co do urodzinek to wyprawiamy dopiero wniedziele ....wiec fotorelacja po weekendzie....
Jeszcze raz dzięki....Buziolki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry