Uff...no to was dogoniłam a w miedzy czasie zrobiłam obiad i nakarmiłam wszystkich, rozwiesiłam pranie i polorzyłam Krystianka spać. Zaraz chyba sama sie drzemne chwilke 
dorotka28de - Ignaś super wygląda
emalia82 - gratuluje ząbka
kajdusia - ja kiedys jak chodziłam do liceum tez chodzilam po agencjach i jedna mnie naciągnęła na sesje za 800 zł! Straszna sesja, straszne zdjęcia i wogóle...Ja juz nie wieże w płacenie przed zarobkiem. Moim zdaniem nie macie co sie przejmować - dobry wybór
_avena_ - mój Krystianek też strzela takie fochy, ze sie kladzie na ziemi i ryczy. Trzeba go ja najszybciej tego oduczyc :/
Kasiek1983 - u mnie używane rzeczy taniej niż za 5 zł nie chodzą (mówie o body i pizamkach), a kurteczki to wogóle jakoś po 20, czy cos...
Klementinka - powodzenia z wynikami glukozy
milusia21 - w zyciu zaskrońca nie widziałam...chyba bym uciekala jak szalona
Ale ja miastowa jestem 
To do zobaczenia po drzemce...o ile mi dzieci pozwolą
dorotka28de - Ignaś super wygląda
emalia82 - gratuluje ząbka
kajdusia - ja kiedys jak chodziłam do liceum tez chodzilam po agencjach i jedna mnie naciągnęła na sesje za 800 zł! Straszna sesja, straszne zdjęcia i wogóle...Ja juz nie wieże w płacenie przed zarobkiem. Moim zdaniem nie macie co sie przejmować - dobry wybór
_avena_ - mój Krystianek też strzela takie fochy, ze sie kladzie na ziemi i ryczy. Trzeba go ja najszybciej tego oduczyc :/
Kasiek1983 - u mnie używane rzeczy taniej niż za 5 zł nie chodzą (mówie o body i pizamkach), a kurteczki to wogóle jakoś po 20, czy cos...
Klementinka - powodzenia z wynikami glukozy
milusia21 - w zyciu zaskrońca nie widziałam...chyba bym uciekala jak szalona
To do zobaczenia po drzemce...o ile mi dzieci pozwolą

)

Poza tym nie wiem jakie sa normy przewozenia maluszkow, i czy nie sa wymagane foteliki...no ale to wasza decyzja , ja osobiscie TYLKO i WYLACZNIE samolotem w taka trase..