reklama

Czerwiec 2010

Dzień Dobry,
no i mnie też nie służy taka pogoda ;/ mam nadzieję że szybko wyjdzie słoneczko:)

Natan wstał o 6 a teraz znów zasnął. Drugą noc już nie pije mleka ale i tak spi niespokojnie i się kilka razy przebudza a ja razem z nim.
Myślimy z mężem o otwarciu małego biznesu i przez to też niespokojnie śpimy bo musimy wszystko na spokojnie przemyśleć czy się opłaca no i czy damy radę.

Lena wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! a jak Gaja??????????????

reklama
Kochana Polusiu, nasze najslodze radosne czerwcowe sloneczko!!:tak:
Niech Ci słonko ciepło gra,
niech Twój uśmiech wiecznie trwa,
nie trać swej własnej minki ,
dziś są Twoje urodzinki.:-D:-D

Agi czekamy na relacje z dzisiejszej imprezy od wypoczetej i wymasowanej mamy :-):-)
Dla pozostalych solenizantow i jubilatow sto lat!

Hej
U nas pobudka o 5:20... nie mam sily juz ehhh
Ide szykowac zapiekanke na obiad i potem wyjdziemy na dwor, bo jakims cudem nie pada...

Dla solenizantów dzisiejszych wszystkiego co najlepsze zycze!
Lena STO LAT jeszcze raz!:)

kajdusia nieżlie z tym 13 latkiem ale jak pisze koniczynka współczuję mu bo nie wie co to normalne dzieciństwo i kolegów pewnie też nie ma jak się tak zachowuje a co do foto Gosiaka też bym się nie zgodziła takie coś to naciągane:no:
koniczynka a gdzie się wyprowadzasz może chcesz w Tczewie spróbować ?Mam mieszkanie do wynajęcia:-D
Lena wszystkiego najlepszego pociechy z 2 dzieci tego większego i tej mniejszej !a wogóle co się dzieje z Gajusią ?
nadika fakt drogie ale może dobre i szybko działają !
dla ciebie Polusiu takrze wszystkiego najlepszego

dobry:-)
nadika to dobrze że to tylko infekcja i mam nadzieje ze szybko minie...:tak:
koriander nie zapominaj żę masz zaproszenie do nas, kiedy będziesz jechała w Bieszczady:-D

Percia aTy dzis nie na kursie??
Zyrafka jeszcze śpi??:-D:eek:

Polci z okazji urodzin dużo zdrówka i beztroskiego dzieciństwa :)
lena- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :)

Ignaś właśnie zasnął więc czas na kawkę :)
Jeszcze raz dziękujemy za komplementy :)
kajdusia- z tymi zdjęciamy to faktycznie jakieś naciągane ale Gosia piękna modelka i co do tego nie mam najmniejszych wątpliwości:)
koriander- a który ty jesteś rocznik? Moja szwagierka i jej mąż kończyli chemię na UMK
nadika- trzymam kciuki za udany biznes :)
koniczynka- współczuję że Emilka tak późno chodzi spać (ignaś najpóźniej zasypa o 20 ) a w dzień dużo ci spi ?
avena- chyba nasze maluchy w taki okres teraz wchodzą że próbują wymusić wiele rzeczy, Ignaś też tak czasem ma. Jak mu mówię że nie wolno to się śmieje i mi nu nu pokazuje

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla kochaniutkiej POLUNI!!!

Eagle - ale to miłe że wyszukałaś tego posta z Agi sms'em z porodówki!!! aż mi się łezka zakręciła w oku ;)

Mam pytanie do tych które sprzedają używane ubranka na allegro... przychodzi dziś do mnie kilka dziewczyn obejrzeć ubranka i nie wiem ile za nie wołać... 1zł za body z krótkim? 2 za body z długim? ile spodnie, kombinezony i kurtki, wszystko w idealnym stanie

Kasiek moze te drobne rzeczy wycen "grupowo" np reklamowka bodziakow 12zl ..a te wieksze typu kurtka kombinezon to jesli sa w stanie idealnym to zalezy od marki chyba..

dorotka oj ja stara, rocznik wyzej od ciebie :-p

milusia dzieki :** szkoda ze sie 3 lata temu nie znalysmy, zjechalismy z mezem cale Mazury po splywie na stopa, i ostatecznie utknelismy w A. czekajac na pociag do W-wy:-D

co tu dzis tak spokojnie, gdzie kawoszki??????????????

ja juz po ginku, przez glukozowe swinstwo przebrnelam
cukrzycy nie ma i z tej okazji kupilam sobie snikersa, mniam
teraz jem zasluzone zdrowe sniadanko
dzidziuch ma juz 780 gr i wszystko w porzadku

Kajdusiu moja siostra tez "przebrnela kwalifikacje i byla bardzo wyjatkowa", na wybuleniu za sesje sie skonczylo:-)
Kasiek chyba tez sprzedawalabym jakos w kompletach
Avena niezly charakterek ma Iga, ja ciagle dla syna jestem ej lub ostatnio tata
nadika a jaka branza? nie wiem czy ci gin powiedzial ale wszelkie stany zapalne powinno malzenstwo razem leczyc, nawet jak maz nie ma oznak, mozecie sie nawzajem zarazac

Polusiu sto latek, sloneczko!!!

Lena wszystkiego najlepszego!

reklama
Kasiek- jak są w dobrym stanie to wołaj więcej ( tym bardziej jak są markowe) Np 3-4 złombinezony to już więcej , ja myśle że jak markowe to 20-30zl za jeden ( na aalegro są droższe). To tylko moja podpowiedz :)

Dla kochanej Polusi, najlepsze życzonka urodzinowe i buziak od cioci i Jasia :)

Z okazji urodzin życzę Ci która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, zdrowia które pozwala przetrwać najgorsze, pracy która pomaga żyć, uśmiechów bliskich i nieznajomych które pozwalają lżej oddychać i szczęścia które niejednokrotnie ocala nam życie...

Mojej kochanej psiepsióle Lenusi w dniu urodzinek...
Dużo landrynkowych dni, sprostania stawianym sobie misjom, nawet tym specjalnym. Bananów na twarzy, niech życie mało Cię parzy. Dobrego samopoczucia, mało przespanych nocy i zakręconych pozytywnie dni. Nie zatracając się... sobie pomykać wciąż z kimś u boku, bo w dwóch piękne chwile...

kwiatki.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry