reklama

Czerwiec 2010

Skąd wy tyle czasu macie to ja jestem zawsze pod wrażeniem!!

Dziękujemy wczoraj za pamięć;-);-) Jesteście kochane ;-)

emalia - jak tam dzień minął? Juz widzę... mam nadzieję że teraz szybko uda się uzyskać jakąś kaskę i tak najważniejsza teraz renta dla Oli. Ale to sprawnie da się załatwić. Sama jestem jej posiadaczką.

kasiek - kurcze rzeczywiście pech, ale może coś jeszcze z tego będzie.:-)
Z tymi włosami to się z nas nabijasz??:-D:-D U nas nie dość że bezzębne to jeszcze właściwie łyse:-D:-D Niby się śmieję, ale nie wiem czy już z tymi zębami się do lekarza nie wybrać, niby miała robione badania w kierunku krzywicy i wszystko jest ok, już sama nie wiem:szok::szok:

lena ??

ewela super masz z tymi pampkami... i to jeszcze te z ulicą sezamkową:-D:-D

Super zdjątka wszystkich dzieciaczków!:-)

Coś dawno magda_m się nie odzywała? Wiadomo co u niej? Coś przegapiłam... choć nie zawsze wam odpisuję to właściwie codziennie czytam, takie małe uzależnienie;-)

reklama
dorotka nie moge sie napatrzec na Ignasia, swietny jest. A ty na UMK studiowalas? ktory rocznik jestes?:-) Mam nadzieje ze szybko cos znajdziesz w zawodzie :tak:
emalia gratuluje zabka, chyba ma najwiecej z czerwcowych dzieciaczkow czy sie myle?? W kazdym razie polmetek :-) Oby szybko przyznali rente!

zdec takie male uzaleznienia sa najgorsze :-D A jak ci w pracy idzie? Jak Natalka z babcia sobie radza? MagdaM rzeczywiscie dawno nie pisala:no:

Sciagamy film ale dlugooo sie laduje :sorry: chyba sie nie doczekam

Ostatnia edycja:
emalia0 - gratuluję ząbka! wszystko się uda zobaczysz, łaski nie robią

łaski może nie robią , ale ten gościu był taki zakręcony ,że boję się ,że to pół roku będzie trwało :tak:

klementinka - bleeee, glukoza:no::no::no: a prawko już jest?:-D:-D

dorotka - boski ten twój Ignaś:tak::tak: a w jakim zawodzie chciałabyś pracować? trzymam kciuki za znalezienie pracy

emalia - ile teraz na decyzję będziecie czekać? Gratuluje ząbka Jasiowi:-) a jak Ola? komputer ma już w jednym paluszku;-)

Wszędzie jest do 30 dni ( o rentę, z pzu i OFE ) a z pracy wypłacą ekwiwalent dopiero jak będzie decyzja z renty. Olcia większość dnia się bawi z kuzynką, a na kompie to grają w jakieś ubieranki :)

tak jak myslalam Jas zrobil sobie 20 min drzemke i teraz wariuje w lozku, ale oddalam paleczke tacie
Emalia jak ja nie znosze wycieczek po urzedach, a jeszcze niekometentny urzednik to juz tragedia
Ignas super, sliczny chlopak, moj brat jak byl maly to mial tak sliczne loki ze mama nie miala serca mu scinac i spinala je spineczka, wygladal prawie jak dziewczynka
Gosiu jeszcze nie, najpier trzeba wyjezdzic co trzeba

reklama
Zdec - absolutnie się nie śmieje z Natalci!!! On jest przesłodka, a na włoski i ząbki przyjdzie czas... przynajmniej jak będą wychodzić to lepiej będzie ból znosiła bo będzie starsza i już będzie więcej rozumiała ;) u nas na razie 10 ząbków i uwierz mi, nie jest to takie fajne, zwłaszcza jak się pchają 4... :( u nas do tego było krwawienie więc masakra...

Kurcze, dziś są mojej mamusi urodziny i za chiny ludowe nie mogę się do niej dodzwonić przez skype... nie wiem czemu, cały czas mnie rozłącza... Wy też macie problem ze skypem???

Ps. Moje dziecko dziś miało tylko jedną drzemkę 1h w ciągu dnia, (jak już pisałam padł na podłodze przed telewizorem) a o 20:00 zasnął na kanapie przy koledze mojego męża... jestem pod wrażeniem bo usypianie u nas zazwyczaj trwało co najmniej 30min :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry