zdec
Mama Natalci:)
Skąd wy tyle czasu macie to ja jestem zawsze pod wrażeniem!!
Dziękujemy wczoraj za pamięć;-);-) Jesteście kochane ;-)
emalia - jak tam dzień minął? Juz widzę... mam nadzieję że teraz szybko uda się uzyskać jakąś kaskę i tak najważniejsza teraz renta dla Oli. Ale to sprawnie da się załatwić. Sama jestem jej posiadaczką.
kasiek - kurcze rzeczywiście pech, ale może coś jeszcze z tego będzie.:-)
Z tymi włosami to się z nas nabijasz??
U nas nie dość że bezzębne to jeszcze właściwie łyse
Niby się śmieję, ale nie wiem czy już z tymi zębami się do lekarza nie wybrać, niby miała robione badania w kierunku krzywicy i wszystko jest ok, już sama nie wiem

lena ??
ewela super masz z tymi pampkami... i to jeszcze te z ulicą sezamkową

Super zdjątka wszystkich dzieciaczków!:-)
Coś dawno magda_m się nie odzywała? Wiadomo co u niej? Coś przegapiłam... choć nie zawsze wam odpisuję to właściwie codziennie czytam, takie małe uzależnienie;-)
Dziękujemy wczoraj za pamięć;-);-) Jesteście kochane ;-)
emalia - jak tam dzień minął? Juz widzę... mam nadzieję że teraz szybko uda się uzyskać jakąś kaskę i tak najważniejsza teraz renta dla Oli. Ale to sprawnie da się załatwić. Sama jestem jej posiadaczką.
kasiek - kurcze rzeczywiście pech, ale może coś jeszcze z tego będzie.:-)
Z tymi włosami to się z nas nabijasz??

U nas nie dość że bezzębne to jeszcze właściwie łyse
Niby się śmieję, ale nie wiem czy już z tymi zębami się do lekarza nie wybrać, niby miała robione badania w kierunku krzywicy i wszystko jest ok, już sama nie wiem

lena ??
ewela super masz z tymi pampkami... i to jeszcze te z ulicą sezamkową

Super zdjątka wszystkich dzieciaczków!:-)
Coś dawno magda_m się nie odzywała? Wiadomo co u niej? Coś przegapiłam... choć nie zawsze wam odpisuję to właściwie codziennie czytam, takie małe uzależnienie;-)

chyba sie nie doczekam