reklama

Czerwiec 2010

Koriander-ja na 150 mleka daje jakies 3łyżki kaszki zeby dało rade przez smoczek pociągnąc, oczywiscie taki do kaszki.

Gosia-dobrze ze te cycuszki to tylko tłuszczyk,mi sie wydaje ze u Klary tez jest raczej sam tłuszczykbo gruczoły było by jednak czuć. Jeśli chodzi o przekłucie uszu to Klara pierwszy kolczyk zniosła ok, nie wiedziała co jej będą robić chwilkę zapłakała ale myślę że bardziej przestraszyła sie tego strzału...z drugim juz nie było tak łatwo bo jak tylko pani zblizała sie z pistoletem to Klara ciekawiła sie co to i wyciągała rączke wiec było to troche na siłe i po drugim płacz był ale moze z 10 sekund, wyszłysmy a ta od razu w wózku wariowała chciałą wstawać... pozniej przemyłam jej dwa razy utlenioną wodą i nic sie nie paskudziło.

U nas teraz paskudna pogoda mam nadzieje ze pozniej sie troszke rozpogodzi bo nie chce mi sie kolejnego dnia siedziec w domu.

reklama
Koriander-ja na 150 mleka daje jakies 3łyżki kaszki zeby dało rade przez smoczek pociągnąc, oczywiscie taki do kaszki.

Gosia-dobrze ze te cycuszki to tylko tłuszczyk,mi sie wydaje ze u Klary tez jest raczej sam tłuszczykbo gruczoły było by jednak czuć. Jeśli chodzi o przekłucie uszu to Klara pierwszy kolczyk zniosła ok, nie wiedziała co jej będą robić chwilkę zapłakała ale myślę że bardziej przestraszyła sie tego strzału...z drugim juz nie było tak łatwo bo jak tylko pani zblizała sie z pistoletem to Klara ciekawiła sie co to i wyciągała rączke wiec było to troche na siłe i po drugim płacz był ale moze z 10 sekund, wyszłysmy a ta od razu w wózku wariowała chciałą wstawać... pozniej przemyłam jej dwa razy utlenioną wodą i nic sie nie paskudziło.

U nas teraz paskudna pogoda mam nadzieje ze pozniej sie troszke rozpogodzi bo nie chce mi sie kolejnego dnia siedziec w domu.
U nas juz grzeje;)

Witaj:)

Cześć J
Ignaś zasnął a ja się zaraz zabieram za jakaś zupkę. Bo ja kwstanie to raczej mi nie pomoże J

Koriander Ignaś nie pokazuje że chce skorzystać z nocnika, wydaje mi się że to za wcześnie
Agi współczuję przeżyć Lbiedna Polcia
Gosia super gdyby to był tylko tłuszczyk Majusi J
Olavip dobrze że Jagoda taka dzielna na szczepieniu. Ja wczoraj dzwoniłam żeby zapisać małego na szczepienie to pierwszy wolny termin jest 30 sierpnia
Perfecta ale smaczny musiał być ten krupnika J
Kajdusia dobrze że to nie wasz ośrodek się palił

Nie robiłam jeszcze Ignasiowi morfologii i tak się zastanawiamczy nie powinnam.

Jutro jedziemy do moich rodziców na weekend i chyba z Ignasiem zostaniemy sobie na tydzień a Tomek wróci. Rodzice mieszkają na wsi więc tylko żeby pogoda dopisała J

Chyba jeszcze wypiję sobie z wami kawkę i dopiero się zabiorę za gotowanie J

Ostatnia edycja:
Cześć J
Ignaś zasnął a ja się zaraz zabieram za jakaś zupkę. Bo jakwstanie to raczej mi nie pomoże J

Koriander Ignaś nie pokazuje że chce skorzystać znocnika, wydaje mi się że to za wcześnie
Agi współczuję przeżyć Lbiedna Polcia
Gosia super gdyby to był tylko tłuszczyk Majusi J
Olavip dobrze żeJagoda taka dzielna na szczepieniu. Ja wczoraj dzwoniłam żeby zapisać małego naszczepienie to pierwszy wolny termin jest 30 sierpnia
Perfecta alesmaczny musiał być ten krupnika J
Kajdusia dobrzeże to nie wasz ośrodek się palił

Nie robiłam jeszcze Ignasiowi morfologii i tak się zastanawiamczy nie powinnam.

Jutro jedziemy do moich rodziców na weekend i chyba zIgnasiem zostaniemy sobie na tydzień a Tomek wróci. Rodzice mieszkają na wsiwięc tylko żeby pogoda dopisała J

Chyba jeszcze wypiję sobie z wami kawkę i dopiero się zabioręza gotowanie J

A ja gotuje i popijam:)
Dzisiaj gulasz z kaszą;)

U nas juz grzeje;)

wiem widziałam zazdroszcze...

jeszcze odnośnie kolczyków...nie powiem ile sie nasłuchałam w szpitalu jak klara spadła z łóżka na ten temat i na rtg i od pań na izbie przyjec mam nadzieje ze u nas w przychodni nie będą mi gadać.

Lena a Gaja jak zniosła przekłuwanie? Lekarze coś ci gadali?
U nas przekłuwanie ok chociaz kosmetyczka troche niezdara:)Ale ja jestem zadowolona ze jej przebiłam:)A co Ci gadaja???U mnie nie ma tematu z lekarzami:)
Lenka a ty na urlopie?
Nie ide na 14;)

moje dziecko dało mi wczoraj tak popalić że wymiękłam i musiałam wyjść na chwilę z pokoju i zoatawić go samego ryczącego żeby się uspokoić bo nie wyrabiałam już nocka tez do bani nie było godziny zebym nie wstawała do niego a teraz śpi ciekawe jak długo mam nadzieję że trochę pośpi bo znowu będzie maruda nie wiem chyba ta pogoda na niego tak działa

reklama
Dzień dobry ja się chyba tylko przywitam bo brak mi czasu

dziękujemy wszystkim za miłe komentarze odnośnie fotek moich maluchów ( doczytałam tak pobieżnie więc przepraszam że nie poodpisuje Wam może później mi się uda)

lecę wrzucic jakies pranko bo o dziwo dziś nie pada, a jak mój wróci od lekarza to jedziemy na zakupy

miłego dnia wszystkim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry