reklama

Czerwiec 2010

reklama
Udane jesteście:-D Gdybym miała córeczke to tez juz dawno przekula bym uszka:-)a ludzie zawsze będą gadać bo od tego maja języki:-D

My po czczepieniu!!!!!Moje chlopaki są zaje** nawet nie pisneli!!!!:szok: nic, jak by ich tam nie było..:szok: wszyscy w szoku że nieci były szczepione:-D
Wyniczki superaśne mamy:-)

a przez znajomości teściulka na 15 jedziemy na bioderka(bo gdybym poszła sama to byli by zapisani na wrzesień?):eek: a babka mówi, to ja Pana wnuki to mogę dziś zapisać, wcisnę ich bez kolejki:-D(i idziemy jako pirwsi:-D)he hehe co robia znajomosci:cool:

Wrócilismy ze spacerku! NAreszcie nie pada!!!! Pogoda wredna ale da się wytrzymać:) Chodzilibysmy sobie jeszcze ale mój syn był padnięty a on nie zasnie w wózeczku!:)
Muszę posprzątać a nie chce mi się jak jasna cholewcia:) Muszę konspekt przeczytac a nie chce mi się jak dwie jasne cholewcie!
O! Może se kawę wypiję !:tak::-p

U mnie dziś zaczęło padać, jak u was się wypogadza:-D
Izia Współczuję :*
Lena Jak zwykle nie wiem, o co chodzi:sorry: W każdym razie przytulam :*
Dorotka Ja dzwoniłam wczoraj w sprawie szczepienia, ale to była godz.9.30 i już miejsc nie było. Dziś P.obudził mnie o 7.30- zadzwoniłam i też już miejsc nie było. Jutro będę dzwonić o 7. Jeżeli wstanę tak wcześnie:laugh2: Dziś Emilka obudziła mnie o 10:-D
olavip, milusia Ciekawe, jak u nas będzie po szczepieniu (o ile się w końcu zapiszę;-)), bo niezbyt dobrze wspominam pierwsze szczepienia.
Agi Ucałuj Polcię od ciotki i powiedz, że była dzielna, a wyniki nie są złe:tak:
gosiagro To kiedy kupujesz Majusi pierwszy staniczek?;-):-D
kasiek Leżaczek już sprzedany? Ja w sumie nie wiem, czego się pozbywać. :sorry:Mamy mało miejsca, ale może w przyszłym roku postaramy się o drugie dziecko i wtedy łóżeczko, ciuszki, zabawki będą znowu potrzebne:sorry:
dziewczynki przepraszam ale ja nie bede skladac miesiecznych zyczen maluszkom, teraz bede zagladac raczej nieregularnie wiec nie chce jednym skladac innym nie, poza tym wydaje mi sie ze najwazniejsze to odliczac pierwszy rok, teraz nasze dzieciaki juz takie dorosle ze bedzie sie liczyc glownie urodzinki;-)
To i ja się pod tym podpisuję. Mam wyrzuty sumienia, że do tej pory składałam wybiórczo życzenia, bo nie zaglądam tu codziennie.:zawstydzona/y:
dorotka Też jeszcze nie robiłam Emilce żadnych badań. Nie widzę potrzeby.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry