Ola_fasola
Moderatorka
Lena albo takie uwagi jak taka mała i już ma kolczyki, troche za wcześnie albo że zobaczymy co będzie potem jak zacznie sie interesować i zje ble ble ble itd
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lena albo takie uwagi jak taka mała i już ma kolczyki, troche za wcześnie albo że zobaczymy co będzie potem jak zacznie sie interesować i zje ble ble ble itd
Masakra....u nas nic....wspólłczuję CiAle ja bym to olała jak zje to wysra
![]()

Gdybym miała córeczke to tez juz dawno przekula bym uszka:-)a ludzie zawsze będą gadać bo od tego maja języki
nic, jak by ich tam nie było..
wszyscy w szoku że nieci były szczepione
a babka mówi, to ja Pana wnuki to mogę dziś zapisać, wcisnę ich bez kolejki
(i idziemy jako pirwsi
)he hehe co robia znajomosci

W każdym razie przytulam :*
Dziś Emilka obudziła mnie o 10

Mamy mało miejsca, ale może w przyszłym roku postaramy się o drugie dziecko i wtedy łóżeczko, ciuszki, zabawki będą znowu potrzebne
To i ja się pod tym podpisuję. Mam wyrzuty sumienia, że do tej pory składałam wybiórczo życzenia, bo nie zaglądam tu codziennie.dziewczynki przepraszam ale ja nie bede skladac miesiecznych zyczen maluszkom, teraz bede zagladac raczej nieregularnie wiec nie chce jednym skladac innym nie, poza tym wydaje mi sie ze najwazniejsze to odliczac pierwszy rok, teraz nasze dzieciaki juz takie dorosle ze bedzie sie liczyc glownie urodzinki;-)