reklama

Czerwiec 2010

Jagoda zasnęła eeeeeeeeeeeee nareszcie.
dzisiaj mam takiego agresora,że bez kija nie podchodzić!!!
ale włączyłąm sobie uspokajającą muzik miłość szcześniaka i tolerancje i mam nadzieję,że mi przejdzie:)

reklama
Kajdusiu odezwij sie ze z wami wszystko ok!!!

dziewczynki przepraszam ale ja nie bede skladac miesiecznych zyczen maluszkom, teraz bede zagladac raczej nieregularnie wiec nie chce jednym skladac innym nie, poza tym wydaje mi sie ze najwazniejsze to odliczac pierwszy rok, teraz nasze dzieciaki juz takie dorosle ze bedzie sie liczyc glownie urodzinki;-)

Olavip a co to za muzik?
eagle ale masz sliczne slodkie cukiereczki, piekne rodzenstwo

ja dzis znowu po jezdzie, chyba w brzuchu jakiegos rajdowca mam bo nic dawno nie sprawialo mi takiej przyjemnosci jak prowadzenie auta
normalnie bym caly dzien mogla jezdzic

co do imienia to mamy kilka propozycji ale pewni nie jestesmy

zienć dybry!
zyrafka pokaż się no!
eagle potrafię jeszcze dachówkę układać:-Di płytki kłaść może pomogę;-)
kajdusia odezwij się!
agi jak morfologia?
gosia spoko powiedzą na wizycie że nic się nie dzieje ale sprawdzić warto:tak:
olimpia o co kaman z tą 4?:sorry2:
przypomniało mi się olimpia jak ty dajesz radę z taką gromadką?

Ostatnia edycja:
klementinka- moze ja też poczekam aż zaciążę i wtedy dokończe kurs, może z brzuchem lepiej wychodzi:-D:-D

ja pospałam chwilkę z Łukim, mały dalej śpi, jak wstanie to obiadek i spacerek.

U nas tak leje że ze spaceru nici :no:

Miki w poludnie spal 2h, z jedną pobudką:tak: w sumie udany dzien ;P zobaczymy jak dlugo, mogloby przestac padac to bysmy wyszli... ;]

lencja super ten stolik:)
eagle ajkie sliczne te zdjecie..:)
zyrafka obu Łukiemu szybko przeszłoi ucz go fotografiki:p
Olimpio no hej hej:)witamy

a z 4 u Olimpi pewnie chodzi że z pozostałymi dziećmi:) Bo przecież Igorek był jesli sie nie mylę 5 dzieciątkiem:)
Gosiagro jesli dobrze przeczytałam na szybko to miałaś iść do lekarza?jesli tak to powodzenia!

U nas tez leje cały czas... 5 minut spokoju i znów. Już mysała ze się przejaśnia a tutaj znów pada... i tak w kółko. Dobrze że rano złapaliśmy godzinke bez deszczu. Jaś śpi , ja krupniczek z pęczakiem , odrobiną mleka i mnustwem warzyw , pietruszką i koperkiem ugotowałam i czekam aż Hrabia wstanie by mu dać tą przepyszną zupinkę!:) Zdrowaaaaaaaaaaaaaaa :) bez WEGETY:) hehe Teściowie się musieli przyzwyczaić do zup bez wegety jak babcia w sanatorium:) bo ja z tym badziewiem nie gotuję:)
Zrobiłabym ruskie ale nie mam starych ziemniaków:(

Cześć
U nas średnio...morfologia taka sobie....Tzn płytki spadaja....ostatnio było 581tyś dziś juz 470tyś,,,,wiec ok....ale za to białe krwinki powyzej normy bo norma do 13.5 a polcia ma 17.....i ja już schizuje....Niby Lekarka stwierdziła że przez to ze ma katar i że miała 3 dni stresu i mega płaczu....bo najpierw przekulismy jej uszy...nie chcecie wiedziec co sie działo a potem przez 2 dni nie mozna jej było tek krwi pobrac....Była kłuta z osiem razy i krew nie chciała leciec w koncu drugiego dnia po kolejnych nieudanych probach...pani przebiła jej zyłe mega wielka iglą krew sie lała a ona ta kapiąca krew łapała w fiolkę....Nie chcecie wiedzieć jaki był ryk....Jak wyszłysmy to ja sie rozpłakałam i wyłam jak bóbr.....Hemoglobina i czerwone krwinki ok
\Także humor mam średni.....

Warszawianki, to co jakieś spotkanko w piatek?????

Agi - ja bardzo chętnie!!!! Kochana boże co to za pielęgniarka która dziecku krwi nie moze pobrać. Przeszłam to jak Jas był maleńki... Kochana ja bym tę pielęgniare ciepła to od razu częła by mysleć co robi... Kochana współczuję przeżyć. I nie martw sie bo to na pewno od tych stresów i infekcji !!!! Głowa do góry będzie dobrze Kochana!!!!

Ja jestm w szoku!!!!!!!!!!!!!!1 Jasiek zjadł wieeeeelki talerz mojego krupniku!!!! Nie wiem czy nie za duzo... by go brzuszek nie bolał.... Krzyczał i wyrywał mi łyżkę jak studziłam. Musiałam talerz schować bo by płakał że chce jeszcze a uwierzcie mi to miska nie talerz (bo na jednym nałozyłam i sobie i jemu) taki zwykły.... Jestem w szoku...:)

reklama
eagle słodkie zdjęcia
Agi spokojnie, lekarka ma rację że to przez katar.
Perfecta ja też jestem pielęgniarką i też nie zawsze udaje mi się zakuC czy pobraC krew czy to znaczy odrazu że jestem złą pielęgniarką?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry