reklama

Czerwiec 2010

My już po wizycie, według niego to nie są powiększone gruczoły, tylko tłuszczyk;-), ale dla świętego spokoju skierowanie dał;-) Ale uśmiałam się jak czekaliśmy na wizytę, był tam chłopczyk z 2 miesiące od niej młodszy, stali razem przy stoliczku i się nawzajem obserwowali, aż Majusia stwierdziła, że jego smoczek jej się bardzo podoba i próbowała mu go z ust wyrwać:-D:-D
A w ogóle to nauczyła się dawać buzi, i daje raz mamusi raz tatusiowi, jakie to słodkie:rofl2::rofl2::rofl2: a jak śmiesznie szeroko usta otwiera do tego buziaka:-D

zyrraffka - to ty już teraz tez możesz sie zabierać do roboty:-D

Lencja - jak się Nelci stoliczek podoba? my mamy z fishera i był zachwyt prze kilka dni a teraz głownie w kącie leży:sorry2:

Agi - współczuje ci ostatnich przeżyć:-( mam nadzieję, że ta morfologia to przez ostatnie przejścia. A przebijania uszu nie polecasz? jak się ucho goi? bo ja się zastanawiam czy Majusi nie przebić

perfecta - bo mamusi zupka to najlepsza jest!

Lenka - kto jak kto ale to ty na nasze posty o zdrowie Gai nie odpowiadasz;-)

eagle - udało się coś z remontu zrobić?

Ostatnia edycja:
reklama
A ja po piwku z koleznaka ale sie nagadalysmy i nasmialysmy, Kasiek wiem jak sie wczoraj czulas :-D

A wlasnie Kasiek jak glowa ? super ze laska kupi ten lezaczek, moze sie jeszcze zaprzyjaznicie?:-)
gosiagro ciesze sie ze to "tylko " tluszczyk ale Majusia nie ma go chyba az tak wiele?? A kiedy wizyta u endo?
Ewa nie doluj sie, spotkaj z dziewczynami, troche sie humorek poprawi!

Agi co za koszmar, az mnie ciarki przeszly jak to czytalam :(((( Biedna Polusienka :( Mam nadzieje ze wyniki sie poprawia, i ze to wina stresu..No i oby sie warszawskie spotkanie udalo!

eagle oj nadrabian stracone 1,5 roku bez piwek i drinkow przy filmie :))

ide poczytac co tam sa ciekawostki dzisiaj na bb:-p

Agi78 wpolczuje przejsc przy pobieraniu krwi, mi zawsze ciezko znalezc zyly bo mam strasznie pochowane ale nigdy nie zdazylo mi sie zeby ktos klul mnie 8 razy:szok:
rzeczywiscie te podwyzszone krwinki moga swiadczyc o infekcji a skoro ma katar to pewnie to to
a co sie dzialo przy przekluwaniu uszu?
Perfecta daj przepis na krupnik, nie jestem noga w kuchni ale krupnika nie umie gotowac, a moze tylko wydaje mi sie skomplikowany
a Jas tez go uwielbia, nie mogl sie oderwac od miski jak babcia zrobila

Gosia to by bylo swietnie gdyby to byl tylko tluszczyk, trzymam kciuki zeby tak bylo
Lena mam podobne odczucia co Gosia, od pewnego czasu ty nie odpowiadalas na posty;-)
Liza fajne dzieciaki

dziewczyny co to za lato? ja wszystko rozumie ale zeby padalo jak w pazdzierniku

klementinko pozwole i ja napisać Ci jak robie krupnik:-D
prostotka:tak:
Ziemniaczki kroję w kosteczkę, dodaje marcheweczki i inne warzywka, natke pietruszki, selera, koprku, doprawiam i dodaję oddzielnie ugotowana kaszę(mozna też razem gotować:tak:) no i smacznego:-)

cześć

kupiłam dzisiaj sobie bardzo mlodzieżowe ciuszki, hehe na starość mi odbija

gosiu- to był fałszywy alarm:-(:-(:-(nie ma @, jakieś plamienie było i się skończyło\
hehe, to Ci Majusia, mój też jak daje buzi to tak szeroko usteczka otwiera, czasem nawet mu nie mówię daj buzi, tylko sam mi daje, uwielbiam to. No widzisz tłuszczyk poprostu, pewnie w przyszłosci będzie miała piekny dorodny biust:-D:-D:-D

agi- rozszarpałabym te baby które tak pokłuły Polusie, biedactwo:((( co do wyników- to tak jest przy infekcjach i nie masz się czym martwić!

bardzo przepraszam ze nie odpisze wszystkim ale po pierwsze nie mam weny, po drugie czasu, może jeszcze coś w międzyczasie doskrobię:-)

Agi - współczuję przeżyć... bidulka nasza mała... a z przekłuciem uszek co się działo???

Gosiagro - no i widzisz, to tylko tłuszczyk ;) cieszę się bardzo ;)

Lena
- ja to się powinnam na Ciebie chyba gniewać, bo na moje posty rzadko kiedy odpowiadałaś :( (ostatnio)

Koriander - mnie bardzo często boli głowa, ale tak już jest przy migrenie... zawsze jak jedziemy gdzieś długo autem to boli... masakra... kupiłam sobie fajne leki na ból głowy w hiszpani, mocne ale puki co działają ;) nie wspomnę już jak jest na kacu :D

Perfecta
- krupniczek!!! MNIAM MNIAM!!! też poproszę o przepis bo nigdy nie robiłam ;)

Liza - ale masz super gromadkę!!! no i widzę że Mikuś już zaczyna chodzić, jaki zadowolony :) a Hania jaka opiekuńcza ;)

Jeśli chodzi o Olimpie i to tajemnicze +4, to już chyba zapomniałyście!!! Ona ma 5 dzieci!!! Jędruś jest najmłodszy ;)

Dziś non stop mieliśmy gości... jestem wykończona...

Ostatnia edycja:
Witam wieczornie :)
Przez tą pogode mialam kiepski humor, wiec wolałam nie pisac...ale juz mąż wrócił z pracy, to mi sie humorek poprawił :)
Nie dogonie was dzisiej, wiec przepraszam, ze nie poodpisuje.
Jutro mam nadzieje, ze bede na bierząco :)
Dobrej nocy wszystkim!! :)

klementinko pozwole i ja napisać Ci jak robie krupnik:-D
prostotka:tak:
Ziemniaczki kroję w kosteczkę, dodaje marcheweczki i inne warzywka, natke pietruszki, selera, koprku, doprawiam i dodaję oddzielnie ugotowana kaszę(mozna też razem gotować:tak:) no i smacznego:-)
ja tez wstyd sie przyznac nie potrafie robic krupniku. A te warzywka wrzucasz na wode czy na jakis wywar z mieska? mi sie zawsze krupnik kojarzy z jakims plywajacym miesem nie wiem czemu :-D

reklama
kasiek- własnie ja nie pamiętałam ze ona ma 5, jesusieńku powinna wszystkie nagrody swiata dostać

klementinka mój Łuki bardzo lubi krupnik ale ja nie robiłam nigdy, moja mama mu robi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry