gosiagro
Mama czerwcowa 2010
My już po wizycie, według niego to nie są powiększone gruczoły, tylko tłuszczyk;-), ale dla świętego spokoju skierowanie dał;-) Ale uśmiałam się jak czekaliśmy na wizytę, był tam chłopczyk z 2 miesiące od niej młodszy, stali razem przy stoliczku i się nawzajem obserwowali, aż Majusia stwierdziła, że jego smoczek jej się bardzo podoba i próbowała mu go z ust wyrwać

A w ogóle to nauczyła się dawać buzi, i daje raz mamusi raz tatusiowi, jakie to słodkie

a jak śmiesznie szeroko usta otwiera do tego buziaka
zyrraffka - to ty już teraz tez możesz sie zabierać do roboty
Lencja - jak się Nelci stoliczek podoba? my mamy z fishera i był zachwyt prze kilka dni a teraz głownie w kącie leży
Agi - współczuje ci ostatnich przeżyć:-( mam nadzieję, że ta morfologia to przez ostatnie przejścia. A przebijania uszu nie polecasz? jak się ucho goi? bo ja się zastanawiam czy Majusi nie przebić
perfecta - bo mamusi zupka to najlepsza jest!
Lenka - kto jak kto ale to ty na nasze posty o zdrowie Gai nie odpowiadasz;-)
eagle - udało się coś z remontu zrobić?

A w ogóle to nauczyła się dawać buzi, i daje raz mamusi raz tatusiowi, jakie to słodkie

a jak śmiesznie szeroko usta otwiera do tego buziaka
zyrraffka - to ty już teraz tez możesz sie zabierać do roboty

Lencja - jak się Nelci stoliczek podoba? my mamy z fishera i był zachwyt prze kilka dni a teraz głownie w kącie leży

Agi - współczuje ci ostatnich przeżyć:-( mam nadzieję, że ta morfologia to przez ostatnie przejścia. A przebijania uszu nie polecasz? jak się ucho goi? bo ja się zastanawiam czy Majusi nie przebić
perfecta - bo mamusi zupka to najlepsza jest!
Lenka - kto jak kto ale to ty na nasze posty o zdrowie Gai nie odpowiadasz;-)
eagle - udało się coś z remontu zrobić?
Ostatnia edycja:

najwazniejsza częsci 1min i 40sek