reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cześć J

Ignaś zasnął więc zrobiłam sobie kawkę i was podczytuję. Czekana mnie sterta prasowania ale co tam… nie zająć to nie ucieknie J

U nas piękna pogoda więc zapraszam do Szczecina, byłam już z małym 1,5 godz. w piaskownicy.

eagle powodzenia w remoncie, szykuje się dużo pracy i bałaganu przy tym, najlepiej jakbyś wyjechała na kilka dni z maluchami . Śliczne fotki :)

nadika super fotki z kociakami J

klementynka jaki już duży synek w brzuszku u ciebie Jimię wybrane?

Co do nocnika to ja sadzam Ignasia od 3 miesięcy i robi kupkę praktycznie tylko do nocnika. Nie zmuszałam go ale on lubi siedzieć na nocniku. Ma raczej stałe pory kupkowe więc jest łatwiej J siku zawsze z rana tez w nocnik

Kasiek fajnie że udało się coś sprzedać, głowa boli po wczorajszych drinkach??? Doczytalam że nie ma kaca :)

Zyraffka dobrze ze jesteś zadowolona z koloru Jmogłabyś się pochwalić zmianą Ja fotka Łukaszka prześliczna

Lencja Nelka urocza i piszczy podobnie do Ignasia J

Gosia trzymam kciuki za wizytę

Lizka super ze taka ładna noc, oby już tak małemu zostało

Agi jak morfologia Polci?

Buziaki dla 13 miesięczników;)

Ostatnia edycja:
dziewczyny moj maly strong men rozwalil kojec ( ten drewniany gigantyczny) szczebelki powyjmował, podstawa pękła przy drzwiczkach, wyjelismy drzwiczki, to pozostałe "sciany" ten popsuł, jestem wsciekla..........
lece do pracy milego dzionka mua i najlepsze zyczenia dla miesieczniaków;)

dziewczyny moj maly strong men rozwalil kojec ( ten drewniany gigantyczny) szczebelki powyjmował, podstawa pękła przy drzwiczkach, wyjelismy drzwiczki, to pozostałe "sciany" ten popsuł, jestem wsciekla..........
lece do pracy milego dzionka mua i najlepsze zyczenia dla miesieczniaków;)
Czy Ty kupowałaś u tego samego sprzedawcy co ja???? My jeszcze dodatkowo zabezpieczyliśmy te "zgiecia " taśmą by było bardziej satbilnie. I na dole mamy piankowy materac przywiazany w 4 miejscach z kazdej strony troczkami tak by się nie rozjeżdżał

W Łebie poważny pożar ośrodka wypoczynkowego, Kajdusiu, mam nadzieję, że u Was wszystko ok!
o Boze oby to jak najdalej od nich bylo! Mam nadzieje ze Kajdusia sie szybko odezwie!:szok:

mamakubulki niezly twoj strongman, albo jakis lichy kojec :sorry2:

dorotka to slicznie Ignas juz korzysta z nocniczka, a potrafi sam dac znac ze chce na nim usiasc?

emalia pamietam jak po smierci mojego taty jeszcze dlugo do niego byly telefony. Niemile uczucie :-( Mam nadzieje ze renta bedzie raz dwa

gosiu jak po wizycie??
zyraffka zdrowka dla LUkaszka, a gdzie twoje zdjecie krwistej czerwieni??

A jeszcze mialam napisac i ciagle mi uciekalo:

Klementinko gratuluje takiej dorodnej fasolki!! Lada moment bedzie wazyl kilogram :))) A pamietasz jaki Jasio byl malusi jak sie rodzil

mimi tobie tez gratuluje, mala wstydzioszka :-) milo poczytac o waszych fasolkach ze tak sie slicznie rozwijaja :tak:

Ostatnia edycja:
Łuki zasnął, ufff.
Już sie przeraziła, że ma kleszcza na skroni ale to jakiś paproch był, ale się zestresowałam...

Ja jem ogórki z fetą. Zaraz kawkę soie zrobię, kto się dołącza??
Upiekłam schabik, bedzie a kanapeczki:tak:
nie wyszła krwista czerwień na szczęście:)))))

lencja jaki ciekawy ten stoliczek:) szkoda ze ja takiego nie kupiłam, mam jakiś ale nie podoba mi się, zresztą Łukasz i tak z zabawek tylko samochodami się bawi

nie mam mi kto zdjęcia zrobić, jak zobaczycie ta krwistą czerwień to się uśmiejecie jaka "krwista" aż brązowa hehehe

ooo super mimi

dostałam słoik jagód dla Łukaszka:))

a ja wkońcu @ chyba dostanę bo dzisiaj mam jakieś palmienia :))))

Ostatnia edycja:
reklama
Tylko na momencik, już raz dziś zajrzałam i odpisałam, ale Emilka stanęła na przedłużaczu i odłączyła prąd :sorry2: A teraz lecę na zakupki, a śpiącego brzdąca zostawiam pod opieką taty :-)
Miłego dnia, zajrzę wieczorkiem, jak dziecię położę spać, a P. będzie w pracy.
eagle Rozczulające zdjęcia.
Kajdusiu Mam nadzieję, że to nie twój ośrodek. Ja się jednak nie wybiorę w tym tygodniu do Łeby, bo się okazało, że moja siostra leci już w piątek, a nie w sobotę. Znowu mi się daty pomieszały przez to, że loty są wieczorno-nocne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry