reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dzień Dobry!!!!
Pierwsza,,,,heeeeee!!!!!!!!!!!!
Nie wiem co dzieje się z Polcią w Polsce....W UK wstawała ok. 8.00 a tu 6.00 i myk ozy otwarte!!!! Oby po powrocie wróciła do starych nawyków.....

Dzień dobry ja się szykuję na kurs. Ciężki dzień ... Wczoraj z wrażenia chyba padłam o 21:30 :) Jaś dał pospać jak nigdy do 6:45:)
Uciekam AJ ŁIL MISS JU !!! SI JU EJTER ŁOLIGEJTER:)

Dzień dobry:-)

wczoraj padłam o 20:50 :szok::szok::szok: spacerek nie tylko Majusię ale i mnie wymęczył:-):-)
Madziu, Kacperku i Szymonku- jeszcze raz dziękujemy za towarzystwo:-)

cobra - cześć:-) gratki ząbków

eagle - fajnie, że klinika na razie niepotrzebna i oby tak zostało:tak: Wielkie gratki dla Tomusia:-)

zyrraffka
- skoro tu i tu jesteś sama to ja chyba też na twoim miejscu bym do Świnoujścia wróciła

Kasiek - udanych wakacji!!!!:-)

Perfecta, Ola, Agi - super, ze spotkanie udane. Luknęłam na zamknięty, śliczne zdjęcia, Jaś w raju:cool2: no ale mając takie pięknie kobitki u boku to się nie dziwię:-) mamuśki świetne:tak: oby więcej takich spotkań

nadika - udanego weekendu:-)

avena - cały dzień bez drzemki:szok: ma Igunia power:-)

Lena
- :-(:-(:-(

nadika - ja swego czasu siatkę tez oglądałam, ale teraz jakoś tak rzadziej, za to uwielbiam tenis:-)

Dzień dobry

u nas początek dnia udany, młodzieniaszek obudził sie o 5.50, dostał butle i o 6.30 poszedł jeszcze kimać, a ja z nim, ostatecznie wstaliśmy wszyscy o 8, tak więc szczęśliwi, wyspani :-) i do tego pogoda piękna słoneczko świeci....

To i ja się przywitam.
przez ostatnie dwa dni nie mogłam wejść na strone BB. Nie wiem o co kaman...

Gosia- dziękuję za pamięć. Spóźnione ale najszczersze życzonka rocznicowe!!!!!!!!!!!!!

Eagle- fajnie ,żę z mężusiem coraz lepiej ;)
Aga- Polcia chyba chce jak najwięcej czasu spędzić w plsce więc celowo soie dzień wydłużyła ;)

A ja dzisiaj będę wieczorem słomiana wdową. Po południu zawozimy Ole na wakcje do babci do wrocławia na 2 tyg a potem wieczorem Mąż jedzie na nockę na ryby. Wrrrr..... nie lubę być sama ;( Możę któraś chętna aby mnie odwiedzić ???

reklama
Witam,

Perfecta, Ola, Agi - fajnie, ze spotkanie sie udało :) Szkoda, ze nie miałam jak dotrzeć :(
cobra - gratuluje ząbków :)
Kasiek - już wyjechałaś? Udanych wakacji :) Humor Ci się poprawi, jak juz bedziesz na miejscu :)
Perfecta - powodzenia na kursie. Czekamy na relacje :)
zyrraffka - nie rób smaka na cole :P U nas stoi juz od miesiąca w lodówce, ale przez cukrzyce nie moge ani lyka :/

Od nas dzisiaj wyjeżdza 12-letni brat męża...ciesze sie bardzo, bo jednak dwa tyg to za dużo...brak intymności bardzo doskwierał ;)
Musze sie pochwalić, że we wtorek podpisujemy akt notarialny i działka będzie nasza :) jeeeee!!!!
Krystianek od paru dni jest marudny i masakra jest ze spaniem (umie 2 godz. płakać, marudzić i walczyć w łóżeczku), ale to przez ząbki - nie wiem ile tym razem na raz idzie, ale jeden już się przebił i to na pewno nie koniec.

Życze wszystkim miłego weekendu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry