reklama

Czerwiec 2010

reklama
My po wizycie Dziewczyn , Dziewczynek i Rodzynka !!!
Było na prawdę super !!!! Agi , Ola dziękujmy za wizytę!!! Nie zjadłyscie ciasta
:-p
Relacja foto to pewnie dziewczyny bo ja mało zdjęć robiłam:) bo Dziewczynki lesze aparaciki miały:)

hej
My też już w domciu.....
Perfecta, Ola - bardzo ale to bardzo dziekujemy za spotkanko.....Było naprawdę bardzo miło Was poznać.....Fajne z Was babeczki dziewczyny....a dzieciaczki nasze przesłodkie.....
Zaraz cos wrzuce na zamkniety......

cześć,

fajnie że spotkanko Wam się udało, no ale przecież nie mogło być inaczej bo z dziewczynami i dzieciaczkami z BB musi być fajnie :)

Lena współczuje przeżyć, napewno nie da się tego opisać :(

a my jutro z rana wkońcu jedziemy na weekend nad jeziorko, pogode zapowiadają fajną :) odezwie się jak wrócimy w niedzielę bądź w poniedziałek :)

Buziaki ;*

u nas trochę popadało ale poszliśmy nad jeziorko z psem żeby się wypluskał choć on skorzystał a co!
lena na pewno przygnębiający taki dzień :-(
mój syn też wrócił od kolegi bo pojechał sobie skuterem ale po powrocie zaraz było widać że coś nie tak jego kolega potrącił dzisiaj kobietę co prawda nic szczególnego się nie stało ale poobijani oboje i skuter połamany fakt nie z jego winy ale zapamięta i może trochę podziała im wszystkim na wyobrażnię:-(
widzę że tu dzisiaj jakieś spotkanko było idę podejżeć:tak::-)

czesc Laski ;)
ale mialam dzien, najpierw w pracy od 8 do 19, a potem jak wyszlam okazalo sie ze akumulotor mi sie rozladowal i nie moglam odpalic auta, w dodatku była mega burza, ale przy pomocy dobrych ludzi jakos dotarlam do domu, a teraz padam na twarz,
maz mnie wyciagal na kregle, (zalatwil nawet nianke, czyli mojego brata, ktory sobie zaprosil do naszego domu kilka osob i myslal, ze przy okazji zrobi impreze jak Kubuś bedzie spal) jestem oburzona!!!!!!! i tak wykonczona ze nigdzie nie ide, tym bardziej ze jutro na 8 do pracy, eh co za zycie....

zamowilismy pizze i wlasnie czekamy, nic nie jadlam jeszcze dzisiaj, taka moja dieta ze o 22 zdjem pizze grrr

mimi 31 tydz pewnie masz ładny brzuszek ;) zazdroszcze ;)

wszytskiego najlepszego dla miesieczniaków!

Cześć mamusie

Igunia dzisiaj po raz pierwszy nie zmrużyła oka przez cały dzień, jak zawsze o 13 idzie na 2 - 2,5 godzinną drzemkę tak dzisiaj strajk ogłosiła:dry: Ale za to kąpanko i spanko nocne o godzinę wcześniej i padła przy butli.

Gosiagro - kolejnych takich rocznic i jak najwięcej miłości:-) A tarta.....na sam widok ślinka cieknie

Liza - Iga też w nocy mleczko ciągnie

aisa80 - elo!! Jak tam budowa domku ??Pochwal się

cobra -siema:D

Agi, Ola, Perfecta - super że udane spotkanie, ciekawe jak Jasiek i dwie lale urzedowali, zaraz luknę na zamknięty

nadika
- udanego wypoczynku i pogody:-)

Lena - :-(:-(:-(

Wszystkim pierwszo-krokowcom wielkie gratki!!!!!!! Ale raczkowanie też jest cool
:-)

reklama
a ja miałam iśc spać ale oczywiście jako zagorzały kibic ogladam siatkówkę i się stresuje!!!!!!!!!!! piwko już wypite a mąz śpi :)
Jest wśród Was jakaś kibicka????? Dodam że oprócz siatkówki bardzo mnie kręci żużel!!! ach ten ryk silników :))))

izia ach te dzieci, dobrze że nic poważnego się nie stało, aż się boję pomyśleć co to będzie jak Natan dorośnie :)))
mama_kubulki o matko co za dzień!!!!
avena no to ładnie Iga wytrzymała, tyle czasu bez spania wow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry