reklama

Czerwiec 2010

to więc mam chwilkę to napisze co u nas ( z góry przepraszam że Wam nic nie poodpisuję ale obawiam się ze tyle free czasu to nie mam i maluchy zaraz wstaną)

co do remontu to tak ściana już wyburzona i sufit też już rozebrany , z dziurą na drzwi sie jeszcze wstrzymujemy jakiś tydzień może półtora do czasu jak przyjadą nowe drzwi, w tygodniu muszę domówić 1-2 szafki, zakupić zlewozmywak, panele i luksfery
miałam zrobic wczoraj fotkę jak tragicznie to wszystko wyglądało ale nie mogłam w tym bałaganie doszukac się aparatu a nie pomyślałam żeby zrobic telefonem

a i co męża po wczorajszej wizycie dostał nowe, kolejne tabletki na umiarowienie i byc może w najbliższym czasie klinika nie będzie potrzebna:-)

na koniec sie chwalę Tomek potrafi już sam przejść cały pokój tj jakieś 4-5 metrów:-)

reklama
cześc Cobra:p
edit eagle Ty też witaj:)
cześć
cześć eagle, jak się wyremontujesz to mozesz w październiku do mnie wpaść poremontować, bedziesz już miała wprawę :)

coś mnie głowa zaczęła bolec, nawet chyba nie mam żadnego proszku :((
ha ja tylko nadzoruję żeby było po mojemu i objaśniam jaki ma być efekt końcowy, a jak to bedzie zrobione to już nie moja bajka:-D

i koniec robaki wstały

cześć Cobra, jak tam Kubusiaczek??? co u Ciebie, jak sobie radzisz, jak się mieszka z koleżanką?
w koncu sie zabki ruszyly i ma juz 6,a mieszka sie roznie,zalezy od humorow naszych ;p

cześć cześć

ha wiedziałam kiedy zaglądnąć

Cobra witaj babo:-)

czesc:D chcialabym kartke od ciebie ;p ale nie mam skrzynki pocztowej , i nie wiem co listonosz by mial z nia zrobic:(

cześc Cobra:p
edit eagle Ty też witaj:)

czsc:D

super, poprostu super, mąż kończy o 18 zamiast o 14 i pewnie w nocy bedzie, wyć mi się chce, co za dzień do d**** cholerny kurs, muż mam dosyć

cobra to gratuluję ząbków, my też mamy 6 i chyba ida kolejne, bo Łuki marudny i ślinotok pełna parą

zastanawiam się czy nie wrócić do Świnoujścia i tak jestem tu sama z Łukaszem i tak a tam chociaż mam znajowmych, rodzinę męża i zawsze mogłabym się z kimś spotkać żeby nie oszalec i jak mąż by wracał to więcej prywatnosci byśmy mieli i on by sie lepiej czuł bo u moich rodziców się krępuje. rodzice nawet jak sa to i tak za wiele mi nie pomagają

huraaaa, jednak puścili mężą normalnie i zaraz wyjeżdza:))

Ostatnia edycja:
w koncu sie zabki ruszyly i ma juz 6,a mieszka sie roznie,zalezy od humorow naszych ;p

czesc:D chcialabym kartke od ciebie ;p ale nie mam skrzynki pocztowej , i nie wiem co listonosz by mial z nia zrobic:(
gratulujemy ząbków a z kartką nie ma problemu
aaaaa i dziękuję za kartkę znad morza
super, poprostu super, mąż kończy o 18 zamiast o 14 i pewnie w nocy bedzie, wyć mi się chce, co za dzień do d**** cholerny kurs, muż mam dosyć

cobra to gratuluję ząbków, my też mamy 6 i chyba ida kolejne, bo Łuki marudny i ślinotok pełna parą

zastanawiam się czy nie wrócić do Świnoujścia i tak jestem tu sama z Łukaszem i tak a tam chociaż mam znajowmych, rodzinę męża i zawsze mogłabym się z kimś spotkać żeby nie oszalec i jak mąż by wracał to więcej prywatnosci byśmy mieli i on by sie lepiej czuł bo u moich rodziców się krępuje. rodzice nawet jak sa to i tak za wiele mi nie pomagają

huraaaa, jednak puścili mężą normalnie i zaraz wyjeżdza:))
super że jednak mężus w drodze i pewnie znikniesz na trochę;-)

cos miałam napisac jeszcze ale zapomniałam co, taka straszna burza przed chwilą u nas przeszła, matko dawno takiej nie było

no dziewczyny, czas na jakis (foto)reportaz spotkaniowy :))))) Jak sie udaly dzisiejsze randki?:-D czy cos sie z tego wykluje? :-p

eagle super ze maz dostal leki i bedzie w domku, niech szybko sie wszystko unormuje! Brawo dla Tomusia!!

cobra zrobice sobie skrzynke z jakiejs puszki blaszanej namaluj kwiatki i pszczolki na pewno listonosz bedzie zachwycony i chetnie ja przetestuje :-)

Ostatnia edycja:
Ale u nas pogoda do bani... tylko wyszłam z małym i nie wiadomo skąd zaczęło lać... masakra

A pakowanie w obecności dziecka mija się z celem... :(

Do tego na sam wyjazd, dostałam okres... WHY???

:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry