reklama

Czerwiec 2010

aaaaaaaaaaa sobie weszlam z postanowieniem ze dzis dzien zero kalorii a tu gosia wbila mi noz prosto w samo serce (a raczej zoladek) :szok::-(:-D

gosiu przepiekne!!! Najdlam sie nasycilam i nawachalam wirtualnie, maz musial byc w siodmym niebie :)) Ciesze sie ze wieczorek byl udany, oby kazdy taki byl bo trzeba swietowac swoja milosc codziennie ! :-D

Perfecta wycaluj od nas najslodsza i prawie najmlodsza czerwcoweczke!!!!! I jej mamusie tez - podwojnie bo jest troche wieksza i starsza!! Ale fajno wam buu ja tez chce!

dorotka i Liza zapomnialam wam pogratulowac dumne mamusie pierwszych kroczkow!! Jak idzie maluszkom?? Pochwalcie sie jakimis zdjeciami, mnie do tej pory pierwsze kroki wzruszaja, i chyba juz zawsze beda :-D

eagle i jak sciana, udalo sie wyburzyc? :-)

reklama
aaaaaaaaaaa sobie weszlam z postanowieniem ze dzis dzien zero kalorii a tu gosia wbila mi noz prosto w samo serce (a raczej zoladek) :szok::-(:-D

przeplasiam;-);-)
ja też mam takie postanowienie na najbliższe dni:-p:-p już dosyć tych szaleństw:sorry2::sorry2:
udało nam się w końcu obejrzeć Black Swan, pamiętam, że kiedyś polecałaś, no no warte zobaczenia:tak::tak:

Cześć Dziewczyny....
Ja tylko na chwilke. Podczytuje, ale nie mam weny pisać.

Basia zdrowa. Coraz więcej wywija. Jest bystra. Rozumie bardzo dużo już co się do niej mówi. Idziemy jeść, albo inne tego typu zwroty ma opanowane :) Robi sie coraz bardziej komunikatywna.
Od wrzesnia lub pazdziernika wracam do pracy, ale jeszcze czeka nas przeprowadzka.
Takze mamy urwanie glowy.

Pozdrawiam wszystie dzieciaczki.

setna:-D

Jasiek padł zaraz po kąpieli:) A zgapiłam od Majuśki kaszkę do mleczka i wypił wszystko !!!!! Oczywiście przez sen:)
Dziewczyny takie głupie pytanie mam do Was. Czy odbijacie jeszcze dzieci ??? Bo ja odbija i po porannej mlecznej uczcie i po wieczornej... Nie wiem tylko czy ja jakaś dziwna nie jestem czasem dlatego pytam:-D:tak:
:-D:-D:-D Właśnie sobie próbowałam wyobrazic jak Milusia odbija blizniaki:) Nie potrafię sobie wyobrazić:):-) Nie mówiąc już o równoczesnym karmieniu:)
ja swoich nie odbijam od kad skończyli jakies 3miesiące:-D;-) a karmienia sa na zmanę, który bardziej beczy je pierwszy:-D a drugi w tym czasie dostaje coś co może sam zjeść, co żeby mi 2 na raz nie wyli:-D
Pychaaa:) JES PLIS ORAJT:P
Kochana jak Ty masz czas na to wszystko???? toz to żywioł nie kobieta:) Chylę czoła!!!!!
Ja to w przetworach noga jak nie wiem:-) Gotowac potrafić a peklować i dżemować lub marmeladować nie potrafiić:wściekła/y: Zawsze wszystko zarasta pleśnią :tak:
mi też nie zawsze wszystko wyjdzie, ale nie ma kucharki, ktorej nigdy nic sie nie przypali;-)
dziś może zrobię korniszonki, bo małosolnych ostatnio tyle zrobiłam że jeszcze jemy:-):eek: (miód z mleczy też już na zimę jest:-D)
To dzisiaj mamy dzień spotkań dzieci czerwcowych:-):-)
taaaaaaaa:wściekła/y:tylko z nami nikt się nie spotyka:zawstydzona/y::-D

mam plam zabrać bliźniaki na samochodziki(te do których sie wrzuca monete i se w miejscu jeżdżą w górę i dół):-) a mama mówi żę ja będę mieć wiekrzą radochę niż oni:-D

kończę bo Kuba złaśnie rozebrała pilota:-p...

cześć dziewczyny

U nas pada od rana... niecierpię takiej pogody :( ale od jutra ma być gorąco więc mam nadzieję że tak właśnie będzie.

warszawianki- milego spotkania :) szkoda że ja nie mam z kim się spotkać :(

Ignaś dziś też zrobił kilka kroków ale myślę że jeszcze sporo czasu uplynie zanim sie do tego przekona bo na razie raczkowanie mu wystarcza :)

Już prawie nas spakowałam bo jedziemy do rodziców a Ignaś chrapie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry