koriander
Fanka BB :)
aaaaaaaaaaa sobie weszlam z postanowieniem ze dzis dzien zero kalorii a tu gosia wbila mi noz prosto w samo serce (a raczej zoladek)
:-
-D
gosiu przepiekne!!! Najdlam sie nasycilam i nawachalam wirtualnie, maz musial byc w siodmym niebie
) Ciesze sie ze wieczorek byl udany, oby kazdy taki byl bo trzeba swietowac swoja milosc codziennie ! 
Perfecta wycaluj od nas najslodsza i prawie najmlodsza czerwcoweczke!!!!! I jej mamusie tez - podwojnie bo jest troche wieksza i starsza!! Ale fajno wam buu ja tez chce!
dorotka i Liza zapomnialam wam pogratulowac dumne mamusie pierwszych kroczkow!! Jak idzie maluszkom?? Pochwalcie sie jakimis zdjeciami, mnie do tej pory pierwsze kroki wzruszaja, i chyba juz zawsze beda
eagle i jak sciana, udalo sie wyburzyc? :-)
:-gosiu przepiekne!!! Najdlam sie nasycilam i nawachalam wirtualnie, maz musial byc w siodmym niebie

Perfecta wycaluj od nas najslodsza i prawie najmlodsza czerwcoweczke!!!!! I jej mamusie tez - podwojnie bo jest troche wieksza i starsza!! Ale fajno wam buu ja tez chce!
dorotka i Liza zapomnialam wam pogratulowac dumne mamusie pierwszych kroczkow!! Jak idzie maluszkom?? Pochwalcie sie jakimis zdjeciami, mnie do tej pory pierwsze kroki wzruszaja, i chyba juz zawsze beda

eagle i jak sciana, udalo sie wyburzyc? :-)

Zawsze wszystko zarasta pleśnią
(miód z mleczy też już na zimę jest