reklama

Czerwiec 2010

reklama
obstawiam że zęby moze spróbuj dziąsełka posmarować
chyba jednak nie bo dzisiaj już był innym dzieckiem co prawda spał dopiero do 16;30 do 17;00 przez cały dzień nic no oprócz tej drzemki rano ale ta to przez nockę była więc jej nie liczę no i przed chwilą zasnął bez problemu więc nie wiem co jest grane że ma takie jazdy nieraz

czesc laski, ja po pracy wypompowana totalnie eh

gosia wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!

milusia jej, ale jestes zorganizowana, kiedy masz czas na przetwory? ja przy jednym dziecku nie mam czasu posprzatac w domu, nie mowiac o gotowaniu eh jestes moim idolem:) Liza Ty też podziwiam Was dziewczyny!!!!!!!!

koriander niezly sposob na bol głowy, musze wyprobowac moczenie nog ;)
dorotka moj Kuba eszcze tez nie smiga, zrobi kilka kroków i zaraz łapki na podłoge i raczkuje, jakos mu wygodniej, a chodzi jak sie czuje bezpiecznie trzymajac moja reka ;)
zyraffka głowa do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!! dasz rade, jestes dzielna mamusia :)

Ostatnia edycja:
Jasiek padł zaraz po kąpieli:) A zgapiłam od Majuśki kaszkę do mleczka i wypił wszystko !!!!! Oczywiście przez sen:)
Dziewczyny takie głupie pytanie mam do Was. Czy odbijacie jeszcze dzieci ??? Bo ja odbija i po porannej mlecznej uczcie i po wieczornej... Nie wiem tylko czy ja jakaś dziwna nie jestem czasem dlatego pytam:-D:tak:
:-D:-D:-D Właśnie sobie próbowałam wyobrazic jak Milusia odbija blizniaki:) Nie potrafię sobie wyobrazić:):-) Nie mówiąc już o równoczesnym karmieniu:)

Kubulkowa Mamusiu - Ciepły z chłodnym prysznic naprzemienny a potem miska z zaparzonym rumiankiem i sol do stóp jak masz a jak nie to 2 łyzki morskiej a jak nie amsz to 2 łyżki zwykłęj:) I powinno zmęczenie przejść )

....................................................... A jak nie to spać!:-D

Hejka
Ja na chwilkę bo siedzę u szwagierki i chciałam się spytać czy jutro jakaś warszawianka chce sie spotkać....????Bo będziemy u nich tylko do jutra więc jak będziemy wracać do Siedlec to mogłabym sie gdzieś w Warszawie zatrzymać na jakimś krótkim spacerku....jakby która reflektowała.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry