reklama

Czerwiec 2010

reklama
Zróbcie sobie te 7 sloików teraz i akurat do wrzesnia juz powinny byc dobre i jak wam zasmakuje to zrobicie wiecej a we wrzesniu ogorki są tansze ;-)
Dobra idziemy trzeci raz na dworek:-) trzeba korzystac

Wiecie że u nas w mieście raz w roku wyłączają ciepła wodę na tydzień żeby zrobić jakąś tam konserwacje??? mówię Wam że czuję się jak bym się cofnęła w czasie... non stop w wielkich garach grzeje wodę a to do mycia naczyń, czy do kąpieli... masakra... właśnie czekam żeby się nagrzała bo chciałabym się wreszcie wykąpać jak człowiek...

Wiecie że u nas w mieście raz w roku wyłączają ciepła wodę na tydzień żeby zrobić jakąś tam konserwacje??? mówię Wam że czuję się jak bym się cofnęła w czasie... non stop w wielkich garach grzeje wodę a to do mycia naczyń, czy do kąpieli... masakra... właśnie czekam żeby się nagrzała bo chciałabym się wreszcie wykąpać jak człowiek...
w toruniu tez tak robia, tylko teraz chyba juz na jeden dzien, jak mieszkalam to latem zawsze na 2 tyg wylaczali:-D

znalazlam w necie cos o migrenach, nie mam pojecia czy to dziala ale o moczeniu nog mama mi kiedys wspominala

Witam. Często dokucza mi ból głowy. Jest to niezwykle męczące. Czasami, kiedy boli mnie głowa, nie jestem w stanie iść do pracy. Nie chcę brać tabletek. Ostatnio znalazłam dobre sposoby na ból głowy. Postanowiłam się nimi z wami podzielić.

Migrena ustąpi, jeśli wypijesz napar z melisy, mięty i kozłka lekarskiego. Pomocne będą też inne zioła, np. chmiel, szałwia i niepokalanek.

Wśród różnych sposobów na ból głowy najbardziej lubię masaż głowy i karku. Masowanie delikatnymi, okrężnymi ruchami usuwa napięcie i pomaga pozbyć się tej nieprzyjemnej dolegliwości.

Kiedy boli głowa, polecam zamoczyć nogi w bardzo ciepłej wodzie, a na czoło przyłożyć zimny kompres. Migrena zniknie jeśli pobudzimy do pracy układ krwionośny.

gosiagro kochanieńka wszystkiego dobrego dla Was, cieszcie sie każdą wspolnie spedzona chwilą;-) a owoc Waszej milości niech się zdrowo chowa:-):rofl2:

czy jest cos czego ty nie potrafisz??? Jak ja mialam 20 lat to potrafilam wybrac jedynie sloik z polki w sklepie :-D
:-D odjeła mi lat jaka:-p kochanie mi już 22 idzie:-D w sumie to nie wie :-D tak ogólnie to chyba wszystko zrobię(jak miałam 10 lat to sama potrafiłam zrobic obiad)

kasiek o kurczę trudno bez ciepłej wody jak ktoś ma na bierząco, ja muszę rozpalić w centralnym żeby mieć ciepłą:eek:

Liza
jestem tego samego zdania:tak: wystarczy chciec a wszystko mozna zrobić:tak: tak samo z pracą, jak ktos chce pracować to pracę na pewno znajdzie:-p

Koriander - dziękuję! o kompresie zimnym słyszałam i zaraz właśnie się położę i przyłożę a żeby nogi zamoczyć to znów musiałabym grzać wodę... grrr, chyba pakowanie poczeka do jutra :(

Gosiu Kochana !!!
Jubilatom Boże stróż,
Życie z najpiękniejszych róż!
Dużo szczęścia, własnej chatki,
I tytułu mamy, tatki.
Byście mieli tyle dziatek,
Ile razem macie latek.
Małe grube i pyskate
niech pilnują swego tatę,
by nie zamknął ich na kłódkę,
sam nie poszedł zaś na wódkę
:-D
W 4 rocznicę ślubu
W Wasze Kwiatowe Gody
życzę Wam aby
płomień waszej miłości
nigdy nie słabł,
a Wasze dzieci
chowały się szczęśliwie
w jego cieple i blasku.
Niech dobry los się kłania w pas...
Sto lat, sto lat jeszcze raz!
Niech ten Jubileusz , milowym będzie kamieniem
Czekam następnych Z wielkim w sercu wzruszeniem.

cze sc!

Ja padnięta po całym dniu, przejażdżka busem do Świnoujścia to masakra. Łukasz się wiercił nie do opanowania był, upociłam się i zmachałam, ledwo żyłam. Zebranie w żłobku jak to zebtranie- pierwsze zdanie o pieniądzach oczywiście. Niedawno wróciliśmy,s zwagier nas przywiózł. Łukasz w dzień spał tylko pół godziny i chyba ze zmeczenia i pewnie też przez katar i zęby nie mógł zasnąć i 3/4 drogi płakał biedny. Teraz śpi, bez kąpieli w ciuchach :/
ja jem kolacyjke- tuńczyka w brzoskwiniach.

Wybaczcie że tylko poczytam i nie odpisze ale 6 stron dla mnie dzisiaj to o 7 za dużo:-D:no:

reklama
moje dziecko dało mi wczoraj tak popalić że wymiękłam i musiałam wyjść na chwilę z pokoju i zoatawić go samego ryczącego żeby się uspokoić bo nie wyrabiałam już nocka tez do bani nie było godziny zebym nie wstawała do niego a teraz śpi ciekawe jak długo mam nadzieję że trochę pośpi bo znowu będzie maruda nie wiem chyba ta pogoda na niego tak działa
obstawiam że zęby moze spróbuj dziąsełka posmarować

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry