reklama

Czerwiec 2010

ładna pogoda powrócila to i ruch zelżał ;-)

Miki juz zjadł pomidorową ze smakiem, doprawil ziemniaczkami :dry:

koriander ja wstawialam filmik z pierwszymi kroczkami mikolaja, ale jeszcze jak mi sie uda to nagram:-) i wam wstawie

reklama
cześć!

nie wiem co dzisiaj gorsze pogoda czy humor mojego synka:eek:

kasiek- kochana dziękuję za pamięć ale po wczorajszej wycieczce z Łukaszem busem odechcaiło mi sie innej formy komunikacji niż samochód.

perfecta- ja już dawno nie odbijam, dzieci teraz sa na tyle ruchliwe ze same pozbywają się powietrza.

koniczynka-- współczuje zguby, co za pech:-(

gosiu- wiem, ze po jakimś czasie będę zadowolona z żłobka bo warunki są dosyć dobre, Łukasza sala bedzie wyremontowana i będą nowe meble, sprzęty i zabawki, mam nadzieję ze opieka też bedzie dobra ale je się strasznie boję początków, wczoraj tyle sie napłakałam, 2 godziny zasnąć nie mogłam, nie wiem jak to będzie, mój Łuki taki wrażliwiec jest :-(:-(:-(:-(
co do brzoskwiń to ja bardzo lubię już od dawna, brzoskwinie z puszki nadziewane pasta z tuńczyka (tuńczyk z puszki z twarożkiem) a że nie mialam czasu na zakupy a to miałam w lodówce więc taka uczta heheh

ale macie fajnie dziewczyny, takie spotkanka a ja sama w tej dziurze, na szczęście dzisiaj mąż przyjeżdza

milusia- mój uwielbia te samochody i mógłby cały dzień na nich spędzić, tylko ja nie wrzucam pieniążka bo Łukasz się boi jak sie ruszają, tylko czaekać aż ktoś nas pogoni:-D:-D:-D:-D

gratuluję wszystkij pierwszych kroczków

Łukasz coraz częsciej chodzi za jedną rączke ale w drugiej koniecznie musi coś trzymać:-)

zupka się gotuje, Łukasz śpi a ja piję kawkę, lubię taką chwilę ciszy, uwielbiam

reklama
cześć eagle, jak się wyremontujesz to mozesz w październiku do mnie wpaść poremontować, bedziesz już miała wprawę :)

coś mnie głowa zaczęła bolec, nawet chyba nie mam żadnego proszku :((

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry