reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kasiek a jak zdrowko? bo w Irlandii wieje, pamietaj zeby wziac szaliczek:-p U nas tez strasznie drogie loty do Irlandii, nie wiem czemu, a chcemy sie wybrac odwiedzic przyjaciol juz od dawna :-( A kiedy lecicie?? moze sie zgramy jakos? :-)

gosiu plan jest taki, ze Lila ustala plan :-) Jak bedzie grzeczna i slodka to jedziemy do oporu, jak bedzie marudzila na maksa to bedzie duzo przystankow. Nocleg to na pewno bo ja sama nie przejade 1100km zwlaszcza ze to pierwszy raz..

Koriander - nie ma problemu, możemy się razem wybrać!!! My to tak z dnia na dzień planujemy... jeśli teściowa zostanie z małym to nawet w ten weekend, bo kuzyn ma wolne ;) no i my lecimy do Cork, a Wy gdzie macie znajomych?

w dublinie :laugh2: to sie troche rozminiemy :-) ale my raczej dopiero we wrzesniu, do Angli tez sie wybieramy, a tam nie macie znajomych> bo do jukeju to bilety akurat tanie jak barszcz..

w dublinie :laugh2: to sie troche rozminiemy :-) ale my raczej dopiero we wrzesniu, do Angli tez sie wybieramy, a tam nie macie znajomych> bo do jukeju to bilety akurat tanie jak barszcz..

Tak się składa że się wybieramy!!! chcemy tam lecieć "na zakupy"... hehe!!! Mam znajomych, ale raczej polecimy na pałę, jakiś hotelik gdzieś w Londynie, shopping i do domciu!!! ;)

Chętnie!!! do tej pory byliśmy w Amsterdamie tylko na lotnisku! miło by było zwiedzić to cudowne miasto i odwiedzić wspaniałych ludzi!!! :)

Muszę pogrzebać w necie jakie tam sklepy macie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry