reklama

Czerwiec 2010

reklama
Mike dobre wiadomosci ale trzymamy kciuki za Amelke dalej a jak filip dalej choruje czy juz lepiej??

ale porozmawialyscie dzis o jedzeniu.... az slinka cieknie:))

u nas dalej pogoda do bani co za lato ratuuuuuunku

czesc dziewczyny ;)

bylismy juz drugi raz na basenie z Kubusiem, ale było super,a jaki zmęczony biedak wrocił ;))))))

poszlam dzis do tej fryzjerki, ktora mi robila ta nieudana trwala(pamietacie?) pytalam, czy moglaby mi to jakos poprawic, powiedziala zebysmy podciely włosy wtedy beda sie bardziej krecic, ale niezbyt to pomogło, bo dalej mam siano na głowie! zrobila mi jeszcze koloryzacje i kazala zaplacic 190 zł (za ciecie i kolor) zwykle płaciłam 150 za kilka kolorów, a teraz był tylko jeden ;) ale juz sie nie chcialam kłócić, bo to w sumie znajoma, jestem taka ciota ze zaplacilam

a teraz mama mi powiedziala, ze powinnam isc do niej z reklamacja i powiedziec zeby mi poprawila trwala albo oddala kase, jak myslicie, jakos tak glupio mi sie kłocic, ale dzisiaj to najprawde przegiela z kasą

w dodatku nie miala zmywacza i pol czola i ucha mam zabrudzone farba, czym to zmyć?

koriander moge sie wprosic tez na shoping? ;) a kiedyś byłam już w Amsterdamie i najwieksze wrazenie zrobila na mnie dzielnica czerwonych latarni ;)

milka hehehe na razie Kubus tylko słuchał, ale juz moj tata powiedzial ze pianino na niego czeka, bo ani ja, ani moj brat nie chcieliśmy zbytnio grac ;) chodzilam z 5 lat na lekcje gry na fortepianie, a teraz umiem zagrac tylko "wlazł kotek" i "panie Janie..." ;)

gosiagro teraz przerwa 3 tyg miedzy chemiami, a potem znow wlew przez 5 dni i autoprzeszcep, , pliz trzymajcie kciuki ;)

mama kubulki, widzisz a jej nie jest głupio kasę brać, jeszcze za podcięcie, które miało przecież poprawić nieudaną trwałą, śmiechu watre, ja bym się kłóciła tym bardziej ze to znajoma:)

cieszę się ze wypad na basen udany:)

czesc dziewczyny ;)

bylismy juz drugi raz na basenie z Kubusiem, ale było super,a jaki zmęczony biedak wrocił ;))))))

poszlam dzis do tej fryzjerki, ktora mi robila ta nieudana trwala(pamietacie?) pytalam, czy moglaby mi to jakos poprawic, powiedziala zebysmy podciely włosy wtedy beda sie bardziej krecic, ale niezbyt to pomogło, bo dalej mam siano na głowie! zrobila mi jeszcze koloryzacje i kazala zaplacic 190 zł (za ciecie i kolor) zwykle płaciłam 150 za kilka kolorów, a teraz był tylko jeden ;) ale juz sie nie chcialam kłócić, bo to w sumie znajoma, jestem taka ciota ze zaplacilam

a teraz mama mi powiedziala, ze powinnam isc do niej z reklamacja i powiedziec zeby mi poprawila trwala albo oddala kase, jak myslicie, jakos tak glupio mi sie kłocic, ale dzisiaj to najprawde przegiela z kasą

w dodatku nie miala zmywacza i pol czola i ucha mam zabrudzone farba, czym to zmyć?

koriander moge sie wprosic tez na shoping? ;) a kiedyś byłam już w Amsterdamie i najwieksze wrazenie zrobila na mnie dzielnica czerwonych latarni ;)

milka hehehe na razie Kubus tylko słuchał, ale juz moj tata powiedzial ze pianino na niego czeka, bo ani ja, ani moj brat nie chcieliśmy zbytnio grac ;) chodzilam z 5 lat na lekcje gry na fortepianie, a teraz umiem zagrac tylko "wlazł kotek" i "panie Janie..." ;)

gosiagro teraz przerwa 3 tyg miedzy chemiami, a potem znow wlew przez 5 dni i autoprzeszcep, , pliz trzymajcie kciuki ;)

Kochana najlepiej zmywa płyn do trwałej ale przypuszczam że nie masz go w domku.:) drugim skutecznym środkiem jest zwykły popiół z papierosów. Musisz sie uśmiechnąc do jakiegoś palącego. bierzesz na szmatkę nawilżoną i wcierasz ,. potem trzeba zmyc wodą. Ja bym się nie dała kochana z tą twałą... Moim zdaniem bardzo nie fair sie zachowała ta kobieta. Jeżeli podcięcie nic nie dało to już tylko cierpliwości Ci została niestety i duzo odżywki. Pamiętasz o szamponie i odzywce. Kup sobie na pewno łatwiej bedzie Ci je "okiełznać" Spróbuj jeszcze 2 razy w tygodniu położyc sobie maske zrobioną własnoreęcznie
Potrzeba:
żółtko jajka
sok z połowy cytryny
2 łyżki oliwy z oliwek
Kochana wetrzyj to we włosy i skórę glowy , nałóż sobie czepek foliowy lub zwykłą reklamówkę owiń ręcznikiem i 30 minut sobie pochodz w takim kompresie. Póżniej porządnie spłucz i umyj włosy ale raz nie dwa::)
Włosy sie nawilżą i przedew wszystkim wzmocnią

....... Ale się namądrzyłam :)
Ide lulu Dobranoc Ewryłan !

ale dzisiaj smaka narobiłyście niedobre:no::-D
mike super że jak naeazie z małą ok oby tak dalej:tak:a jak Filipek?
mama kubulki fajnie że wypad udany a co do fryzjerki to poniżej krytyki:wściekła/y:spróbuj z tym co poradziła Perfecta to jedyne rozwiązanie które może pomóc a na ślady po farbie na ciele dobry jest też krem na waciku choć nie zawsze daje radę
a tak wogóle to mój szogun dopiero zasnął choć prawie nie spał w dzień:wściekła/y:maruda mała ale mam nadzieję że jutro da pospać:tak:bo ciężki dzień mnie czeka walizki czekają rano ogórki do kiszenia dojadą a jeszcze wieczorem cały dom gości i w czwartek rano wypad

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry