reklama

Czerwiec 2010

reklama
Pochwale sie troszeczke z rana :) Byłam wczoraj na USG - maluszek waży 2200g, wiec jest raczej z tych dużych :) Ehhh...a tyle miałam ładnych rzeczy na rozmiar 56, a nawet ani razu nie założę - tak samo jak u Krystianka. Wszystko w porządku i nie zapowiada sie na wcześniejszy poród. Następna wizyta za miesiąc (bo lekarz ma urlop) i już dostanę skierowanie do szpitala. Szybko zleci :)

Pochwale sie troszeczke z rana :) Byłam wczoraj na USG - maluszek waży 2200g, wiec jest raczej z tych dużych :) Ehhh...a tyle miałam ładnych rzeczy na rozmiar 56, a nawet ani razu nie założę - tak samo jak u Krystianka. Wszystko w porządku i nie zapowiada sie na wcześniejszy poród. Następna wizyta za miesiąc (bo lekarz ma urlop) i już dostanę skierowanie do szpitala. Szybko zleci :)
jejku jaki duzy!! Pamietam ze chyba Jas Klementinki sie z taka waga urodzil :-)Szok jak to szybko zlecialo... ciesze sie ze wszystko dobrze, a czemu bedziesz miala cesarke?

Bo miałam cesarke ostatnim razem (było zagrożenie życia szkraba) i za mało czasu minęło, żebym normalnie rodziła. Do tego jeszcze wczoraj okazalo się, że ma złe ułożenie (główką do góry), wiec podwójny powód.

Bo miałam cesarke ostatnim razem (było zagrożenie życia szkraba) i za mało czasu minęło, żebym normalnie rodziła. Do tego jeszcze wczoraj okazalo się, że ma złe ułożenie (główką do góry), wiec podwójny powód.
Bedzie dobrze kochana, juz za chwilke takie maciupenkie bobo bedziesz tulila, eeeech!:-) No i nasza goraca linia znow pojdzie niedlugo w ruch :-D

Asencja to duży chłopak ci rośnie :) chociaż wiadomo jak z tymi pomiarami bywa :) ja mam wizytę jutro więc zobaczymy :) na razie idzie identyko z zuza :)

u nas deszczzzzzzzzzzzz..... blllllllllllllllleeeeeeeeeeeee

reklama
Majusia nas dzisiaj też rozpieściła i spała od 20 do 8:15 :szok::szok::szok: z przerwą na karmienie o 6 :-D:-D mogłoby być tak codziennie:tak::tak:

Kasiek - jak się Damiś czuje? jest jeszcze kaszelek?

a Kajdusię to gdzie wywiało:confused:

dorotka - mi tez by się przydało zrzucić parę kg jeszcze, ale jakoś mi nie idzie:-p:-p:sorry2::sorry2::-D:-D

mama-kubulki
- kciuki zaciśnięte

Asnecja
- ale to zleciało, już niedługo bedziesz tulic drugiego szkrabka, super:-):-) ja teraz ciągle siedzę jak na szpilkach moja siostra ma na 2 sierpnia termin:-)

mimi - może jutro w końcu siostra Zuzi się ujawni:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry