Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jejku jaki duzy!! Pamietam ze chyba Jas Klementinki sie z taka waga urodzil :-)Szok jak to szybko zlecialo... ciesze sie ze wszystko dobrze, a czemu bedziesz miala cesarke?Pochwale sie troszeczke z ranaByłam wczoraj na USG - maluszek waży 2200g, wiec jest raczej z tych dużych
Ehhh...a tyle miałam ładnych rzeczy na rozmiar 56, a nawet ani razu nie założę - tak samo jak u Krystianka. Wszystko w porządku i nie zapowiada sie na wcześniejszy poród. Następna wizyta za miesiąc (bo lekarz ma urlop) i już dostanę skierowanie do szpitala. Szybko zleci
![]()
Bedzie dobrze kochana, juz za chwilke takie maciupenkie bobo bedziesz tulila, eeeech!:-) No i nasza goraca linia znow pojdzie niedlugo w ruchBo miałam cesarke ostatnim razem (było zagrożenie życia szkraba) i za mało czasu minęło, żebym normalnie rodziła. Do tego jeszcze wczoraj okazalo się, że ma złe ułożenie (główką do góry), wiec podwójny powód.

z przerwą na karmienie o 6 
mogłoby być tak codziennie