reklama

Czerwiec 2010

nie mam pojecia :-( te najwieksze wyprzedaze do 80% sa chyba rzeczywiscie w sierpniu ale we wrzesniu tez pewnie, a potem to tak standardowo non stop jakies 10-20% Potem znowu gdzies w grudniu szal sie zaczyna, no ale wtedy zimno brrrrr

Oj biedny Damis..zdroweczka dla niego duzoooo slemy priorytetem :tak:bron boze go nie szczep jak kaszle

Milego dnia ja uciekam na zakupy i na lunchyk :-)

Ostatnia edycja:
reklama
dorotko udanego wyjazdu, a wracacie przez torun? :-p

Do karpacza jedziemy przez Niemcy i tak samo wracamy bo jest o wiele lepsza droga niż przez Polskę. U Ignasia wszytsko dobrze- zdrowy, łobuzuję, nadal tylko 4 zeby i coraz ładniej chodzi :)

Podejście do kawki nr 2 (jak zrobila poprzednia to ignas się obudził- spal tylko 20 min i taki był marudny że juz nie wypiłam). Zasnął teraz - mam nadzieję że tym razem wypiję w spokoju :)

kasiek- zdrówka dla Damianka

Ale kusicie tymi słodkościami a ja chcę sie pozbyc kilku kg :(

Ostatnia edycja:
Kasiek zdrówka dla małego! Biedaczek...

Lena to jak z tymi odwiedzinami? Masz kiedyś czas żeby wpaść?:)

dorotkade rzeczywiście przez Niemcy to chyba lepiej, my przez te drogi mamy tak powyibjany samochód, że coś czuję że znowu trochę popłyniemy, a we wrześniu oprócz wakacji mamy jeszcze ślub znajomych pod Katowicami:))) Taką mam ochotę się pobawić:)

Dziewczynki własnie zakupiłam pieluchy baby Dream rossmannowskie ... I nie wiem czy dobrze zrobiłam?:) Używacie? Wydają się być dobre. miękkie , elastyczne nawet chyba lepiej Jasiowi na pupie leżą niż pampki.
Kasiek- Zdróweczka dla Damiśka!!!!! To pewnie chwilowy nawrót. Trzymam kciuki by szybko kaszelek minął.

Kasiek zdrówka dla małego! Biedaczek...

Lena to jak z tymi odwiedzinami? Masz kiedyś czas żeby wpaść?:)

dorotkade rzeczywiście przez Niemcy to chyba lepiej, my przez te drogi mamy tak powyibjany samochód, że coś czuję że znowu trochę popłyniemy, a we wrześniu oprócz wakacji mamy jeszcze ślub znajomych pod Katowicami:))) Taką mam ochotę się pobawić:)
a jak w tym tygodniu stoisz z czasem??

Perfecta - ja miałam Baby Dream i są OK. Troszkę mniej chłonne niż pampki ale mnie pasowały... mąż każe mi kupować pampki bo twierdzi że młodemu kupa wychodziła bokiem w tych baby dreamach, ale ja jestem pewna że to nie w tych rossmanowskich było tylko pampersa majteczkach, tych zakładanych... ;)

perfecta- filip używa pieluch babydream i jak dla niego lepiej chłoną niż pampers active, pampery przesikane po godzinie a babydream daja rade :) i cena korzystniejsza

bb fluidy działają, mała amelia właśnie jedzie do domu, w piątek miała poszerzaną tętnicę, ma jeszce problem z zastawką (mamy nadzieje, że operacja tętnicy ten problem usunie) oraz dziurę w sercu (do obserwacji) także dzis dziweczyny spędzą pierwszą noc w domku :) dziękuję za kciuki :)

Super oby było już wszystko ok:)

reklama
perfecta- ja często używam baby dream, bo u nas nie ma promocji na pampersy i uważam ze są dobre. Wolę pampki bo są cieńsze ale baby dream są też bardzo chłonne i ich cena:))))

Łukaszek zrobił mi dzisiaj prezent:) Spał w nocy od 19 do 6, dałam mu mleczko i pospał jeszcze do 7:30:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry