reklama

Czerwiec 2010

Mój Michał mnie niestety nie rozpieszcza wstał dzisiaj o 5;30 i ani myśli spać a robota czeka mam nadzieję że szybko go zmuli !
asencja mimi to już niedługo 33i34 tydz ja pierwszy raz wylądowałam w 35 tyg w szpitalu z bulami :tak:ale nie zazdroszczę opieki nad dwoma maluszkiami łatwo nie będzie na początku ale pozniej fajnie będzie patrzeć jak razem się bawią :tak::-D

reklama
młody śpi, ja się obżeram czekoladą zaraz pewnie nadrobię pięknie zrzucone kilogramy :/

idę wstawić zupkę i poczytam.

Wczoraj pochwaliłam ze Łukas zpięknie spał to dzisiaj 3 pobudki -!!!!!!!!!!!

Witajcie!

Ależ u nas w przychodni burdel... u nas jest tak, że oni informują kiedy ma być następne szczepienie... a więc, nie zapisały mi terminu na 6 miesiąc i dziś miał tą opóźnioną szczepionkę... zaszczepili bo lekarz powiedział że Damiś nie ma żadnego stanu zapalnego, ani infekcji, tylko katarek, co nie przeszkadza w szczepieniu. 8 września (chyba) mamy tą szczepionkę którą powinien być szczepiony dziś, czyli w 13 miesiącu :( i z tego zamieszania nie zapytałam o ciemiączko i vit d3... ale ze mnie gapa... za to zważyli i waży całe 10KG ;)

Coś tutaj jakoś cicho dzisiaj :)

mi_mi - trzymam kciuki za jutro :)
izia_tcz - współczuje porannego wstawania :( Nasz Krystianek chyba już wie, ze przed 7 rodziców nie ma :)
Kasiek1983 - to faktycznie kiepska przychodnia :/ Jeżeli chodzi o D3, to my też na lato zrobiliśmy przerwe.

Straszny dzisiaj dzien :/ Pada caly czas, a cisnienie niskie - jak zmierzyłam, to wyszło 95/51. Głowa mi pęka...mam nadzieje, że jutro bedzie lepiej.

Hej wszystkim:)

Asnecja duży chłopak będzie:) Napewno wszystko będzie dobrze.

mimi trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.

Jejciu ale to zleciało. Przecież dopiero my rodziłyśmy a tu już kolejne dzieciaczki pojawią się na świecie:).

Koriander gdzie Ty sie podziewasz???:baffled: :-D

edit
właśnie zauważyłam że COBRA ma usunięty profil...ktoś wie dlaczego??nic chyba nie pisała...

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Dziewczyny

Pozdrawiamy z wakacji, pogodę mamy super, Hania zadowolona, niestety nie poczytam co pisałyście bo nie mam za bardzo tutaj internetu, teraz podłączyłam się przez komórkę

Przesyłamy pozdrowienia :-)

100_1276.jpgDSCN4731.jpgDSCN4755.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry