• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

nie mam jabłek, czegoś mi brakuje w organiźmie ( hmmm męża nie ma :-D) i coś za mną chodzi a nie wiem co :-( i perwnie pół lodówki pójdzie w ruch zanim znajdę co chę,a lbo i nie znajdę:-D

jak zrobię humus bez sezamu to też będzie smaczny??? bo mam wszystko oprócz sezamu :((

ma ktoś gg do cobry?

Ostatnia edycja:
reklama
cobra to nie z tych co bez powodu znikają, więc ja myślę, że ktoś musiał ją nieźle wnerwić, że tak nagle usunęła konto, ja się nie udzielam, więc nie nadążam za bb teraz........
Niestety winne jesteśmy wszystkie tym razem Kasiu ( Oczywiście poza tymi które złożyły ) Cobra miała urodziny...

aaa nie chyba:( to już nic nie rozumim

Ostatnia edycja:
o właaaaśnie ja teżżżż ale nie mam ziemniaków:( teraz jak mężą nie ma to na obiada tylko zupy jadam robię dla siebie i Łukaszka

zrobię humus, już dostałam info od perfecty że będzie dobry bez sezamu, mam nadzieję, ze nie obudzę Łukasza blenderem hehehe

reklama
pewnie ze cobra sie nie obraza jak niektorzy o byle pierdniecie :-D

zyraffka tylko duzo czosnku daj bedzie pyszny nawet bez sezamu :tak:

milusia dzialaj, dzialaj :tak:

gosiagro zrobilam te muffinki wyszly pyszne zjedlismy z mezem wszystkie 8 od razu :szok::baffled: a ty co pysznego dzis wymyslilas?

emalia jak maratony?? Pozalatwialas wszystko> ? mam nadzieje ze sie udalo :tak:

Lencja jesli nas czytasz: dzis doszla przesylka!!:-D:tak: Moje smsy nie dochodza cos mi telefon sie kielbasi :wściekła/y:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry