reklama

Czerwiec 2010

cześć czerwcówki:-)
Ja jak zwykle z doskoku, wybaczcie:) ale praca+Iga = brak czasu. Staram się czytać, ale gorzej z odpisywaniem, a na zamkniętym to już wieki nie byłam:zawstydzona/y:

U nas idą trójki z obu stron, przez co Igula marudna, a dzisiaj w nocy dodatkowo miala biegunkę:( Wczoraj na deser mój mąż zrobił jej sałatkę owocową i chyba przegiął z różnorodnością i w nocy efekty, była i śliwka i jagody i gruszka, więc pewnie stąd sensacje....rano pędem do apteki, ja na 8 do pracy a wszystkie apteki od 8 więc musiałam szukać tekiej 24h, kupiłam orsalit i enterol i juz w ciągu dnia coraz lepiej.

Mike - kiedy zabieg Fifcia??

Asnecja - ojjj Ty już na wylocie, kiedy to zleciało?? Maluszek faktycznie duży:) Ja też miałam cesarkę z powodu ułożenia pośladkowego, a jak się później okazało - poprzecznego. Najważniejsze że wszystko w porządku z dzidziolem

mamakubulki - zazdroszczę spania do 9:30, booosko!!! A z tą trwałą to jakieś jaja, powinnaś reklamować

mi_mi - powodzenia na wizycie

izia - widzę że Michaś taki do spania jak Iga, ja od listopada żadnej nocki nie przespałam, ale stwierdzam że do wszystkiego się można przyzwyczaić:-D

Kasiulka - odpoczywajcie!!!! Pogoda widać dopisuje

agusia - ja pamietam. 7 tyg zleci i już za chwilę będziesz podwójną mamuśką

zdec - jak tam ząbki Natalkowe??

Agi - gratki dla Polci

Emalia - powodzenia w załatwianiu spraw

Cobra - where are you??????

Ostatnia edycja:
reklama
emalciu kochana ty jakos zawsze zdolasz moje posty opacznie odczytac:sorry2: ;-) Tak jak dziewczyny pisza, ja WIEM ze Cobra do twardych babeczek nalezy i bardzo ja za to podziwiam i WIEM ze nie obrazilaby sie na forum o byle co!! Tez bym chciala zeby sie do nas odezwala lub przekazal komus co sie stalo, bo sie bedziemy dlugo glowic co i jak :baffled:

Agi buziaczek dla Polci, pewnie babcia pogilgala i od razu bylo dobrze :-) A co u ciebie, jak w pracy, P. nadal taki zabiegany??

He he, Ja to zawsze czytam po swojemu ;)
Sorki :)
Ale dla mnie to takie dziwne ,żę jej nie ma, a powinna tu być.
Cobra wracaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aguś- te nasze dzieciaki to takie dzelne :) My mamy kuju kuju za tydzień w środę na meningo. Mam nadzieję ,że Jasiek będzie tak samo dzielny jak ostatnio. Buziak dla dzielnej, samochodzącej Polusi :*

tak samo sie czuje jak moja mama przyjezdza i jak musi wyjechac :-( cieszcie sie kazda chwila, super ze u was jest!

Najbardziej mnie cieszy radość Polci na widok babci i juz sie boje jak pomyślę co będzie jak Polcia obudzi się w środę a babci nie będzie ... :-(.....Axh w takich chwilach mam ochotę wrócić do Polski.....

A nam idą górne dwójki....dolne dwójki już się przebiły i sporo urosły także na razie mamy 6 ząbków.....

Avena - zdrówka dla Iguni......i witaj...chyba dawno cię nie było, co?A jak tam w pracy....Coś lepiej?

moze trzeba jakas akcje przemyslec :-)

Najbardziej mnie cieszy radość Polci na widok babci i juz sie boje jak pomyślę co będzie jak Polcia obudzi się w środę a babci nie będzie ... :-(.....Axh w takich chwilach mam ochotę wrócić do Polski.....

A nam idą górne dwójki....
Bedzie dobrze.. a moze kiedys wybierzecie jednak bliskosc dziadkow i wrocicie :tak: Oj Polcia bedzie perlowy usmiech miala lada dzien :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry