_avena_
mama Igi
cześć czerwcówki:-)
Ja jak zwykle z doskoku, wybaczcie
ale praca+Iga = brak czasu. Staram się czytać, ale gorzej z odpisywaniem, a na zamkniętym to już wieki nie byłam
U nas idą trójki z obu stron, przez co Igula marudna, a dzisiaj w nocy dodatkowo miala biegunkę
Wczoraj na deser mój mąż zrobił jej sałatkę owocową i chyba przegiął z różnorodnością i w nocy efekty, była i śliwka i jagody i gruszka, więc pewnie stąd sensacje....rano pędem do apteki, ja na 8 do pracy a wszystkie apteki od 8 więc musiałam szukać tekiej 24h, kupiłam orsalit i enterol i juz w ciągu dnia coraz lepiej.
Mike - kiedy zabieg Fifcia??
Asnecja - ojjj Ty już na wylocie, kiedy to zleciało?? Maluszek faktycznie duży
Ja też miałam cesarkę z powodu ułożenia pośladkowego, a jak się później okazało - poprzecznego. Najważniejsze że wszystko w porządku z dzidziolem
mamakubulki - zazdroszczę spania do 9:30, booosko!!! A z tą trwałą to jakieś jaja, powinnaś reklamować
mi_mi - powodzenia na wizycie
izia - widzę że Michaś taki do spania jak Iga, ja od listopada żadnej nocki nie przespałam, ale stwierdzam że do wszystkiego się można przyzwyczaić
Kasiulka - odpoczywajcie!!!! Pogoda widać dopisuje
agusia - ja pamietam. 7 tyg zleci i już za chwilę będziesz podwójną mamuśką
zdec - jak tam ząbki Natalkowe??
Agi - gratki dla Polci
Emalia - powodzenia w załatwianiu spraw
Cobra - where are you??????
Ja jak zwykle z doskoku, wybaczcie

U nas idą trójki z obu stron, przez co Igula marudna, a dzisiaj w nocy dodatkowo miala biegunkę
Mike - kiedy zabieg Fifcia??
Asnecja - ojjj Ty już na wylocie, kiedy to zleciało?? Maluszek faktycznie duży
mamakubulki - zazdroszczę spania do 9:30, booosko!!! A z tą trwałą to jakieś jaja, powinnaś reklamować
mi_mi - powodzenia na wizycie
izia - widzę że Michaś taki do spania jak Iga, ja od listopada żadnej nocki nie przespałam, ale stwierdzam że do wszystkiego się można przyzwyczaić

Kasiulka - odpoczywajcie!!!! Pogoda widać dopisuje
agusia - ja pamietam. 7 tyg zleci i już za chwilę będziesz podwójną mamuśką
zdec - jak tam ząbki Natalkowe??
Agi - gratki dla Polci
Emalia - powodzenia w załatwianiu spraw
Cobra - where are you??????
Ostatnia edycja:
;-) Tak jak dziewczyny pisza, ja WIEM ze Cobra do twardych babeczek nalezy i bardzo ja za to podziwiam i WIEM ze nie obrazilaby sie na forum o byle co!! Tez bym chciala zeby sie do nas odezwala lub przekazal komus co sie stalo, bo sie bedziemy dlugo glowic co i jak 
Oj Polcia bedzie perlowy usmiech miala lada dzien :-)