reklama

Czerwiec 2010

reklama
Avena - zdrówka dla Iguni......i witaj...chyba dawno cię nie było, co?A jak tam w pracy....Coś lepiej?
Ano chwilkę mnie nie było, ale z czasem wolnym ciężko. W pracy szykują się duże zmiany:) Wreszcie jest wybrany dyrektor (bo jak pracuję 7 miesiąc po macierzyńskim to dyrektora na stałe nie było, tylko ktoś w zastępstwie kto miał od groma roboty w swojej placówce) poza tym rebranding wrześniowy coraz bliżej...ogólnie gorąco, chcą rynek zawojować i nie ma zmiłuj, brrrrrrr. Ale mam nadzieję że jakoś to będzie, nikt nie mówił że będzie kolorowo, jakoś przystosować się trzeba. Ty kochana też pracuś jesteś, fajnie że babcia jest z Wami, nawet fotki widziałam, gdziesik:) Polcia słodziuchna, a babcia mega młodo wygląda, naprawdę niezła laska.

hej,
witam sie tak późno, dzieci zajmują mi cały czas, a to przygotować coś do jedzenia, a to zakupy , a to spacery, plac zabaw.. itd.Jutro moja siostrzenica juz wraca do siebie, nie powiem żebym sie nie cieszyła :) heh trochę odsapnę, a raczej zajmę się szykowaniem do wyjazdu nad morze bo jedziemy z piątku na sobotę w nocy, wiec jutro trzeba juz ostatnie rzeczy poprać, poprasować, powolutku pakować, cos do jedzenia naszykować itp. Jeszcze dziś mielismy małego grilla bo kolega do nas wpadł a że on taki gościnny to zaprosił moich obok mieszkających teściów ;/ i się rozsiedli,popili i do tego prawie z teściem pokłócili,
Sorki że tak tylko o sobie ale jestem mega zmęczona - no i boję się że o 5 już pobudka bedzie bo mój mały już od dwóch dni tak się budzi ://
uciekam nyny :)

giraffe206.gifdzień dobry, pospaliśmy dzisiaj do 8 :)))

leje u nas :(

Ostatnia edycja:
hejka:(
ja w złym humorze dziś.. Jagoda 4 noc z rzędu - co godz pobudka na płacz i ostatecznie wstałyśmy znów 5:30...nie wiem co się dzieje...
a ja w niedz skończyłam zastrzyki a dziś wróciła ta paskódna rwa!!! na 11:30 do lekarza:((((

reklama
hej,
tak jak myślałam pobudka o godz 5 (normalnie jak z zegarkiem w ręku) więc ja spałam dzis tylko 4 godz,mąż jeszcze śpi wrrrrrrrrrrrrrr, a ja już zdążyłam wyprać, ugotować dwa obiady i trochę w domu ogarnąc po wczorajszym. Padam na pysk..:)

Cobra wszystkiego najlepszego!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry